Postani ambasador Tvornice snova

Postani naš ambasador – pošalji nam fotke i/ili videa i osvoji uzbudljive nagrade!

Što znači biti ambasador Tvornice snova?

Ambasador Tvornice snova je bilo tko tko voli čitati sa svojim mališanom i želi to posebno vrijeme čitanja i zbližavanja podijeliti s drugima.
Ambasadori snimaju fotke i videa i tako postaju dijelom pokreta za osnaživanje djece i povezivanje obitelji. Za sve poslane materijale dobivaju nagrade.

Tko može postati ambasador Tvornice snova?

Bilo tko! Možeš biti mama, tata, baka ili pak teta i ujak. Ne moraš imati pratitelje na društvenim mrežama – ne moraš čak niti imati profile na društvenim mrežama! Bitno je samo da voliš knjige Tvornice snova i želiš postati dijelom zajednice.

Koje nagrade mogu osvojiti?

Ako se pridružiš našoj velikoj obitelji ambasadora postat ćeš dio pokreta osnaživanja djece i povezivanja obitelji – i pomoći ćeš širiti našu čaroliju čitanja. Također, imat ćeš priliku osvojiti popuste na svoje buduće kupovine (do čak 50%) te besplatne knjige. Jako cijenimo kreativnost i trud pa će visina popusta ovisiti o količini, kvaliteti i originalnosti sadržaja koje priložiš.

Kakve fotke i videa trebam snimiti?

Fotkaj našu knjigu u malenim ručicama vlasnika, fotkaj dijete dok čita knjigu ili pak mamu dok je čita sa svojim djetetom. Snimi reakciju kada nekome uručiš knjigu na poklon, snimi listanje knjige, čitanje ili uzbudljivo raspakiravanje. Pusti mašti na volju i zadivi nas svojim uracima!

Kako se pridružiti?

Sviđa ti se ideja? Pridruži se, jako je jednostavno! Samo ispuni formu niže! Radujemo se!

    Kako se pridružiti