Osnažujemo djecu i povezujemo obitelji

Tvornica snova je nesvakidašnji izdavač koji putem inovativne tehnologije čini pripovijedanje nezaboravnim. Sanjamo, kreiramo i stvaramo personalizirane knjige u kojima ste glavni likovi vaša djeca i vi.

Kako osnažujemo djecu?

Smislenom personalizacijom oplemenjujemo priču i svakom stranicom svakom djetetu zrcalimo njegovu bezgraničnu posebnost, maštovitost i hrabrost.

Kako povezujemo obitelj?

Naša misija je zbližiti i povezati članove obitelji u zajedničkim trenucima čitanja i druženja. Nije mala stvar grliti se s nekim u priči. To prirodno vodi i do zagrljaja u stvarnosti, a oni se pretvaraju u najtoplije uspomene.

Magično s kapljicom realnosti

Naše priče su magične – prepune ludih zapleta, čarolije i neobičnih likova. Ali magija ostaje nedovršena sve dok ne dodaš svoje dijete – tu posebnu kapljicu realnosti; tako malenu, a opet dovoljno moćnu da pokrene cijelu priču!

Zajedno gradimo bolji svijet

Pridružite nam se – čitajte svojoj djeci i zajedno s nama
odgajajte nove generacije hrabrih, maštovitih, posebnih,
empatičnih i emocionalno zrelih ljudi. 

Personalizirane knjige u kojima ste vi glavni likovi

Personalizirana knjiga posebno je magičan poklon jer govori upravo o djetetu, u našem slučaju i mami, tati ili baki, sadrži njihovu fotografiju i posvetu koju je napisala draga osoba. Usto, personalizirana knjiga osnažuje dijete, jača njegovo samopouzdanje, pokreće maštu i potiče ga na čitanje.

Prijavi se i čeka te brdo iznenađenja

Prijavi se i među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga!