KAKO PERSONALIZIRATI POKLON

Svaki poklon može biti baš poseban 🎄 Pripremili smo 4 ideje kako da dar pretvoriš u personalizirano blago

Personalizirani pokloni su oni kojima trebaš posvetiti samo malo više pažnje i kreativnosti. Otkrivamo par ideja za inspiraciju ovog Božića.

Personalizirani pokloni ne zahtijevaju pregršt vremena, novaca i ludih materijala! A to ćemo ti i pokazati u ovom blogu.

Svake godine želimo dati sve od sebe da oduševimo drage ljude pomno odabranim poklonom za Božić koji će im rastopiti srce i izmamiti osmijeh na lice. Nije toliko važan ni sam poklon, koliko mi želimo pokazati osobi da nam je stalo do nje i da smo uložili dodatan trud i pažnju da ju oduševimo.

Personalizirani pokloni za najdraže ljude

Mi mislimo da malo tvoje kreativnosti i vremena može rezultirati najdivnijim poklonima kojima ćeš oduševiti sve drage ljude! Pripremili smo ti četiri divne ideje kako da poklon pretvoriš u personalizirano blago!

1. Poklon u personaliziranom omotu

Prejednostavan, a predivan način da pokažeš djetetu da ima veliki značaj u tvom životu.
Pronađi naajljepši omot kojim ćeš omotati poklon, neka bude one boje koju dijete obožava! Potom na omot nalijepi ukrasne naljepnice s motivima koje dijete voli, na primjer Djedice i sobova. 🎅🏻 Takve naljepnice su dostupne uvijek u craft trgovinama, ali kada božićna groznica nastupi, pronaći ćeš ih gotovo posvuda, čak i u trgovini s prehranom.

Zatim pripremi svoj najljepši krasopis i iskoristi ga da napišeš ime djeteta na omot ili na praznu karticu koju ćeš zavezati ukrasnom vrpcom. Voilà! 🎁 Tvoj poklon je dobio dašak personalizacije kojom ćeš apsolutno oduševiti. 😍 Na ovaj jednostavan način svi paketići postaju predivni personalizirani pokloni ispod božićnog drvca.

2. Personalizirani okusi u personaliziranoj teglici

Da, da, znamo. Bombonjere i čokolade su uvijek dobar izbor poklona za osobu koja voli slatko, ali odvoji minutu vremena za ovu ideju, garantiramo da će ti se svidjeti – personalizirani pokloni najslađi na svijetu! Za početak, moraš saznati koje kekse, muffine ili neki drugi (suhi) kolač osoba obožava. 🍪 Kada je to riješeno, trebaš recept! Nemoj samo kopirati prvi koji nađeš na internetu, pokušaj naći baš najbolji! Pripremi sve suhe sastojke i staklenku od 1L. Istresi ih u teglicu redoslijedom za koji misliš da će estetski najljepše izgledati.

🎀 Kada zatvoriš teglicu, ukrasnom vrpcom za nju zaveži i karticu na kojoj ćeš rukom ispisati cijeli recept. Također, možeš i napraviti naljepnicu koju ćeš nalijepiti na staklenku. Neka naslov iznad recepta uključuje i ime osobe kojoj poklanjaš ovaj najslađi poklon. Na primjer: Čoko muffini za Marinu. Marina će biti oduševljena u trenutku darivanja, ali i poslije kada odluči sastojke iz teglice pretvoriti u desert! 😍 Mi mislimo da je ovo predobra ideja, neka stare teglice od ajvara odmah postanu slatki personalizirani pokloni!

P.S. Ako nemaš ideje za recept, evo jednog super, super! Jednostavni, brzi keksi oduševit će svakog, vrijeme je da ih i ti isprobaš!

3. Personalizirani poklon bonovi

Ovim poklonom ćeš apsolutno oduševiti dijete! Svi znamo da Božić u kući s klincima podrazumijeva krkljanac, otpad od ambalaža poklona, previše svega. A dijete uživa u poklonima par tjedana i onda… pronađe novu zanimaciju.

Ti ga oduševi sitnim, ali GENIJALNIM poklonom. Izreži komade papira u obliku srca, božićnog drvca ili običnog kvadrata. Potrebno ti je onoliko izrezanih papirića koliko ideja imaš.

Na jednom papiru možeš napisati „Odlazak u ZOO“, na drugom „Nova knjiga“, na trećem napiši ime kolača koji dijete obožava… Na svakom možeš napisati i rok trajanja! Na rubu svakog papira napravi rupu i poveži zajedno papiriće ukrasnom vrpcom ili ih sve zajedno možeš zaklamati. Zapakiraj taj kreativni set poklon bonova u ukrasnu kutiju i najbolji poklon ikad je spreman!
Vjerujemo da će nastupiti oduševljenje kada dijete shvati da ga sljedeće godine sigurno čeka odlazak u ZOO kada poželi ili odlazak u kino, nova knjiga, subota kada ćeš mu napraviti naaajdraži kolač ili ručak… S jednim poklonom je cijela godina postala ispunjena divnim darovima. 🎁

4. Pokloni najljepše uspomene

Ali, moraš uzeti u obzir energičnost mališana i povremene nogometne utakmice i plesna natjecanja koja se odvijaju u dječjim sobama. Poklone, ujedno i najljepše uspomene, u tom je slučaju pametnije ostaviti na sigurno mjesto. Ali kamo? Foto albumi su super, ali klincima će nedostajati onaj WOW faktor, a okvir definitivno nije siguran u dječjoj sobi. Preostaje ti jedino da odabereš naaajdražu fotku djeteta i da ju ubaciš u knjigu koja neće nastradati u sobi, a dijete će rado posezati za njom i uživati u priči. Neka tvoj poklon za Božić bude najoriginalnija uspomena koja će s ponosom stajati na polici (čak i kada nije Božić).

Naše personalizirane knjige djeci pružaju zabavu koja traje satima i posebne detalje (fotke i posvetu) koji čine ovaj poklon najboljom uspomenom zauvijek.

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete

Prijavi se i čeka te brdo iznenađenja

Prijavi se i među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga!