Daruj poklon koji pokazuje da je biran s pažnjom 🥰 Kroz tri koraka do dara zbog kojeg osmijeh ne silazi s lica

Kad tražiš savršen poklon za dijete, prvo razmisli o onome što voli. Dobra je ideja i personalizirati ga, a zatim ga zapakiraj u najšareniji omot!

Kad darujemo, osim što nam je cilj razveseliti osobu koja prima dar, želimo joj dati i do znanja da je poklon biran s pažnjom. Sjeti se samo neke prigode kad ti je sigurno bilo drago vidjeti da je draga osoba dobro razmislila o poklonu, vodila se pri izboru onime što ti voliš i na kraju postigla željeno – razvukla ti je osmijeh od uha do uha. Vjerojatno se i ti vodiš takvom “filozofijom”, pa i onda kad je u pitanju savršen poklon za djecu.

Iako nam se nekad čini da su premaleni da bi razumjeli što se krije iza poklona, klinci itekako dobro znaju da savršen poklon za djecu uključuje i to da je pomno izabran pa tako i sitnica može pokazati da je birana s pažnjom. Pri izboru dara dragoj osobi dobra je ideja prvo razmisliti o hobijima koje voli. Je li dijete ljubitelj sporta, voli li životinje, zanima ga kuhanje ili možda vozila? Možda uživa u crtanju ili voli satima i satima čitati knjige i prelistavati omiljene ilustracije u njima? Prije nego kreneš tražiti savršen poklon za djecu, dobro razmisli što ih veseli. Prisjeti se nekih zajedničkih razgovora, možda su i u njima izrazili neku od (skrivenih) želja.

Savršen poklon za djecu u samo tri koraka

  • Osluškuj👂🏼
  • Personaliziraj 💫
  • Zapakiraj 🎁

Dakle, da bi dar pokazao da je biran s pažnjom, prvi korak je – slušanje! Kroz razgovor doznaj kako dijete najradije provodi slobodno vrijeme i koji mu je omiljeni hobi. Kad imaš tu važnu informaciju, možeš se baciti na traženje i izbor savršenog poklona za djecu. Ako voli sport i provoditi vrijeme na otvorenom, izbora je stvarno MNOGO! To može biti lopta, nove role, set za badminton… Pokazuje li mališan sklonost prema avanturama, razmisli o, recimo, šatoru! U njemu se može skrivati, družiti s prijateljima igrati, čitati, a za vrijeme toplih i vedrih dana, možeš ga “instalirati” na dvorište, zbog čega će uzbuđenje biti još veće. Već vidimo kako se svi klinci iz susjedstva druže u šatoru, a tvoj mališan ima razvučen osmijeh od uha do uha 😍 Dok traje zima, čitanje knjiga i igranje s omiljenim plišancima u šatoru će biti pravi gušt!

Male ljubitelje kuhanja oduševit će kalupi za kolače u najrazigranijim oblicima. Uz to, djetetu možeš darovati i neki poseban, a jednostavan recept za kolačiće ili keksiće i predložiti mu da ih zajedno pripremite 🍪 Time mu daruješ i praktičan poklon za hobi kojeg voli, super iskustvo, a recept je uspomena kojoj će se uvijek rado vraćati i kad naraste. Još kad sve upakiraš u metalnu kutiju koja samo čeka prve keksiće… Ma, savršeno! 🎁

Drugi korak koji možeš ubaciti u potragu je i PERSONALIZACIJA! Ona je postala više od samog imena na daru, nego sa sobom donosi emociju, stvara posebne uspomene i pokazuje kako je poklon uistinu izabran s posebnom pažnjom.

Prije svega, krenimo s konkretnim brojkama – prema pisanju Independenta, čak bi 65% ispitanika jednog istraživanja radije dobio personalizirani poklon nego “običnu” varijantu koja je širokodostupna. Razlog tome je što je personalizacija mnogo više od samog imena na daru. Personalizirani poklon polaže test vremena pa se čuva mnogo duže od tipičnog darova pa je isto istraživanje pokazalo da trećina ispitanika takav dar čuva – zauvijek! Četvrtini ispitanika i personalizirana sitnica draža je od velikog i skupog poklona. Personalizacija sa sobom donosi i stvaranje uspomena, ali i posebnih osjećaja, zbog čega, kad izaberete personalizirani poklon, u ruci imate dar koji pokazuje da je biran s pažnjom, a time i savršen poklon za djecu. Sad kad smo ti pokazali zašto je personalizacija tako dobar i važan izbor, donosimo i par prijedloga. Jedan rođendanski i jedan božićni jer su upravo to darovi o kojima najviše razmišljamo kad su u pitanju klinci.

Zamisli dar u kojem je tvoje dijete – superjunak!

Što kad bismo ti rekli da tvoje dijete može biti SUPERJUNAK u priči i glavni lik knjige? Zvuči savršeno jer znamo da će mu razvući osmijeh od uha do uha, a priču će rado čitati iznova i iznova! Ako se pitaš što je sve personalizirano, evo odgovora: možeš kreirati lik djeteta i njegovog prijateljica/prijateljice s imenom, frizurom, bojom kose i ostalim detaljima. Dodaj osobnu posvetu, kao i fotografiju zbog koje će poklon biti još posebniji!

Priča “Plastelinko i ja” ide ovako: radi se o jednom čudesnom, čudesnom danu u kojem tvoje dijete poželi pomoći svojem prijatelju/prijateljici koji se nađe u nevolji. Tada poželi superjunačke moći, a u parku se pojavljuje Plastelinko. Mališan i Plastelinko zajedno spašavaju ptiće koji su ispali iz gnijezda, zaustavljaju jureći automobil, ali i uče što znači biti pravim superjunakom. Što se događa dalje, zajedno s mališanom doznaj u ovoj super knjizi 😍

Kao što smo rekli, drugi je prijedlog vezan za Božić i to čaroliju Badnjaka 🎄Čim razmišljamo o blagdanskom razdoblju, nekako nam je toplo oko srca, a bit će i tvojem mališanu s knjigom Čarolija badnje noći. Riječ je o najposebnijoj božićnoj bajci, onoj koja donosi tajnu o orkestru koji čitavu badnju noć svira uspavanku zbog koje svi ljudi na svijetu spavaju. Uspavanka je tu s razlogom – Djeda, naime, drži na sigurnom od znatiželjnih pogleda i tako pridonosi očuvanju božićne čarolije.

Noooo, što ako je jedno dijete slučajno ipak budno? I to baš tvoje dijete? Jedno je sigurno – čekaju ga čarolija i avantura! U najboljem božićnom poklonu možeš kreirati lik djeteta s imenom, frizurom, bojom kose i ostalim detaljima, dodati osobnu posvetu i fotografiju. Da, savršen poklon za djecu ❤️

Na kraju, ne zaboravi i neko super-fora pakiranje! Ako želiš ostaviti wow dojam svojim darom i pokazati koliko je truda i pažnje u njega uloženo, ne treba zanemariti ni ovaj zadnji korak. To može biti neki šašavi ukrasni papir, šarena kutija, mnogo mašni i balona… Pusti mašti na volji, vjerujemo da će ideje same doći i dovesti do toga da dijete, kad ugleda dar, ne skida osmijeh s lica.

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete

Prijavi se i čeka te brdo iznenađenja

Prijavi se i među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga!