Personalizirani pokloni za bebe koji će ganuti roditelje, a djetetu ostati kao najljepša uspomena

Personalizirani pokloni za bebe posebni su jer su više od dara - mogu postati cjeloživotna uspomena na prve, posebne dane bebinog života.

Prinova u obitelji veliki je i poseban događaj kojeg vrijedi obilježiti i na jedinstven način! 
 
Prvi dani i tjedni toliko su posebni i dragocjeni te na njih želiš sačuvati uspomenu koja će trajati cijeli život. ❤️
 
Želiš da je posebna – i za roditelje, ali i za dijete jednog dana kada dovoljno naraste ,pa ćeš mu prepričavati s kakvom radošću i uzbuđenjem su ga svi iščekivali! 🥺
 
Barem mali dio te atmosfere želiš prenijeti i u ‘budućnost’ i sačuvati kao divno sjećanje pa tražiš načine koji će objediniti sve emocije koje ovih dana proživljava cijela obitelj.

Ako trebaš malu pomoć i par prijedloga, uskačemo u pomoć s nekoliko savjeta.
 
Od ‘komercijalnih’ varijanti, uvijek su bolje one custom made – osobnije su, posebnije i izazivaju jednu sasvim posebnu razinu emocija – danas kod roditelja, a jednog dana, kada bebač poraste, sigurni smo da i kod njega! 
 
Dakle, uz našu pomoć možeš otkriti koji su najbolji personalizirani pokloni za bebe. 👶🏻
 
Bez obzira na to želiš li uspomenu sačuvati kao roditelj ili razmišljaš što kupiti sestri, prijateljici ili možda kumi koja je rodila, naš mali, ali praktičan vodič pomoći će ti pronaći najbolji personalizirani poklon za bebe. 

Odmah ćemo ti reći – ponuda je široka i ponekad stvarno nije lako izabrati.
 
Zato smo mi tu, kako bismo ti otkrili gdje se nalaze najbolji personalizirani pokloni za bebe! 

Vodič koji otkriva gdje se nalaze najbolji personalizirani pokloni za bebe

Klikni na opciju koja te najviše zanima ili nastavi čitati!

Personalizirane knjige

Možda ti se, na prvu, čini kako riječi ‘knjiga’ i ‘poklon za bebe’ ne idu u istu rečenicu…
 
U smislu, knjiga je odličan poklon, no bebači su ipak premaleni za nju, možda postoje i praktičnije opcije…
 
Ali, ali… Što kada ti kažemo da ta knjiga nije obična knjiga, nego PERSONALIZIRANA varijanta. Upravo zahvaljujući mogućnosti personalizacije, knjige postaju savršeni personalizirani pokloni za bebe – sada će rastopiti roditelje, a mališan će, kad naraste, biti presretan jer ima tako prekrasnu uspomenu na svoje prve dane. 🤩

Evo i par razloga zašto su personalizirane knjige najbolji personalizirani pokloni za bebe:

1. Od knjige, koja potiče ljubav prema čitanju, pretvaraju se u uspomenu koja traje DOŽIVOTNO.

2. Mnogo je više od dara za dijete, izaziva opće oduševljenje, ali i pokoju suzu radosnicu roditeljima.

3. Budući da je tvoje dijete glavni junak priče, ova knjiga ima moć osnažiti mališane.

4. Povezuje obitelji jer, osim što je izuzetno emotivna, personalizirana knjiga naslov je kojem ćete se uvijek rado vraćati i uživati u zajedničkom čitanju.

Tvornica snova u ponudi ima ČAK TRI NASLOVA o kojima možeš razmisliti kada su u pitanju personalizirani pokloni za bebe. ✨
 
Kako bismo ti olakšali potragu, ukratko ćemo ti predstaviti svaki od naslova.
 
Odmah ćemo ti i napomenuti, izbor nije nimalo jednostavan.

Kako sam došao na svijet
Za ovu knjigu već možemo reći da je pravi klasik kad su u pitanju darovi za rođenje, krštenje, dječje rođendane…  Uz bebu, glavni su likovi mama i tata, i to u priči čiju ti radnju nećemo detaljno otkrivati, već samo reći da je jedna od onih koja gane do suza. 
 
Oni koji je već imaju, kažu kako je riječ o divnoj uspomeni. Nešto poput radosnice, čuva sjećanje na najljepše prve dane, no u još posebnijem obliku. Osim što osvaja radnjom i mogućnostima personalizacije, još jedan poseban moment je i fotografija obitelji, uz posvetu, jer je tako svaki dar još osobniji i ljepši. 

Nestašna duda
Jedan od saveznika kod mnogih beba u prvim mjesecima života je i duda. I baš zato, bio je red da i ona, uz tvojeg mališana, postane zvijezda naših knjiga! 🌟
 
Novitet Tvornice snova uljepšat će i olakšati prve godine bebinog života, a uz to, ostaje i originalna uspomena za cijeli život. 

Riječ je o prvoj personaliziranoj knjizi namijenjenoj UPRAVO BEBAMA, no jednako vrijednoj i za roditelje jer će im na zabavan način pojednostaviti prve, izazovne godine života. 
 
Nestašna duda će bebača uvesti u prekrasan svijet čitanja, i to kroz zabavnu priču koja razvija njegovu maštu, znatiželju i vokabular. Dijete je, naravno, glavni lik knjige koja ima još jednu tajnu.
 
Naime, na puzalačkom putu se neće samo zabaviti, nego će se možda vidjeti da može i bez dude.
 
Kad su u pitanju personalizirani pokloni za bebe, ovaj je uistinu poseban, jer osim djetetovog lika, možeš personalizirati i boje – naslovnice i dude! 

Kako smo došli na svijet?
Mislili smo, naravno, i na blizance
 
U slučaju da moraš smišljati dvostruki poklon, ovakav je dar i praktično i originalno rješenje koje baš nikog neće ostaviti ravnodušnim. 

Baš kao i knjiga namijenjena jednom mališanu, i ova je personalizirana na način da, uz likove mame i tate, kreiraš i likove beba – njihova imena, frizure, boju kose i ostale detalje.
 
Ne zaboravi na preslatke fotografije blizanaca i osobnu posvetu. Sigurno jedva čekaš da bebači porastu, nauče čitati i shvate kakvo blago imaju u rukama, kao uspomenu za cijeli život! Do tada, čitaj im ti, vidjet ćeš kako će im personalizirane knjige brzo postati i najdraži naslov u kućnoj biblioteci

Okvir s imenom i fotografijom

Kako najbolje uloviti i sačuvati trenutak? Odgovor je, naravno, fotografijom za koje ne sumnjamo da će ih u prvim tjednima, mjesecima, ma godinama, biti mali milijun! Da ne ostanu samo u digitalnom obliku na mobitelu, gdje ih pomalo i zaboravimo, vrijedi ih i izraditi. 

Želiš li da takav dar ima i dodatni personalizirani moment, napravi okvir s imenom bebe. Takvi personalizirani pokloni za bebe ostaju simpatična uspomena!

Bodi s imenom i smiješnom porukom

U dućanima sa stvarima za bebe, na društvenim mrežama i web shopovima sigurno su ti za oko zapeli cool bodiji koji se od običnih razlikuju po nekom smiješnim natpisima. U porukama je, naravno, bebač uvijek glavna zvijezda, a još je posebniji ako poruka nosi ime djeteta. 

Opcije personalizacije su beskrajne pa je teško pronaći samo jednog favorita jer je svaka šašava na svoj način. Bebaču ili bebačici možda ništa neće biti jasno, no smijat će se fotografijama na kojima ga nosi, jednom kad poraste. 

Bodi će sigurno postati omiljeni komad u ormaru, a kako klinci baš BRZO rastu, jedina je šteta što će ga jako brzo i prerasti.

Deka/jastuk/tetrica s imenom

Kad nam netko kaže deka, prvo što pomislimo je: UŠUŠKAVANJEEE! 
 
Iako još ne znaju to reći, sigurni smo i da bebači obožavaju sve mekane stvari kao što su pokrivači, jastuci, tetrice jer je u njima tako divno zaspati. 😴

Ovakvi personalizirani pokloni za bebe dobar su izbor jer će omiljena deka ili jastuk postati još posebniji kad se na njemu nalazi i ime djeteta.

Dar je jako popularan pa će se, uz tvoju dekicu, možda među personaliziranim poklonima za bebu, pronaći još nekoliko njih, od osoba koje su imale sličnu ideju kao i ti

Sada kada smo prošli par prijedloga, sigurno već imaš viziju što darovati bebi i obilježiti jedno toliko posebno razdoblje u životu! Personalizirani pokloni za bebe genijalan su izbor jer donose dodatnu dozu emocija u prve, već naaaaajposebnije dane! 🥰
 

Odaberi idealni poklon za bebu koju voliš!

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete

Prijavi se i čeka te brdo iznenađenja

Prijavi se i među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga!