Poklon za krštenje: 5 ideja koje će izmamiti osmijeh na lice

Ako među nadolazećim događajima imaš krštenje, sigurno tražiš savršen poklon za krštenje. Donosimo ideje s kojima nema greške.

Dan krštenja veliki je dan u djetetovom životu. Gosti su pozvani kako bi uveličali slavlje i bitan dan u životu djeteta, roditelja, kumova i obitelji, stoga je bitno pronaći i savršen poklon za krštenje. Na poklon gledaj kao na cjeloživotnu uspomenu pa prije kupnje dobro razmisli o tome što bi bilo prikladno. Imamo par kratkih savjeta, odnosno smjernica – dobra je ideja da je dar personaliziran i jedinstven, pomno promišljen i služi kao uspomena kad dijete naraste.

Većina najviše uživa upravo u darovima koji imaju sentimentalnu vrijednost pa, bez obzira na to što je dijete još malo i ne raspoznaje vrijednost poklona za krštenje, razmišljaj u tom smjeru. Kad malo poraste, bit će mu drago imati uspomenu na ovaj bitan dan. Dakle, ako te stvari imaš na umu pri izboru dara, sa sobom ćeš donijeti i svevremenski poklon za krštenje koji će jednog dana nositi lijepu uspomenu na taj veliki dan.

Poklon za krštenje koji izaziva najljepše emocije

Na krštenju se naglasak stavlja na i važnost obitelji i bližnjih. Kad razmišljaš o kupnji, ideja za poklon za krštenje može ići u tom smjeru. Neka ono što se krije unutar šarenog papira za zamatanje izmami osmijeh na lice, izazove emocije i poveže cijelu obitelj. Na prvu pomisao, čini se kao izazovan zadatak pronaći tako dirljiv poklon za krštenje, no zato smo mi tu. Prije nego kreneš surfati ili obilaziti trgovine u potrazi za idealnim darom, prouči naše prijedloge koji ti mogu poslužiti kao inspiracija i pomoći da na taj bitan dan doneseš i savršen poklon za krštenje.

1. Nakit

Preferiraš li tradiciju, nakit je dar s kojim nećeš pogriješiti, pogotovo ako daruješ komad koji ima svevremenski karakter. Nakit je poklon za krštenje kojeg često daruje uža obitelj poput baka, djedova i roditelja ili kumova. Ako se opredijeliš za nakit, biraj plemenite metale i klasičan dizajn koji će rasti s djetetom. Ogrlica, narukvica i naušnice od zlata ili srebra ostat će vrijedno sjećanje koje će dijete rado nositi i kad naraste, znajući da nakit sa sobom nosi lijepu uspomenu.

2. Personalizirana knjiga

Knjiga je poklon s kojim se ne može pogriješiti, a kad dolazi u personaliziranoj varijanti, znaš da sa sobom imaš najbolje iznenađenje!

Tvornica snova u svojoj ponudi ima dugogodišnji hit poklon za krštenje, rimovanu bajku Kako sam došao na svijet. Ova personalizirana knjiga ima sve – jedinstvena je, sigurni smo da će izmamiti osmijeh na lice i povezuje cijelu obitelj jer su glavni likovi mama, tata i beba. Osim što tvoji dragi ljudi postaju glavni likovi knjige, možeš kreirati i ilustrirane likove koji će izgledati baš poput pravih! Najbolje od svega, proces je skroz jednostavan pa ćeš se i zabaviti dok kreiraš savršen poklon za krštenje.

Knjiga dolazi i u verziji za blizance, a u priču možeš ubaciti čak 10 likova iz bebinog života! Ima mjesta i za bake i djedove, braću i sestre, stričeve, tete, a na dan krštenja i vrlo bitno – krsne kumove!

Ovakav dar ostaje vječna uspomena, a imamo opciju da u nju upišeš i nekoliko riječi posvete, čime možeš biti siguran da imaš savršen poklon za krštenje.

3. Štednja

Želiš li netipičan poklon za krštenje, razmisli o štednji. To je izvrstan dar koji ima potencijala rasti, pogotovo od kumova. Kumovi imaju važnu ulogu u životu djeteta – služe kao uzor te mu pomažu rasti i napredovati. Novac je čest dar za krštenje, no bolja je ideja darovati ulaganje! To je način kojim možeš pridonijeti financijskoj budućnosti svojeg kumčeta, a pritom i stvoriti trajnu uspomenu. Štednja kao poklon za krštenje ima mnoge prednosti, a neke od njih su te što je riječ o ulaganju koje ima potencijala rasti s vremenom, kao i to da se djecu uči financijskoj pismenosti od malih nogu.

4. Obiteljsko fotografiranje

Svi volimo uspomene u fizičkom obliku, a u doba mobitela, dobre, stare fotografije pale su u drugi plan pa najdraža sjećanja često ostanu tek u memoriji telefona ili računala. Odaberi poklon za krštenje kojim ćeš to promijeniti pa daruj obiteljsko fotografiranje koje će sada razveseliti roditelje, a jednog dana biti lijepa uspomena cijeloj obitelji. Fotografijama ćete zabilježiti važno razdoblje u životu djeteta i roditelja pa pronađi foto-studio s kulisama za koje misliš da će se svidjeti roditeljima, uz poruku da uživaju stvarajući uspomene koje će jednog dana s radošću gledati. I oni i dijete!

5. Plišana ili didaktička igračka

Želiš li dar u kojem će dijete moći odmah uživati, razmisli o igračkama. One mogu biti plišane ili didaktičke, a odličan su poklon za krštenje, pogotovo ako imaš na umu da se mnogi i od nas i u odrasloj dobi sjećaju svojih omiljenih plišanaca. Ako je odluka pala na plišanu verziju i želiš nešto upečatljivo, razmisli o velikom slonu, medvjedu ili žirafi koji će stajati pored djetetovog krevetića kroz cijelo djetinjstvo. Tražiš li igračku s kojom će razvijati svoju motoriku i kroz koju će upoznavati svijet oko sebe, razmisli o didaktičkoj varijanti. Danas na tržištu postoje brojne opcije pa kod biranja pripazi da je prikladna uz dob ili izaberi onu koja će se moći koristiti duži period.

Izaberi idealni poklon za bebača!

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete

Prijavi se i čeka te brdo iznenađenja

Prijavi se i među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga!