Najbolji poklon za braću i sestre

Zamisli ovo, jedan dar za sve klince! 🎁 Razveseli ih poklonom u kojem braća i sestre spašavaju Božić

Želiš jednim poklonom razveseliti sve svoje klince? Ubaci ih u knjigu u kojoj su baš oni glavni junaci. U ovoj priči možeš poslati dvoje, troje ili čak četvero mališana u nezaboravnu avanturu s Djedom Mrazom! Donosimo ti 5 činjenica zašto je Grad snježnih jahača najbolji poklon za braću i sestre ovog Božića!

Koliko god se daleko činilo, Božić je zapravo iza ugla. Možda još ne pjevušimo najdraže božićne hitove ili božićni keksi još nisu zamirisali, no krajnje je vrijeme da počneš tražiti darove koji će izmamiti osmijeh na lice i planirati što ćeš pokloniti svojim najmlađim i najslađim članovima obitelji. Znamo da je pronaći jedan univerzalan poklon za djecu zahtjevno. Upravo zbog toga smo mi u Tvornici snova kreirali Grad snježnih jahača! Personaliziranu bajku za braću i sestre u kojoj baš oni spašavaju Božić.

5 razloga zašto je knjiga “Grad snježnih jahača” najbolji poklon za djecu ovog Božića

#1 Knjiga je personalizirana

Ups! Jednu smo ti činjenicu već otkrili u prvom odlomku. Ova je prekrasna priča potpuno personalizirana. To znači da u knjizi možeš kreirati ilustirirane likove koji neodoljivo nalikuju tvojim mališanima. Ubaci njihova imena, odaberi boju očiju i frizuru, dodaj naočale i čiribu-čiriba! U nekoliko klikova, baš poput magije, tvoja djeca postaju glavni junaci pustolovne priče zbog koje pod borom imaš savršen poklon za djecu. Ako su tvoja djeca još premalena da bi samostalno uživala u knjizi, “Grad snježnih jahača” može biti prekrasna zajednička uspomena na prvi zajednički Božić.

#2 Možeš birati broj likova

Ako pratiš rad naše male Tvornice snova, možda i znaš kako je Grad snježnih jahača nekada davno postojao u sasvim drugom obliku. Tada je bilo moguće ubaciti samo dvoje glavnih likova. Nakon mnogo poruka i sugestija o dodavanju više likova, odlučili smo ispuniti želje mnogih mama, tata, baka i teta. Potpuno smo redizajnirali knjigu¨!

Grad snježnih jahača sada dolazi u novom ruhu, s novim fantastičnim ilustracijama i ono najbolje – s više likova! U ovu pahuljastu pustolovinu se sada može upustiti dvoje, troje ili čak četvero mališana. Da, dobro vidiš! Moguća je personalizacija 2-4 glavna lika, a odabir broja junaka je u potpunosti na tebi.

#3 Klinci su dio nezaboravne avanture

Ova fantastična zimska bajka smješta klince u središte čudnovate snježne pustolovine i to iz jako neobičnog razloga. Nigdje u svijetu ne pada snijeg. Tvoji mališani pozvani su u pomoć! U ovoj ludoj avanturi jahat će na živućim pahuljama, susresti divovske snjegoviće, letjeti vlakom, družiti se s Djedom Mrazom, a na kraju i spasiti Božić.

#4 Možeš ubaciti fotke klinaca i posebnu posvetu

Grad snježnih jahača u potpunosti krojiš po svojim željama. Osim ilustriranih likova, u nju možeš ubaciti čak dvije fotke klinaca. Jednu ćemo otisnuti na stražnjim koricama, a drugu na prvim stranicama knjige. Osim toga, najljepše božićne želje i najslađe riječi o svojim mališanima možeš upisati u posveti! Otisnuti ćemo je ispod fotke i tako zaista učiniti ovaj poklon savršenim.

#5 Tvojim će klincima knjiga ostati vječna uspomena

Na koncu, ne samo da će ova personalizirana knjiga garantirano učiniti ovo božićno jutro najboljim do sada, nego će i cijeloj obitelji pružiti trenutke zbližavanja koje nikada nećete zaboraviti. Postat će to jedna od onih priča kojoj ćete se tradicionalno vraćati iz godine u godinu, koja budi nostalgiju i bezbroj lijepih božićnih uspomena. Prelistaj najbolji poklon za braću i sestre, personaliziraj i kreiraj vječnu uspomenu za djecu!

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete

Prijavi se i čeka te brdo iznenađenja

Prijavi se i među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga!