TVORNICA SNOVA SKUHALA JE NEŠTO NOVO

Personalizirana priča za bake

Mi u Tvornici snova uvijek smišljamo nove načine za osnaživanje djece i povezivanje obitelji. Svojim smo pričama do sada dirnuli novopečene roditelje, potaknuli na učenje slova, zbližili braću i sestre pa čak i omogućili mamama i tatama da postanu junaci priča.

A sad su na redu bake!

Kreirali smo knjigu kojom ćemo im poručiti koliko su nam važne, koliko ih volimo, i proslaviti sve što čine za nas i svoje unuke.

„Gdje je nestala baka?“ personalizirana je priča u kojoj baka iznenada nestane pa njezini unuci upotrijebe svoju bujnu maštu kako bi se dosjetili gdje je mogla otići i kako bi je vratili u svoj zagrljaj.

Ubaci u priču baku i 1-6 unuka

Upiši imena bake i svih njezinih unuka i kreiraj priču topliju od bakinog zagrljaja – priču u kojoj unuci ZAJEDNO tragaju za svojom bakom.

Kreiraj likove bake i unuka

Pobrini se da likovi iz priče nalikuju stvarnim likovima: biraj između različitih boja kose i oblika frizura, a za baku i između vitke i punašne figure.

Napiši posvetu i priloži fotku koja osvaja

Prva stranica knjige čuva najljepšu uspomenu. Priloži fotografiju svih bakinih unuka i napiši posvetu koja će je ostaviti bez teksta.