Blog

POZOR – stižu suze radosnice! Otkrij unikatan poklon za tatu koji će ga raznježiti, a djetetu staviti osmijeh na lice

Što pokloniti najvažnijem muškarcu u životu svakog djeteta? Imamo najoriginalniji odgovor na ovo pitanje - zaviri i saznaj o čemu se radi!

17 praktičnih i zabavnih načina kako animirati djecu ovih praznika

Donosimo ljetne aktivnosti za djecu zbog kojih će ovi ljetni praznici biti najzabavniji do sada, a u mnogima može uživati i cijela obitelj.

DANIJELA DVORNIK O UNUKAMA: “Bez obzira na slavu i razne komentare, one odrastaju normalno. Mi smo ‘prgava familija’ i ne damo se!”

Danijela Dvornik otvoreno je progovorila o svojoj ulozi bake, otkrila kako provodi vrijeme s mališankama i priželjkuje li još koju prinovu.

BAKE SU ZAKON: Sedam razloga zašto su bake tako posebne

Bake imaju posebnu ulogu u životu djeteta , a istraživanja su pokazala da provođenje vremena s bakama obogaćuje dijete emocionalno, mentalno, društveno…

Sutra je Svjetski dan roditelja – proslavite ga uz ove zabavne proljetne aktivnosti

Svjetski dan roditelja odaje priznanje roditeljima te naglašava važnost roditeljske uloge tijekom djetinjstva, ali i u odrasloj dobi. Donosimo zabavne ideje kako ovaj dan provesti s klincima.

Dan očeva je iza ugla! Otkrij poklon koji će raznježiti tatu i staviti djetetu osmijeh na lice

Što pokloniti najvažnijem muškarcu za Dan očeva? Imamo najoriginalniji odgovor na ovo pitanje - zaviri i saznaj o čemu se radi!

Povodom Međunarodnog dana obitelji, pitali smo klince što je za njih obitelj – odgovori će vas nasmijati i raznježiti!

Međunarodni dan obitelji proglasio je UN i obilježava se 15.svibnja. Najmlađi su otkrili što za njih znači pojam 'obitelj'.

Super ideje za Majčin dan: 8 DIY poklona koje možeš izraditi s klincima

Pokloni mami jedan od ovih darova za Majčin dan i definitivno ćeš ju rastopiti! Mlađim klincima mogu pomoći tata, bake, djedovi, tete...

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete

Prijavi se na newsletter i čeka te brdo iznenađenja

Prijavi se i među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga