Blog

BOŽIĆNI POKLON KOJI ĆE SE DUGO PAMTITI

Otkrivamo tajnu najoriginalnijih božićnih poklona 🎁 Pod borom ih je već dobilo na desetke tisuća klinaca!

Imamo super vijest, potraga je pri kraju! Odgovoriš li potvrdno na sljedeća pitanja, imamo za tebe najbolji božićni poklon ikad kojeg će se klinac uvijek sjećati!

Uloga tete je nemjerljiva 😍 Znaš li koliko si bitna osoba u životu nećaka i nećakinja?

Logopedinje o razvoju vještina čitanja: ‘Interes za pisanim sadržajem gradi se primjerom, od rođenja’

Razveselite klinca za prvi dan vrtića: Mali znak pažnje vrtićarcima će razvući osmijeh na lice 🥰 (a i susret s novom rutinom bit će lakši)

Prve vrtićke dane obilježi i slatki darom. Pripremili smo par prijedloga za idealan poklon za vrtić koji ostaje super uspomena na bitan dan.

Kad Božić krene “naopako”… Najveći božićni failovi koje smo svi barem jednom doživjeli

Blagdane volimo, ali nas i umaraju. S njima dolaze i neki božićni problemi koji se, čini nam se, ponavljaju iz godine u godinu!

Što pokloniti djetetu za polazak u prvi razred? Imamo 4 super ideje s kojima možete proslaviti taj veliki dan!

Dar za prvi razred jedan je od načina kojim zajedno možete proslaviti polazak u školu, taj veliki i bitan dan u životu mališana.

Brineš li se kako starije dijete pripremiti na dolazak prinove? Isprobaj par savjeta za svaku dob, od prve godine pa do škole

Prinova u obitelji donosi uzbuđenje, ali izazove i pitanja, među kojima je i ono kako starije klince pripremiti za novog člana obitelji.

Što kada dijete ne želi jesti? Doktorica psihologije Anđela Jelić pojašnjava kad je trenutak za brigu te kako razviti zdrav odnos prema hrani, obrocima i vlastitom tijelu

Dječja prehrana može biti kompleksna, a doktorica psihologije Anđela Jelić govori kada postoji razlog za brigu i kako razviti zdrav odnos prema hrani 

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete

Prijavi se na newsletter i čeka te brdo iznenađenja

Prijavi se i među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga