POZOR – stižu suze radosnice! Otkrij unikatan poklon za tatu koji će ga raznježiti, a djetetu staviti osmijeh na lice

Što pokloniti najvažnijem muškarcu u životu svakog djeteta? Imamo najoriginalniji odgovor na ovo pitanje - zaviri i saznaj o čemu se radi!

Mnogima je kupovina poklona za tatu poseban izazov. Vjerujemo da se i ti ponekad mučiš s pitanjem što pokloniti ovom najposebnijem muškarcu, posebice ako želiš da taj dar bude originalan i unikatan. Zato u nastavku nudimo rješenje – idealni personalizirani poklon za tatu i dijete koji će ovaj dvojac dodatno povezati.

Personalizirana priča o tati i djetetu

Tate su pravi pravcati superjunaci, a mi imamo poklon za tatu koji će to i ovjekovječiti. Tatino blago je personalizirana priča koja će oduševiti mališana i izmamiti tati suze radosnice (iako će vjerojatno tvrditi da mu je nešto upalo u oko 😉). Tako ćeš ovom posebnom dvojcu omogućiti brojne nezaboravne trenutke zbližavanja i vječnu uspomenu na njihovu neraskidivu vezu.

Ubaci tatu i dijete u personaliziranu priču u kojoj su baš oni glavni junaci – glavom i bradom!
U nastavku otkrij detalje zbog kojih je baš ova knjiga najbolji poklon za tatu i dijete!

Ubaci imena i likove u par koraka

Kreiranje knjige je super jednostavno, a k tomu i zabavno pa u proces možeš uključiti i mališana. Ubaci imena tate i djeteta i kreiraj ilustrirane likove. Ima li tata brkove, sijedu kosu i plave oči ili je smeđooki ćelavac s bradom? Ti biraš! Tatu će na naslovnici grliti njegovo maleno blago koje će također neodoljivo nalikovati klincu u stvarnosti. Ovaj poklon za tatu nitko neće moći nadmašiti!

Nezaboravna uspomena

Kada tata otvori prvu stranicu knjige, dočekat će ga još jedno iznenađenje! U personaliziranu priču možeš ubaciti i posebnu posvetu kao i fotku tate i djeteta. Ovi dodaci pretvorit će poklon iz predivne personalizirane knjige u najljepšu vječnu uspomenu.

Odmah spremna za darivanje

Ako želiš, knjigu možeš umotati u najslađe šareno pakiranje, a kao dodatan dašak magije, uz knjigu možeš odabrati i čestitku za naaaaaajboljeg tatu na svijetu. Neka klinac nacrta nešto ludo i napiše ime svog tate. Gledajte kako se tati srce topi, a osmijeh postaje sve veći.

Avantura koja zbližava

Svaki tata svoje dijete doživljava kao najveće blago i za njega bi preplovio najluđe oceane (čak i Maštlantik!). Ovo je priča upravo o tome – o ludom putovanju jednog tate punog ljubavi i jednog djeteta punog mašte. Riječ je o nezaboravnoj pustolovini kojoj će se i tata i dijete vraćati još dugo dugo.

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete

Prijavi se i čeka te brdo iznenađenja

Prijavi se i među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga!