SRETAN TI BESKRAJNI ROĐENDAN!

Otkrij tajnu NAJORIGINALNIJEG ROĐENDANSKOG POKLONA koji će zasjeniti bilo koju igračku!

Obećajemo, već nakon prve činjenice ćeš se uvjeriti da je ovo najsavršeniji i najunikatniji rođendanski poklon!

Rođendani su za djecu velika stvar i svake godine svi muku mučimo kako bismo pronašli idealni rođendanski poklon. Možeš dijete zatrpavati igračkama koje će završiti razbacane po cijeloj kući, ali i možeš odabrati i nešto što ima trajnu vrijednost.

Zato, pokloni mališanu personaliziranu priču u kojoj je on glavni junak. Personalizirana knjiga “Sretan ti beskrajni rođendan!” će garantirano oduševiti svakog slavljenika. U nastavku donosimo 6 fantastičnih činjenica koje će te uvjeriti da je ovo zaista najbolji poklon ikad.

1. Knjiga je poooootpuno personalizirana

Kad kažemo da je knjiga personalizirana, to i mislimo. Za početak, možeš upisati ime slavljenika i njegov broj godina. Osim toga, ilustrirani junak u knjizi će neodoljivo nalikovati malenom slavljeniku.

Kroz par klikova na zabavan način oblikuj lik, koji će se pojaviti na naslovnici i u samoj knjizi. Odaberi i svjećicu u obliku broja djetetovog rođendana. I to je to! Naslovnicu najslađe rođendanske knjige sada krasi njegovo ime i lik, a na torti će se pojaviti svjećica s njegovim brojem godina. Potpuno fora, zar ne?

2. Superzabavna avantura

Koje dijete ne bi poželjelo da njegov rođendan traje vječno? Sad je i to moguće! U ovoj fantastično zabavnoj personaliziranoj priči, jedna djetetova želja promijeni sve i otpuše dijete u svijet gdje je sve moguće, pa čak i slaviti – svoj beskrajni rođendan. No, kako će se ova avantura završiti? Ne želimo ti baš sve otkriti, besplatno prelistaj knjigu i sve ćeš saznati!

3. Ubaci fotku slavljenika

Osim ilustriranog junaka, u priču možeš ubaciti i fotku djeteta, koju ćemo otisnuti na prvoj stranici knjige, uz posvetu. Fotka slavljenika učinit će ovaj rođendanski poklon zaista unikatnim i ekstra posebnim.

4. Upiši osobnu posvetu

Kako bi ova personalizirana priča postala POTPUNO PERSONALIZIRANA, u nju možeš upisati i posvetu. Unesi najljepše rođendanske želje i posebnu poruku za slavljenika. Ovo sada više nije samo obična priča, već i predivna vječna uspomena na djetetov omiljeni dan u godini.

5. Poklon ćemo i umotati za tebe

Sad kad je najbolji rođendanski poklon gotov, treba se i umotati. Ne brini, mislili smo i na to. Ne moraš se mučiti s papirom i mašnama, odaberi naše preslatko rođendansko ukrasno pakiranje i poklon je spreman za darivanje.

6. Stiže na tvoju adresu u 5 radnih dana

Kupovinu rođendanskih poklona svi obično odgađamo i čekamo zadnji čas. Ali ne moraš brinuti, najbolji poklon za mališana dostavljamo superbrzo. Kreiraj personaliziranu knjigu, naruči iz udobnosti svog doma i poklon stiže na tvoj kućni prag u samo 5 radnih dana.

Ali nemoj čekati, kreiraj najbolji rođendanski poklon već sada i omogući djetetu BESKRAJNO ZABAVAN rođendanski party koji će još dugo pamtiti.

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete

Prijavi se i čeka te brdo iznenađenja

Prijavi se i među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga!