Najbolji poklon za braću i sestre

Najbolji poklon za braću i sestre ovog Božića

Želiš jednim poklonom razveseliti sve svoje klince? Ubaci ih u knjigu u kojoj su baš oni glavni junaci. U ovoj priči možeš poslati dvoje, troje ili čak četvero mališana u nezaboravnu avanturu s Djedom Mrazom! Donosimo ti 5 činjenica zašto je Grad snježnih jahača najbolji poklon za braću i sestre ovog Božića!

Koliko god se daleko činilo, Božić je zapravo iza ugla. Krajnje je vrijeme da počneš planirati što ćeš pokloniti svojim najmlađim i najslađim članovima obitelji. Znamo da je pronaći jedan univerzalan poklon je zahtjevno. Upravo zbog toga smo mi u Tvornici snova kreirali Grad snježnih jahača! Personaliziranu bajku za braću i sestre u kojoj baš oni spašavaju Božić.

#1 Knjiga je personalizirana

Ups! Jednu smo ti činjenicu već otkrili u prvom odlomku. Ova je prekrasna priča potpuno personalizirana. To znači da u knjizi možeš kreirati ilustirirane likove koji neodoljivo nalikuju tvojim mališanima. Ubaci njihova imena, odaberi boju očiju i frizuru, dodaj naočale i čiribu-čiriba! U nekoliko klikova, baš poput magije, tvoja djeca postaju glavni junaci pustolovne priče.

#2 Možeš birati broj likova

Ako pratiš rad naše male Tvornice snova, možda i znaš kako je Grad snježnih jahača nekada davno (čitaj: prošle godine) postojao u sasvim drugom obliku. Tada je bilo moguće ubaciti samo dvoje glavnih likova. Nakon mnogo poruka i sugestija o dodavanju više likova, odlučili smo ispuniti želje mnogih mama, tata, baka i teta. Potpuno smo redizajnirali knjigu¨!

Grad snježnih jahača sada dolazi u novom ruhu, s novim fantastičnim ilustracijama i ono najbolje – s više likova! U ovu pahuljastu pustolovinu se sada može upustiti dvoje, troje ili čak četvero mališana. Da, dobro vidiš! Moguća je personalizacija 2-4 glavna lika, a odabir broja junaka je u potpunosti na tebi.

#3 Klinci su dio nezaboravne avanture

Ova fantastična zimska bajka smješta klince u središte čudnovate snježne pustolovine i to iz jako neobičnog razloga. Nigdje u svijetu ne pada snijeg. Tvoji mališani pozvani su u pomoć! U ovoj ludoj avanturi jahat će na živućim pahuljama, susresti divovske snjegoviće, letjeti vlakom, družiti se s Djedom Mrazom, a na kraju i spasiti Božić.

#4 Možeš ubaciti fotke klinaca i posebnu posvetu

Grad snježnih jahača u potpunosti krojiš po svojim željama. Osim ilustriranih likova, u nju možeš ubaciti čak dvije fotke klinaca. Jednu ćemo otisnuti na stražnjim koricama, a drugu na prvim stranicama knjige. Osim toga, najljepše božićne želje i najslađe riječi o svojim mališanima možeš upisati u posveti! Otisnuti ćemo je ispod fotke i tako zaista učiniti ovaj poklon savršenim.

#5 Tvojim će klincima knjiga ostati vječna uspomena

Na koncu, ne samo da će ova personalizirana knjiga garantirano učiniti ovo božićno jutro najboljim do sada, nego će i cijeloj obitelji pružiti trenutke zbližavanja koje nikada nećete zaboraviti. Postat će to jedna od onih priča kojoj ćete se tradicionalno vraćati iz godine u godinu, koja budi nostalgiju i bezbroj lijepih božićnih uspomena. Prelistaj najbolji poklon za braću i sestre, personaliziraj i kreiraj vječnu uspomenu za djecu!

Počasti svoj inbox besplatnim sadržajima

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete