Bliži se veliki, 2. ročkas! 🎂 Ali, što pokloniti? Imamo par ideja koje će oduševiti djecu (ali i cijelu obitelj)

Bliži se i taj veliki 2. rođendan, a tebi se stalno po glavi vrti isto pitanje: Kakav dar odabrati? Izbora je mnogo i, složit ćemo se, najvažnije da je dar odabran od srca! No, ipak, jedan se poklon za 2. rođendan posebno ističe...

Bližiiii se! Taj veliki, važan – DRUGI ROĐENDAN! 🎂
 
Prvi ročkas je svakako poseban, no i drugi je jednako bitan jer djeca postaju svjesna svega što se oko njih događa! 
 
A kad pričamo o rođendanu, ne možemo ne spomenuti i  – POKLON ZA 2. ROĐENDAN! 🎁

U moru ideja – što uopće odabrati?
 
Jesu li to plišane igračke? Maaa, ima ih HRPU, a svaka nekako na kraju bude zaboravljena ispod kreveta.
 
Didaktičke igračke su supeeeer dar, no sigurno će doći još netko s istom idejom poput tvoje…
 
Hm, što onda?

Kakav poklon za 2. rođendan odabrati?

Imamo ideju za koju ćeš možda na početku pomisliti ‘Zar stvarno?’,
no onda vrlo brzo shvatiti da se zapravo radi o genijalnom daru za 2. rođendan!

Radi se o – KNJIZI! 📖
 
E sada, nije to bilo kakva knjiga, nego naslov koji će se istaknuti u kućnoj biblioteci – brzo će, vjerujemo, djetetu postati omiljen, a uz to ma i moć pretvoriti se u cjeloživotnu uspomenu!
 
Nooo, idemo po redu.

Dakle, naša preporuka kao poklon za 2. rođendan je… 🥁 🥁 🥁

PERSONALIZIRANA KNJIGA

Prije nego se bacimo na konkretne prijedloge, želimo istaknuti koliko je važno čitati s djecom, i to već od prvih dana. Ako si ovdje samo zbog inspiracije, odmah skokni na naše prijedloge!

U tome se slažu svi – pedijatri, psiholozi, pedagozi… Svaki od stručnjaka naglašava koliko su knjige važne za kognitivni, socijalni i emotivni razvoj!

A tu je i zajedničko vrijeme provedeno u čitanju…
 
Važno je djeci primjerom pokazati kako uživati u knjigama i tako ga uvesti u jedan novi, prekrasan svijet i potaknuti radost čitanja. ❤️

Za kraj smo ostavili i ZBLIŽAVANJE! Zajedničko čitanje povezuje cijelu obitelj pa je uživanje u knjigama aktivnost koja bi trebala pronaći ‘svojih pet minuta’ u dnevnom rasporedu. Jer, uistinu nije potrebno mnogo da se djeca zaljube u čarobni svijet knjiga. 

A sad kad smo još jednom istaknuli zašto je važno čitati, vrijeme je da se bacimo na prijedloge koji pokazuju da su knjige savršen izbor kao dar za 2. rođendan!

Tvornica snova čarobnom svijetu knjiga dala je i svoju dozu magije i to kroz personalizirane naslove u kojima mališan postaje glavni junak svake priče! ✨
 
Takva formula fantastičan je izbor onda kada misliš da ćeš dijete teško naviknuti na čitanje jer, kad čuje da je baš on glavni lik knjige, sigurno će ga barem malo zainteresirati što se u priči događa! 

A jednom kada uđe u taj prekrasan svijet, iz njega više neće htjeti izaći i 
knjiškim avanturama neće biti kraja! 
 
Zato, ako tražiš poklon za 2. rođendan, razmisli o nekoj od knjiga iz naše čarobne radionice. 💫

Personalizirana knjiga je jedinstven poklon za 2. rođendan

NESTAŠNA DUDA

Ono što želimo istaknuti odmah na početku – riječ je o prvoj personaliziranoj knjizi namijenjenoj samo najmlađim članovima obitelji
 
No, iako je ‘rezervirana’ za bebe, što je čini super izborom za dar za 2. rođendan, ova je knjiga jednako vrijedna za cijelu obitelj.

Osim zabavnih i šarenih korica (kojima možeš baš ti osmisliti izgled, tako da biraš različite boje naslovnica i duda), klinca će odmah privući prekrasne i prezanimljive ilustracije koje prate priču pa ga nećeš morati mnogo ‘nagovarati’ da krenete s čitanjem.

A priča? Riječ je o avanturi koju će mališan htjeti slušati opet i opet i opet! Nakon što mu nestane duda, kreće na svoju puzalačku avanturu gradom – zoološki vrt, autobus, trgovački centar, park… Dijete upoznaje svijet oko sebe, čime širi vokabular, a na putu shvaća još jednu stvar – duda mu, možda, više i nije toliko potrebna! 👶🏻

Najslađa uspomena

Sigurni smo da je ovakva knjiga super poklon za 2. rođendan jer će dijete odvesti na najšašavije putovanje, ova bit će i sjajan saveznik roditeljima kad dođe faza odvikavanja od dude.

KAKO SAM DOŠAO NA SVIJET?

Koliko je ova knjiga genijalna kao dar za 2. rođendan, potvrđuju i brojke! Nju je, naime, za neku od prigoda 2021. dobilo svako peto dijete rođeno u Hrvatskoj.
 
A zašto je toliko posebna i zašto će je dijete obožavati?

Prije svega jer donosi jednu šaljivu i tooooliko toplu priču kako bebe dolaze na svijet, u koju je uključena cijela obitelj! 
 
Osim što ćeš personalizirati djetetov lik i tako mu pokazati kakva je zvijezda, možeš kreirati i likove mame i tate – imena, frizuru, boju kose i ostale detalje. 

Iako knjigu biraš za djetetov ročkas, moramo ti nešto otkriti – kada je kreneš listati, jedva ćeš suspregnuti suze! 🥺

Beba + mama + tata = <3

Suze radosnice su znak kako je riječ o daru mnogo posebnijem od ‘obične’ knjige, mnogo većem od igračaka koje već ima u kolekciji. A kad poraste, knjiga u čijoj je priči nekad uživalo, djetetu će postati jedna od najdražih uspomena iz djetinjstva

SRETAN TI BESKRAJNI ROĐENDAN!

 
Kada te dijete pita može li rođendan trajati duže od samo jednog dana, sada imaš SPREMAN ODGOVOR! Da, i to kroz knjigu ‘Sretan ti beskrajni rođendan!’. 🎈
 
Fantastična priča slavljenicima omogućuje da njihov rođendan traje – VJEČNO

Pitaš se kako? Otkrit ćemo ti tek nekoliko detalja – jedna djetetova želja promijeni sve i otpuše dijete u svijet gdje je sve moguće, pa čak i – slaviti svoj BESKRAJNI rođendan! Uf, kakav sjajan dar za 2. rođendan! 

Ispričali smo ti samo jedan od detalja iz fantastične avanture koja mališana čeka u personaliziranoj priči.
 
Ova je knjiga više od dara, ona je i dar i čestitka i uspomena u jednom
 
Znaš što je najbolje od svega? I uživanje uz knjigu trajat će duže od samo jednog dana, duže od samog rođendana.

Beskrajna zabava

Kada dijete vidi kako je zabavan svijet gdje umjesto drveća rastu satovi, ima rođendansku sobu krcatu poklonima i ukusnim tortama, no mora krenuti u potragu za gostima – poželjet će svaki dan vratiti se toj ludoj avanturi.
I tako će rođendan uistinu – biti svaki dan! 🎀

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete

Prijavi se i čeka te brdo iznenađenja

Prijavi se i među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga!