Kako zahvaliti baki za sve? Razveseli ju originalnim poklonom koji će joj izmamiti osmijeh na lice

Nemoguće joj je vratiti sve što je učinila za unuke, no originalan poklon za baku može je razveseliti i postati najdraža uspomena koja topi srce!

Ništa se ne može usporediti s ljubavi bake prema unucima. Tu je od prvog trena da unucima uljepša dan svojim osmijehom, priča najbolje i najmaštovitije priče, bude rame za plakanje, razveseli najukusnijim kolačima… U protekle dvije godine, mnogi su zbog pandemije bili odvojeni od svojih baka i djedova te ih dugo nisu vidjeli.

Kako bi baki barem malo pokazali koliko je važna, predlažemo da osmisliš poklon za baku kojim će joj unuci izmamiti osmijeh na lice. Teško je nadomjestiti sve ono što bake rade za svoje mališane, no imamo nekoliko prijedloga poklona za bake zbog kojih će joj sigurno biti toplo oko srca. Želiš li da poklon za baku bude uistinu poseban, razmisli o personaliziranoj varijanti koja uvijek izmami posebnu emociju i stvara dodatan osjećaj povezanosti.

Poklon za baku zbog kojeg neće skidati osmijeh s lica

Obiteljski portret s potpisom unuka

Ako se tvoje dijete voli umjetnički izraziti, onda ne moraš previše razmišljati o poklonu za baku. Kupi mu jedno stvarno veliko platno, boje i kistove i predloži mu da kao poklon za baku nacrta obiteljski portret. To može biti uža ili šira obitelj, a djetetu reci da svakog člana obitelji nacrta onako kako ga on vidi. Vjerujemo kako će i priča u kojoj unuk objašnjava baki tko je sve na slici biti genijalna, a poklon za baku naći će mjesto i na zidu te će joj uvijek izmamiti osmijeh na lice.

Personalizirana knjiga koja će baku rastopiti od sreće

Knjige su uvijek super dar, no još je bolji izbor personalizirana varijanta koja sa sobom nosi posebnu emociju. Ako nemaš ideje kakav poklon za baku izabrati, obrati pozornost na novitet Tvornice snova, personaliziranu knjigu ‘Gdje je nestala baka?. Ovaj će poklon baku rastopiti od sreće, ali i oduševiti mališane, s obzirom na to da se i oni pojavljuju u knjizi! Riječ je o otkačenoj, ali toploj priči o unucima koji su izdali tražilicu za svojom netragom nestalom bakom. U igru uskače bujna dječja mašta, svaki je scenarij luđi od prethodnog, a novi korak potrage otkriva zašto je baš njihova baka najbolja baka na svijetu.

I baku i mališane razveselit će opcije personalizacije. Dakle, moguće je dodati do šestero djece, što je najveći broj personaliziranih likova do sada! Kroz tekst je moguće personalizirati bakino i dječje ime, a u ilustraciji prilagoditi izgled likova, kao i odabir konstitucije personaliziranog lika. Tako baka može biti punašna ili vitka, a moguće je besplatno i dodati fotografiju bake i unuka te upisati vlastitu posvetu. Vjerujemo kako će ovaj poklon za baku biti omiljeno štivo prije spavanja i unucima i baki!

Neka unuci preuzmu ulogu chefa za slatko

Baka ima sigurno neki obiteljski recept za kolače koje priprema u posebnim prigodama. Zašto ovog puta ne biste zamijenili uloge pa neka unuci budu ti koji će se naći u ulozi chefa za slatko! Prije odlaska k baki, zajedno pripremite najdraže kolače. Bez obzira na to radi li se o jednostavnijem ili kompliciranijem receptu, neka ti mališani pomognu u pripremi kako bi kasnije baki mogli reći da iza deserta stoje upravo oni! Osim što će baka uživati u ukusnim zalogajima, sigurno će joj biti i toplo oko srca kad vidi kako je obiteljski recept prenijela i na najdraže unuke.

P.S. Da bi poklon za baku bio još šarmantniji, predlažemo da zajedno s klincima izradiš i ukrasnu kutiju za kolače. I dok će kolači nestati za tren, kutija će ostati kao trajna uspomena i baki će uvijek izmamiti osmijeh na lice. Kupi običnu kutiju za kekse i vodootporne boje te neka klinci puste mašti na volju. Genijalan poklon za baku je na vidiku!

Set za kavu ili čaj s kojim će svaki gutljaj omiljenog napitka biti još slađi

Ako je tvoja baka ljubiteljica toplog napitka i voli jutarnji ili popodnevni ritual ispijanja kave ili čaja, onda ne moraš više razmišljati o daru. U tom slučaju, idealan poklon za baku je set za kavu, odnosno čaj. On može biti sastavljen od seta šalica koje su odlične za prigode u kojima baka na kavu želi pozvati prijateljice ili još nekog člana obitelji, a možeš joj darovati komplet čajnika i šalice uz koje će ritual ispijanja čaja postati još draži. Najbolje od svega je to što će se baka sa svakim gutljajem omiljenog napitka sjetiti i svojih najdražih unuka!

Pročitaj

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete

Prijavi se i čeka te brdo iznenađenja

Prijavi se i među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga!