Blog

Personalizirani pokloni za bebe koji će ganuti roditelje, a djetetu ostati kao najljepša uspomena

Personalizirani pokloni za bebe posebni su jer su više od dara - mogu postati cjeloživotna uspomena na prve, posebne dane bebinog života.

Što kupiti dvogodišnjacima? I kad ti se čini da imaju sve, ipak postoji dar koji je pravo otkriće!

Ne želiš da tvoj dar završi u kutu s ostalim igračkama. Zato, prije kupnje dooooobro razmisli. Ako je došlo do kreativne blokade, uskačemo mi s nekoliko prijedloga.

U jednom zabavnom potezu zaigraj dijete i riješi se dude

Knjiga koja će biti poput čarobnog štapića u danima kada ti i beba nikako ne surađujete? Možda ti nije palo na pamet da je to moguće, ali 'Nestašnom dudom' ćeš zaigrati bebača, a možda mu i pomoći na putu da se pozdravi s dudom.

OLAKŠAJ SI kupnju darova: Obitelji i prijateljima predloži – raspodjelu rođendanskih poklona! 🎁

Dođeš na rođendan, a kad ono - slavljenik ili slavljenica se VEĆ IGRAJU s istim onim darom koji ti držiš u rukama... Kako se takvi scenariji ne bi ponavljali, donosimo super vodič za raspodjelu rođendanskih poklona

Postala si mama i želiš to obilježiti zauvijek? Imamo 4 ideje kako sačuvati uspomenu na prve bebine dane ❤️

Prvi dani prođu brzo poput treptaja oka pa sigurno tražiš način kako ćeš zabilježiti prve bebine dane koji će se pretvoriti u uspomenu za cijeli život. Pomoći ćemo ti s par ideja: u nekima je bebač glavni, a u nekima mu se pridružuje cijela obitelj - na tebi je da izabereš!

Kada i kako s djecom razgovarati o novcu? Osnovne financijske pojmove treba im pojašnjavati od malih nogu

Koje pojmove dijete treba znati, kako ih naučiti odgovornom raspolaganju novcem i podučiti štednji, pojasnili su Carmen i Miro Tariba iz Callidusa - Ustanove za obrazovanje odraslih

Adriana Ćaleta-Car otkrila koji je idelan poklon ispod božićnog drvca

Adriana je otkrila kako s jednogodišnjim Maurom ovih blagdana čitaju i jedan od omiljenih naslova Tvornice snova, a prisjetila se i slikovnica koje je rado čitala kao mala.

5 zabavnih, ali i praktičnih poklona za dijete koje voli kuhati

Uživa li tvoje dijete u pripremi jela, onda smo sigurni kako će mu svaki od ovih darova razvući i veeeeliki osmijeh na lice!

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete

Prijavi se na newsletter i čeka te brdo iznenađenja

Prijavi se i među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga!