Najljepši poklon za roditelja i dijete

Personalizirani poklon koji će učvrstiti vezu između roditelja i mališana!

Kako sam došao na svijet?

Ovaj personalizirani bestseller o mami, tati i bebi bit će najbolji poklon i najljepša uspomena za rođenje, krštenje, prvi rođendan – ili tek tako.

Kreiraj priču o svojoj obitelji i saznaj zašto je ova knjiga već nakon prvog čitanja postala omiljeno štivo u mnogim obiteljskim knjižnicama.

Mamino blago

Personalizirana priča u kojoj mama i njezino maleno blago kao glavni likovi uskaču u zajedničku avanturu, još više osnažuje vezu između mame i mališana.

Knjiga nije samo dar, već i najljepša uspomena na vrijeme kada su mama i dijete zajedničkim snagama otkrivali novi magični svijet.

Tatino blago

Personalizirana avantura u kojoj tata i mališan kao glavni junaci kreću na plovidbu zemljom gusara dodatno će ojačati neraskidivu vezu između tate i njegovog blaga.

Djetetu će jednog dana ovo biti najljepša uspomena, a tata će zauvijek pamtiti posebne trenutke zbližavanja sa svojim mališanom.

Kako smo došli na svijet?

Rođenje djeteta velika je radost za cijelu obitelj, a kada se rode blizanci, ta je sreća duplo veća.

Personalizirana priča o mami, tati i njihove dvije srećice upotpunit će veselje i dodati kapljicu magije u najposebnijim trenucima poput rođenja, krštenja ili prvog rođendana te ostati vječna uspomena za čitavu obitelj.

Što naši kupci kažu o nama

Kako naručiti?

1. Upiši ime djeteta

2. Kreiraj izgled lika djeteta

3. Besplatno dodaj fotografiju i posvetu

4. Umotaj knjigu u ukrasno pakiranje

Trenuci zbližavanja uz naše personalizirane knjige

Prijavi se na newsletter i čeka te brdo iznenađenja

Prijavi se i među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga!