OLAKŠAJ SI kupnju darova: Obitelji i prijateljima predloži – raspodjelu rođendanskih poklona! 🎁

Dođeš na rođendan, a kad ono - slavljenik ili slavljenica se VEĆ IGRAJU s istim onim darom koji ti držiš u rukama... Kako se takvi scenariji ne bi ponavljali, donosimo super vodič za raspodjelu rođendanskih poklona

Zamisli iduću situaciju? Ma, ne moraš možda ni zamišljati, velika je šansa da ti se i dogodila!
 
Dakle, teta si (može i stric, baka ili djed, kum ili kuma…), organizirana je genijalna proslava rođendana i ti dolaziš sigurna kako imaš NAJBOLJI poklon za rođendan. 🎁
 
Kad ono… Proslava rođendana za tebe se odjednom pretvara u hladan tuš.

Tvoj najdraži nećak već se igra s ISTOM IGRAČKOM koju si ti zapakirala u ukrasni papir i s kojom sada stojiš, znajući da tvoje iznenađenje… i nije neko iznenađenje. 😭
 
E pa, kako se to ne bi ponavljalo, kad se organizira proslava rođendana, dobra je ideja napraviti raspodjelu rođendanskih poklona u obitelji.
 
Sigurno ti je glavom prošla pomisao: još jedna dosadna tablica 🥱😴, još jedno dogovaranje zbog koje će se obitelj porječkati.

Proslava rođendana upotpunjena super darovima

No, vjeruj nam, raspodjela rođendanskih darova funkcionira SAVRŠENO!
 
I, još važnije, nema duplih darova, već baš suprotno – mudro promišljenih, jako korisnih i zabavnih, onih u kojima će dijete baš, baš uživati!
 
Zato, isprobaj neku od naših metoda. 
 
Vjeruj nam – olakšat će kupnju darova, a dijete će biti presretno.

Konkretan dar kao najbolja ideja za proslavu rođendana

Ako je tvojem djetetu zapeo za oko stvarno skup dar, preskup da bi ga kupila samo jedna osoba, zašto ne biste – udružili snage?
 
Kad se organizira proslava rođendana, okupi bake, djedove, tete, stričeve i ujake, kuma i kumu i zajedno razveselite mališana!
 
Reci im koji je plan, da tvoje dijete ne prestaje pričati o knjizi, igrački ili možda nekom iskustvu, no cifra je jednostavno previsoka. 💸
 
I zato ćeš svima riješiti problem zvan ‘kupnja dara za dijete’ pa ćete mu timski uljepšati rođendan.
 
Hoće li iznos biti jednako raspodijeljen ili će možda roditelji dati više novaca – takav dogovor je na sudionicima, no ono što znamo je da će dijete biti PRESRETNO!
 
Također, dobra je ideja djetetu objasniti da je dar zajednički – kako ste udružili snage jer je dar skup (tako će, malo po malo, učiti i odgovorno raspolagati novcem), ali i kako mu ne treba hrpa poklona da bi bilo sretno.

Konkretan dar uvijek je najbolja opcija, a mi imamo prijedlog i najoriginalnijeg dara s kojim ne možeš pogriješiti!

Naime, ako voliš darovati poklone koje dijete neće zaboraviti za nekoliko dana, nego mu se uvijek vraćati sa znatiželjom, predlažemo ti KNJIGU!

I to ne bilo kakvu knjigu, nego personaliziranu, fantastičnu priču u kojoj dijete slavi – BESKRAJNI ROĐENDAN! 🎂

I samima nam je, dok smo bili djeca, kroz glavu prošla pomisao kako bi bilo super da ročkas traje duže od jednog dana.

Uz knjigu ‘Sretan ti beskrajni rođendan’ prezabavne avanture to je sada moguće!

Nećemo ti sve otkrivati, već samo reći da će se mališan, pri puhanju svijeća, otpuhati u jedan čudesni svijet, svijet u kojem umjesto drveća raste satovi, a njegova rođendanska soba krcata je poklonima i ukusnim tortama! 😍

Problem je što nema gostiju, zbog čega dijete kreće u nezaboravnu avanturu, a na tom putu upoznaje razne neobične likove.

Kako će riješiti problem, doznajte zajedno u knjizi, najoriginalnijem daru kojem će se mališan uvijek rado vraćati!

Otkrit ćemo ti još jednu super stvar. Knjiga ‘Sretan ti beskrajni rođendan’ je poznati poklon iz raznih grupa na društvenim mrežama. 🎁

S njom su kupci PREZADOVOLJNI, što potvrđuju i brojne pozitivne recenzije.

Praktična metoda četiri poklona

Znaš li za ovu metodu koju možeš primijeniti bez obzira na prigodu, bilo da je riječ o proslavi rođendana ili, recimo, Božiću?
 
Pravilo je zapravo vrlo jednostavno – djetetu se daruje:

  • nešto što želi
  • nešto što treba
  • nešto za odjenuti
  • nešto za čitanje

Ovakva je metoda fantastična jer se možete rotirati svake godine (da ne ispadne da si baš TI ta osoba koja na proslavu rođendana uvijek dođe s nekom dosadnom majicom ili nekim dosadne hlače 😅). 
 
Tako, recimo, roditelji za nadolazeći rođendan mališanu daruju ono što želi, bake i djedovi ono što mu treba, tete i stričevi nešto za odjenuti, a kuma ili kum nešto za čitanje

Metoda četiri poklona pojednostavit će kupovinu, a neće doći ni do nepotrebnog prekrcavanja igračkama, što je čest scenarij nakon proslava. 
 
Četiri kategorije nude dovoljno širok spektar da djetetu daruješ ono što će mu se stvarno svidjeti, ali i dalje dovoljno specifičan dar koji će odgovarati i budžetu i djetetovim potrebama.
 
Naravno, ne zaboravi metodu objasniti djetetu, pogotovo ako je naviklo primati veliku količinu darova. 
 
Iskoristi ovo kao priliku za razgovor o održivostištednji i zahvalnosti

Lista poklona s kojom nema ‘duplih darova’

Tu se vraćamo na početak priče…
Da, u pitanju je tablica, točnije lista poklona.
 
Ipak, vjeruj nam, ovakav način je JAKO praktičan i nema duplih poklona.

Pa svi smo se našli u toj situaciji: u kalendaru nam stoji ‘proslava rođendana’, no jednostavno više nemamo ideja što darovati. 🤔
 
Ili imamo pa smo u strahu ima li već taj poklon ili će ga netko drugi kupiti, pogotovo ako je u pitanju proslava rođendana s mnogo uzvanika.
 
Ili je naša ideja dobra jednostavno samo u našoj glavi, a u stvarnosti uopće ne funkcionira.
 
Toliko je pitanja, a ponekad toliko malo odgovora… E pa zato iduća proslava rođendana neka bude popraćena – listom poklona! 🎀
 
Baš onakva kakvu možeš vidjeti u američkim filmovima, kad budući mladenci imaju listu poklona za vjenčanje – točno o tome pričamo! 
 
Iako djecu treba učiti zahvalnosti i štednji, uz sav naš trud, dogodit će se i proslava rođendana na kojoj ćeš čuti rečenice poput:

  • ‘Ovo nije ono što sam htio!’
  • ‘Već imam ovu igračku!’
  • ‘Ne sviđa mi se !’

Kako se takve situacije ne bi događale, sve su popularnije liste poklona.
 
Roditelji napišu što mališanu treba (super kad su skroz mali pa roditelji jasno kažu želje i potrebe), ali i koje igračke, ovisno o budžetu, dijete želi. 
 
Možda izostaje element iznenađenja, ali je superpraktično, zar ne? 

Štednja kao ulaganje u budućnost

Da, znamo, na prvu ne zvuči nimalo uzbudljivo.
 
No, moraš priznati, stvarno je korisno!
 
Dakle, koji je plan?
 
Proslava rođendana, Božić, krštenje ili neka slična prilika… Zamisli bilo koju od tih prigoda, sigurno dobiješ barem jedno pitanje: ‘A što dijete želi za rođendan?’. Ili rečenicu poput: ‘Pomozi nam s izborom dara!’.
 
E sad, odluka je na tebi. Ako postoji nešto konkretno što dijete treba ili želi – odlično, problem je riješen…
 
Međutim, možeš članovima obitelji predložiti da uvedete praksu uplate novca na štednju. 💰
 
Dakle, umjesto kupnje još jednog bagera, nove akcijske igračke ili plišanca koji će, nakon početnog oduševljenja, pronaći svoje mjesto u kutu s ostatkom društva, dogovorite se za štednju. 
 
To je fantastičan način da djecu od malih nogu upoznate s osnovnim financijskim pojmovima, načinom na koji štednja funkcionira, kao i odgovornom raspolaganju novcem. 
 
Kad je dijete još premaleno da razumije svijet oko sebe, ovakva je praksa jednostavna, no što kad poraste?
 
E, pa, imamo i super prijedlog! 🎉
 
Kada je na redu iduća proslava rođendana, tada umjesto još jednog klasičnog dara, objasni djetetu da je štednja novi dogovor. Primjerice, daruj mu omiljeni slatkiš ili ga povedi na najdraži sladoled ili kolač te mu pojasni da je ostatak dara – u banci.
 
Ako je dijete dovoljno odraslo, možete i zajedno otići uplatiti novce u banku, a zatim mu objasni kako ga novac ‘čeka’.
 
Kad poraste, bit će iznimno zahvalno, i tebi i cijeloj obitelji te shvatiti kako ste zapravo cijelo vrijeme ulagali u njegovu budućnost. ✨

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete

Prijavi se i čeka te brdo iznenađenja

Prijavi se i među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga!