Tražiš unikatan dar za mamu koji će je razveseliti i raznježiti? Pripremili smo praktičan mini-vodič ✨

Bez obzira na to želiš li, kao tata, s djecom razveseliti mamu, tražiš li dar za prijateljicu ili sestru koja je nedavno rodila ili razmišljaš o daru za baku - uskačemo ti u pomoć s par tako jednostavnih, a tako posebnih prijedloga!

Postoje darovi i postoje darovi. Iako je svaka sitnica darovana od srca posebna i stavlja osmijeh na lice, bilo da darujemo ili primamo poklon, oko nekih se darova ipak malo više potrudimo.

Sigurno ćeš se u tome složiti s nama, pogotovo kada kažemo da nam tu prvi na pamet padaju unikatni, originalni pokloni za mamu. 

Mama je ta osoba koju bismo najradije svaki dan veselili malim znacima pažnje. ❤️

A kad dođu neke posebnije prigode, poput rođendana, kakve proslave ili Majčinog dana, onda kreće i potraga za unikatnim poklonima za mamu koji će nadmašiti svaki od darova koje je do sada dobila!

Kada to ovako stavimo na papir, potraga koja uključuje originalne poklone za mamu čini se prilično komplicirana. No, ona to definitivno nije uz dobar VODIČ koji smo ti pripremili, a svakako će olakšati iznenađenje za tako bitnu osobu u životu! 

I zato, ako gledaš koji bi unikatni pokloni za mamu bili idealni za neku od idućih prigoda, posluži se našim savjetima jer je osmijeh na njezinom licu – ZAJAMČEN

Bez obzira na to želiš li, zajedno s djecom, oduševiti svoju mamu i tako joj dati do znanja koliko joj znači sve što je napravila za vas, ili možda želiš obradovati sestru ili prijateljicu koja je rodila ili, se kao tata s djecom pitaš koji su savršeni unikatni pokloni za mamu – mi imamo rješenje! 😎
 

Unikatni pokloni za svaku mamu

Nastavi čitati za pregršt ideja ili klikni na opciju koja te najviše zanima.

Darovi koji se pretvaraju u vječnu uspomenu

Kad tata i djeca žele razveseliti mamu… 

Tata si i već danima razbijaš glavu što mami darovati, a da bude stvarno posebno. Čini ti se kako si sve darove već ‘ispucao’, no ni ne želiš nešto mainstream, nego stvarno jedinstven dar. 🎁

Tvojoj brizi je došao kraj jer imamo prijedlog koji će nadmašiti svaku dosadašnju ideju! Za iduću prigodu, bit će najsretnija kad otpakira poklon jer će se u njemu nalaziti stvarno originalan poklon za mamu – personalizirana knjiga! ✨
 

Super je stvar što je možeš kreirati zajedno s klincima tako da ona postaje više od nekog ‘običnog’ dara. Mališani će sigurno prepričavati kako su mami, zajedno s tatom, kreirali dar, a mama… Pa njezinoj sreći neće biti kraja!

Dakle, predlažemo ti knjigu ‘Mamino blago’ za koju volimo reći da je posebna jer slavi najveću ljubav na svijetu, onu između mame i djeteta! 😍

A kad govorimo o unikatnim poklonima za mamu, postoji li išta bolje od priče u kojoj su ona i dijete glavni lik? Mi mislimo da ne!

Ako se još dvoumiš oko ovog dara, donosimo ti i skraćeni sadržaj priče:

Mama i njezino dijete, odnosno njezino malo blago, idu na uzbudljivo putovanje preko Maštatlantika na kojem će sresti luuuuuude likove. Među njima će biti gusari, sirene, divovi i još mnogo neobičnih stvorenja. Brod kojim plove ima i jedan zadatak – moraju pronaći blago, a ono se ne skriva niti u jednoj škrinji.

Pred mamom i djetetom je jedna stvarno nezaboravna avantura. 
 
P.S. I mama i ti sigurno ćete biti presretni jer će se dijete priči htjeti vraćati opet i opet. A to znači sate provedene u jednoj od najboljih aktivnosti – zajedničkom čitanju! 📖

Kada želiš razveseliti sestru, prijateljicu ili kumu koja je rodila…

Dogodio se taj prekrasan trenutak i u društvo vam je stigla prinova!

Veseliš se vidjeti djevojčicu ili dječaka, no pritom znaš da i za mamu moraš pripremiti jedan poseban dar. I zato, kreće potraga zvana ‘unikatni pokloni za mamu’. Nije jednostavna jer želiš ‘pokriti’ par kriterija:

1.
Želiš da je dar više od dara; želiš da ga mama čuva kao vječnu uspomenu.

2.
Želiš potaknuti posebne emocije i izmamiti osmijeh, ali i suze radosnice.

3.
Želiš se istaknuti svojim darom, odabrati nešto drugačije i pomalo neočekivano.

Mi, Snovotvorci, imamo prijedlog dara koji će zadovoljiti svaki od navedenih zahtjeva i izazvati oooogromnu sreću! 🥳
 
Naša ideja za dar je personalizirana knjiga koja je mnogo više od same knjige, ona je zapravo vječna uspomena za mamu i dijete, ma za cijelu obitelj – ‘Kako sam došao na svijet’?.

Knjiga je posebna jer se radi o najtoplijoj personaliziranoj priči za cijelu obitelj. Iako tražimo i predlažemo unikatne poklone za mame, znamo da će knjiga svima izmamiti suze radosnice i postati jedna od najljepših obiteljskih uspomena! 

Na prvu ćeš možda pomisliti: Kako poklon za mamu, kada je dijete glavni lik?

A, realno, upravo je u tome i poanta – pa mama (ali i tata, ma cijela obitelj!) uživat će gledati dijete kao zvijezdu knjige. Isto tako, iako je dijete glavni lik, u knjizi su personalizirani likovi i mame i tate pa smo sasvim sigurni da će za mamu ovo biti jedan od najljepših darova koje je dobila!

Otvorit će ga kad se želi prisjetiti prvih dana svog mališana, kada s djecom poželi uživati u čitanju, kao i onda kada samo želi (po stoti put) prelistati knjigu koja je tako predivno uhvatila uspomenu na djetinjstvo klinaca koji tako brzo rastu! 🥺

Kada s djecom želiš razveseliti svoju mamu, njihovu baku…

Baš kao i mame, i bake su te osobe koje u našim životima imaju posebno mjesto.

Uvijek je tu za nas – veseli unuke, rame je za plakanje, radi naaaaajukusnije ručkove, daje najbolje savjete i uskače kadgod zatreba kakva pomoć.

Tvoja mama stalno pokazuje i koliko je divna u svojoj drugoj ulozi, kao baka, i zato tražiš kakav znak pažnje kojoj ćeš joj pokazati koliko znači – i tebi i svojim unucima! Teško joj je vratiti za sve što radi za cijelu obitelj, no možeš joj staviti osmijeh na lice jednim sasvim posebnim poklonom – personaliziranom knjigom ‘Gdje je nestala baka?’

Ističemo ga kao jedan od NAJBOLJIH darova kad su u pitanju unikatni pokloni za mame, odnosno bake – ti daruješ kao sin ili kćer, a tvoja djeca svojoj baki. Zamisli samo koliko je to prekrasnih uspomena na jednom mjestu! 🥰

Glavni likovi zanimljive priče su baka i unuci. Ma , kakva je to samo luda škvadra, s takvim društvom ne može biti nimalo dosadno.
Ukratko ćemo ti prepričati radnju:

Unuci su izdali tražilicu za bakom koja je nestala bez traga. Odmah se postavlja pitanje: pa gdje bi baka mogla biti? Djeca, naravno, sa svojom bujnom maštom imaju najkreativnije odgovore, a svaki scenarij što bi se moglo dogoditi bolji je od prethodnog! Osim što će se ludo zabaviti u potrazi za bakom, oni će otkriti još jednu prebitnu, ma najvažniju stvar: zašto je njihova baka najbolja baka na svijetu. 

Knjiga je još posebnija jer će se uz baku na jednom mjestu naći toliko njezinih unuka – osim bakinog, možeš personalizirati još čak šest likova djece, što je najveći broj personaliziranih likova do sada. A kad se jednom svi okupe oko bake i onda uživaju u uzbudljivoj avanturi, a kasnije još satima prepričavaju i smišljaju nove, kreativne zaplete… Ma, ne pada nam na pamet originalniji poklon za mamu, odnosno baku od ovog! 
 

Naravno, ovo su samo naši prijedlozi! Baci oko i na ostale knjige, a odmah ćemo ti reći: štogod odabereš, nećeš pogriješiti.

Kako to znamo da su ovi pokloni za mamu PUN POGODAK? Same su nam rekle!

Igračke se sa vremenom poklone , ali ovo ostaje. Kad sam ju dobila od mame za poklon za prvog sina emocije su bile toliko jake da sam znala da će biti idealan poklon za svakoga kome ja želim nešto od srca pokloniti.

Knjiga koja je premašila naša očekivanja.  Kod bake suze radosnice, a kod djece je knjiga izazvala opće veselje. Red čitanja, red smijeha. Zbilja fenomenalno!

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete

Prijavi se i čeka te brdo iznenađenja

Prijavi se i među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga!