Ovaj poklon za babinje je SVE, ali baš SVE što želiš

Dogodilo se – svijet je postao bogatiji za još jednu bebu. Uz uobičajeno rastapanje od sreće, pokušavaš se dosjetiti koji bi bio idealan poklon za babinje za ovaj mali smotuljak. Ne traži dalje nego nastavi čitati jer imamo ultimativno rješenje.

1. RADOSNICA, ALI S PRIČOM

Svi rado čitaju podatke o bebi, ali može to i bolje. Zato smo ih mi umotali u priču i, voilà, rimovani bestseler „Kako sam došao na svijet?“ je – došao na svijet. I ujedno postao ultimativni poklon za babinje koji se čuva, čita i voli zauvijek.

2. ČESTITKA, ALI VJEČNA

Čestitke uvijek završe na reciklaži, ali ova ne – jer je zauvijek ugravirana na prvoj stranici ove magične priče. Kako? U obliku tvoje jedinstvene posvete koju ćeš s pažnjom pisati (ili odaberi jednu od ponuđenih posveta – nitko ne mora saznati. Ovaj poklon za babinje će svejedno biti najljepši).

3. FOTOALBUM, ALI NAJDRAGOCJENIJI NA SVIJETU

Kako inače pokazati djetetu njegov put od smotuljka do čovječuljka? E baš smo zato u našu priču ubacili najposebniju fotku bebe. (Nije album, priznajemo, ali računa se.)

4. ZLATO, ALI BEZVREMENSKO


Lančić s privjeskom prepusti pratetki Zorki i nabavi moderniji, inovativniji poklon. #nebudiklon

Plus, zlato više nije in, a čitanje uvijek je.

5. UNIKAT, ALI PRAVI UNIKAT

Birana s pažnjom, personalizirana, dirljiva i jedinstvena – naša knjiga dovodi poklon za babinje na novu razinu. Psssst: slobodno ga testiraj i na sljedećoj novopečenoj mami – suze radosnice zajamčene.

6. POSTOJI I BONUS!

Dodaj 10 bebi bliskih osoba i zadnju duplericu začini ljubavlju, a uz medeno ukrasno pakiranje zasladi darivanje. I najtopliji poklon za babinje je spreman.

Što o našim knjigama kažu oni koji ih već imaju

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete

Prijavi se i čeka te brdo iznenađenja

Prijavi se i među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga!