NEŠTO NOVO ZA BAKU I UNUKE! Otkrij univerzalni poklon koji će oduševiti klince i baku rastopiti od sreće

„Gdje je nestala baka?“ nova je personalizirana knjiga za baku i unuke koja će dodatno zbližiti baku i njene mezimce

Baka, baba, nana, nona – kako god da ju zovemo, ova osoba uvijek će imati posebnu ulogu u životu djeteta i još posebnije mjesto u njegovom srcu. Zato smo odlučili tu ljubav pretočiti među korice najslađe i najšašavije personalizirane knjige za baku i unuke u kojoj su glavni likovi upravo oni!

U nastavku saznaj sve detalje o knjizi „Gdje je nestala baka?“, koja će postati omiljeno štivo i izvor beskrajne zabave za najmlađe, ali i one malo starije. Pripremite se na pustolovnu i šašavu potragu koja će svakog klinca nasmijati do suza, a baku rasplakati od sreće. Donosimo nekoliko razloga zašto je ‘Gdje je nestala baka?’ idealna knjiga za baku i unuke kojoj će se uvijek rado iznova vraćati.

Idealan poklon za svaku prigodu

Ova personalizirana knjiga idealan je poklon od bake za unuke ili od unuka za baku. Bilo da je riječ o rođendanima, blagdanima ili tek tako – ova će priča posebno zbližiti mališane, a baki izmamiti najveći osmijeh na lice (i pokoju suzu radosnicu).

Personalizacija kao nikada do sada!

Nakon bebača, klinaca svih uzrasta, roditelja i prijatelja – bio je red da i bake dođu na red! 😉 Zato smo u radnju ove personalizirane knjige smjestili upravo baku i 1, 2, 3, 4, 5 ili čak 6 unuka. To je najveći broj personaliziranih likova do sada!

U priči će se tako pojaviti ime unuka i ponosne bake te ilustrirani likovi koji su slika i prilika stvarnih osoba. Štoviše, osim odabira boje kose, kože i tipa frizure, prvi puta se pojavljuje i opcija odabira konstitucije ilustriranog lika. Baka može biti punašna ili vitka, kako bi što više nalikovala onoj u stvarnosti.

Genijalna personalizacija potvrđuje zašto je knjiga za baku i unuke ‘Gdje je nestala baka?’ odličan izbor za sve generacije!

Priča topla kao bakini zagrljaji

Ovo je otkačena i topla priča o unucima koji su izdali tražilicu za svojom bakom koja je odjednom nestala bez traga. No, gdje bi baka mogla biti?
Djeca počinju koristiti svoju bujnu maštu kako bi otkrila što se moglo dogoditi, a svaki scenarij je luđi od prethodnog. Na tom putu potrage otkrivaju zašto je njihova baka najbolja baka na svijetu.

Pretvori šašavu priču u najljepšu uspomenu…

…tako što ćeš u knjigu za bake i unuke unijeti dodatnu kapljicu čarolije! Ubaci fotku bake sa svojim omiljenim mališanima i najslađu posvetu koju će baka htjeti čitati iznova i iznova.

Najbolja baka zaslužuje i najbolji poklon…

…zato uz ovu personaliziranu knjigu za bake i unuke možeš odabrati i preslatku čestitku! Čestitka u kojoj se iskazuje ljubav prema baki savršena je za svaku prigodu, a rođendanska čestitka taj će poseban dan baki ili djetetu zasigurno učiniti još ljepšim.

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete

Prijavi se i čeka te brdo iznenađenja

Prijavi se i među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga!