Pokaži baki koliko ju voliš: Pronašli smo 5 najljepših načina za iskazati ljubav baki!

Bake – volimo ih, znače nam sve na svijetu, a teško nam je smisliti najbolji način da im vratimo barem djelić ljubavi, pažnje i brige koju ona poklanja nama i našoj djeci.

I da, znamo da bakama „ništa ne treba“ i da im je dovoljno „da smo mi dobro“.
Ali eto, ako nam se javi neodoljiva potreba da joj ukažemo pažnju, često dobijemo kreativnu blokadu.
No zato smo mi tu.

Donosimo vam 5 super načina da pokažete baki koliko je ona super i koliko vam znači:

1. Uokviri remek-djelo njezinih unuka

Što god da je tvoje dijete našvrljalo u vrtiću, za baku predstavlja neprocjenjivu vrijednost. Čuvat će tu sliku bolje nego Picassovo djelo. Pa onda, ako raspolažeš crtežom nekog cvijeta, vuka, kućice ili, još bolje, bake – uokviri ga i pokloni baki. Završit će na zidu njezinog doma – garantirano.

2. Buket cvijeća uvijek je dobra ideja

Poljskog cvijeća, naravno. Koje su nabrali njezini unuci. Jer u cvjećarnicu je jednostavno otići. Dok se za buket poljskog cvijeća treba nahopsati s klincima po livadama. Dopustite im i da ispletu vijenac od tratinčica za baku – i obećajte im da će ga baka nositi (kad nitko ne gleda).

3. Još malo ideja za zidove

Uokviri fotografiju svih njezinih zlata. Ne mora to biti neka posebna fotografija. Slika s prošlog ljetovanja, gdje se zlatu broj 1 cijedi sladoled s brade, zlato broj 2 upravo napada pčela, a zlato broj 3 se taman rasplakalo – e ta, ta je odlična!

4. Ispecite joj kolač

Ukusniji od onih koje ona peče! Ok, sad već pretjerujemo. Ali stvarno možete okupiti unuke, zasukati rukave i dati mašti na volju – a djeci da se umuljaju do peta. Sve to bi bilo poželjno i fotkati kao dokazni materijal za baku – da, jedeš kolač koji su napravili tvoji unuci. I ne, unutra nema blata.

5. Strpaj svoju ljubav u korice

Jer što bi mogao biti ljepši poklon za baku od knjige kreirane baš za nju i njezine unuke? Ubaci u priču baku te 1-6 unuka, dodaj dirljivu posvetu, umetni vašu zajedničku fotografiju i kreiraj poklon koji se čuva zauvijek.
Važno: Ovaj prijedlog ne isključuje prethodna 4, ali ima snagu sva 4 zajedno.

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete

Prijavi se i čeka te brdo iznenađenja

Prijavi se i među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga!