Najljepša ukrasna pakiranja

Uz ova čarobna ukrasna pakiranja tvoja personalizirana knjiga
postat će još posebnija, a dar vječna uspomena!

Vrste pakiranja

Medeno ukrasno pakiranje

Darivanje mališana velika je radost, kako za njih same, tako i za nas odrasle. Znamo da ti je važno pokloniti mališanu nešto posebno i medeno baš kao što je i on sam.

Svoju personaliziranu knjigu ubaci u ovaj medeni omot i dodaj poklonu još jednu kapljicu slatkoće. 

Cijena: 2,95 €

Rođendansko ukrasno pakiranje

Rođendan je veliki dan u životu tvog mališana, a osim torte, svjećica, balona i raznih ukrasa, važno je darovati mu poklon koji će biti izrađen posebno za njega.

Personalizirana knjiga u kojoj tvoj mališan postaje glavni junak sigurno će ga oduševiti, ali ono što će poklon dodatno oplemeniti, preslatko je pakiranje koje smo ti pripremili za ovu priliku.

Cijena: 2,95 €

Magično ukrasno pakiranje

Personalizirane knjige mogu se poklanjati za razne prilike, ali baš uvijek će izazvati oduševljenje mališana i njegovih roditelja.

Magično ukrasno pakiranje dizajnirali smo tako da odgovara baš svakoj prilici i sigurni smo da, ukoliko ga odabereš, nikada nećeš pogriješiti.

Cijena: 2,95 €

Božićno ukrasno pakiranje

Kako bismo trenutak u kojem tvoj mališan otvara poklone pod jelkom učinili još čarobnijim, svakog Božića dizajniramo novo pakiranje koje tvoju personaliziranu knjigu čini još magičnijom!

Na fotografiji možeš vidjeti neke od prijašnjih ukrasnih pakiranja, a kada dođe vrijeme za to, iznenadit ćemo te sasvim novim dizajnom koji će te sigurno oduševiti.

Cijena: 2,95 €

Kvaliteta pakiranja

Bez frke ga možeš razmotati i zamotati – samo se pritom nemoj smotati. Slobodno ga otvori i pregledaj knjigu koju se spremaš pokloniti. Pakiranje nije samo lijepo, nego i praktično i kvalitetno pa trpi sve oblike znatiželje. Dječju i odraslu.

Naše magične personalizirane knjige