BOŽIĆNI INTERVJU: Poznati TikTok tata otkriva blagdanske hackove za prvi Božić s bebom

Ako ti prsti često skrolaju TikTokom ili Instagramom u potrazi za zabavnim sadržajima ili savjetima o roditeljstvu, sigurno su ti iskočili viralni videi ovog mladog tate. Njegovo ime je Ivan Poslon, a na društvenim mrežama je poznatiji je kao @tataprica.

U nastavku saznaj sve o njegovim božićnim hackovima, planovima i željama. I o njegovom prvom, najposebnijem Božiću sa svojom kćerkicom Kiarom.

Božić je pred vratima, a tvoja je obitelj ove godine bogatija za još jedan paketić sreće. Kako će nova beba promijeniti ovogodišnji Božić?

Pošto se amaterski bavim fotkanjem, Rebeka samo gleda različite Božićne kompletiće u što bi sve mogla obući Kiaru za fotkanje. To je prva stvar.

Druga stvar koja će se od ovog Božića najviše promijeniti i to nam je izuzetno drago, što ćemo Božić ponovno početi doživljavati kao kad smo bili mali. Ipak se u odrastanju negdje izgubi ona entuzijastičnost, a sada ćemo je s veseljem dočekati nazad.

Što si ti tražio od Djedice ove godine?

Da se ne lažemo, obožavam poklone! Isto tako, što sam stariji bitnije mi je da pronađem prikladne poklone za druge i izmamim osmijeh na njihova lica.

Koja je tvoja omiljena božićna tradicija?

Gledanje božićnih filmova koje sam pogledao još kao dijete. Naravno, s dragim ljudima oko sebe jer nema ništa ljepše nego se okružiti barem jednom osobom i napraviti ugođaj.

A imaš li omiljenu božićnu priču?

“Sam u kući 1”. Film koji me vraća u djetinjstvo dok su vani zime bile pune snijega i debelih minusa. No, od kada je stigla Kiara i knjige u kojima je ona glavni lik iz Tvornice snova, lepeza se proširila!

P.S. Kiara kod kuće ima čak dvije personalizirane priče – “Laku noć, Kiara!” i “Sretan 1. Božić, Kiara!”

Ti si tata od puno savjeta, otkrij nam neki blagdanski hack koji si do sada čuvao za sebe.

Ova ideja će se svidjeti svima koji je pročitaju! Umjesto šarenih papira za umatanje, kupi jednobojni smeđi papir za umatanje poklona. Sada dolazi najbolji dio! Kada se pokloni umotaju možeš ih ukrasiti svojim crtežima.

Ovo će se svidjeti djeci, ali roditeljima jer mogu provesti vrijeme s njima u kreativnom neredu. Vjerujem kako će iznenađeni ostati i oni koji dobiju takav poklon.

Koja je najnajvažnija stvar koju želiš da tvoja Kiara zapamti za cijeli život?

Topli osjećaj doma i zajedništvo obitelji. U Danskoj to nazivaju “hygge“. Toplo bih preporučio svima koji se slažu s mojim zadnjim “brzim odgovorom” neka pročitaju “Moj dom hygge”. Bit ćete oduševljeni!

I za kraj, nekoliko brzopoteznih pitanja:

Francuska salata – top ili flop? Dok ne izađe na uši!

Umjetno drvce ili pravi bor? Pravi, naravno.

Kuhano vino ili vruća čokolada?
Kuhano s klinčićima!

Primanje poklona ili darivanje poklona? Darivanje!

Mariah Carey ili Michael Buble?
Michael Buble

Fritule ili medenjaci? Fritule!

Provesti Božić u velikom društvu ili u krugu najbližih? Najbliži, oduvijek.

Puno poklona ili jedan, ali vrijedan? Jedan, ali vrijedan.

Zaprati @tataprica za još korisnih i zabavnih sadržaja! Pronađi ga na TikToku i Instagramu.

A ako želiš vidjeti Ivanove ultimativne trikove za uspavljivanje bebe, pogledaj ovaj video.

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete

Prijavi se i čeka te brdo iznenađenja

Među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga!