Saznaj zašto je ovo najbolji božićni poklon za djecu

Vjerujemo da gotovo svako dijete mašta da će jednoga dana upoznati Djeda Mraza. Sigurni smo da je i tvoje dijete među njima. Kako i ne kada taj simpatični debeljuškasti starčić u svojim saonicama skriva ostvarenje najvećih dječjih želja. Vrijeme je da ga upozna! Misliš da je to nemoguće? Snovotvorcima ništa nije nemoguće.

Odgovoriš li potvrdno na sljedeća pitanja, imamo za tebe najbolji božićni poklon ikad!

Sanja li tvoj klinac o velikim pustolovinama?

Druženje s divovskim kornjačama na Galapagosu, upoznavanje polarnih medvjeda na sjevernom polu ili možda skakanje po lijanama kakve prašume? Gotovo smo sigurni da i tvoje dijete mašta o pustolovini u kojoj je glavni junak koji spašava svijet.

Pokušava li svaki Badnjak uhvatiti Djedicu na djelu?

Nakon fine večere na Badnjak tvoj malac odlazi na „spavanje“?
Kao svaka mama praviš se da ne čuješ nemirno meškoljenje ispod pokrivača pa i sama odlaziš u krevet. Oko ponoći čuješ korake koji se „tiho“ šuljaju do strateške pozicije u kući – one s koje se savršeno vidi božićno drvce. Koliko je samo Badnjaka tvoj mališan proveo bosonog čekajući Djedicu. Na kraju ga nekako uspiješ uvjeriti da je zaspao taman prije nego se Djed ušuljao kroz dimnjak

Jedva čeka snijeg?

Prvi snježni dan svake zime za tvoje je dijete kao drugi rođendan.
Čim ugleda prve pahulje tvoj je klinac spreman za akciju. Rukavice, kapa, šal i prije nego mu stigneš reći da zakopča jaknu već je vani. Povratak na toplo slijedi tek kada nosić počne nalikovati maloj crvenoj loptici, a ruke više ne mogu oblikovati ledene grude. Oke, uvijek se ima snage za onu još jednu s kojom najviše voli pogoditi baš tebe, nasred dnevnog boravka.

Najdraži blagdan mu je Božić?

Uskršnji zečići su slatki. Bojanje jaja može biti zabavno.
Ali Božić, Božić je skroz druga priča i tvoje malo čudo svake godine nestrpljivo odbrojava dane do tog čarobnog blagdana. Moramo priznati da i sami spadamo u klub najvećih fanova Božića, a kako i ne bi. Iako nas generalno čišćenje kuće i minus na računu nakon blagdanske kupovine svake godine na trenutak pretvore u Grincha, na kraju nas duh Božića uvijek dohvati.

Teško mu je odoljeti kada vidimo odsjaj lampica u malim okicama. A ni miris kuhanog vina nije na odmet.

Ako si na sva pitanja odgovorila potvrdno, imamo za tebe super vijest.

Potraga za božićnim poklonima je gotova jer imamo onaj savršeni – pravu pravcatu božićnu pustolovinu u kojoj je tvoje dijete glavni lik.

Personalizirana knjiga „Čarolija badnje noći“ poslat će ga u neočekivanu pustolovinu i to zajedno s Djedom Mrazom! U knjizi su i mama i tata, ali sumnjamo da malce to zanima.

Ne brini, ako tražiš poklon za dvoje, troje ili čak ČETVERO djece, oduševit ćeš ih sve s personaliziranom zimskom bajkom „Grad snježnih jahača“.

Na tebi je samo da odabereš jedno od naših ukrasnih pakiranja: božićno ili magično! I pokušaj ne zaplakati od sreće kad se klinci prepoznaju u knjizi.

Počasti svoj inbox besplatnim sadržajima

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete