Blog

Što kupiti dvogodišnjacima? I kad ti se čini da imaju sve, ipak postoji dar koji je pravo otkriće!

Ne želiš da tvoj dar završi u kutu s ostalim igračkama. Zato, prije kupnje dooooobro razmisli. Ako je došlo do kreativne blokade, uskačemo mi s nekoliko prijedloga.

U jednom zabavnom potezu zaigraj dijete i riješi se dude

Knjiga koja će biti poput čarobnog štapića u danima kada ti i beba nikako ne surađujete? Možda ti nije palo na pamet da je to moguće, ali 'Nestašnom dudom' ćeš zaigrati bebača, a možda mu i pomoći na putu da se pozdravi s dudom.

Baka si i želiš vječnu uspomenu na klince? Otkrij dar koji oduševljava djecu, a baki izaziva suze radosnice

Ako misliš da ne postoji dar koji može oduševiti, nasmijati, čak i izmamiti suze radosnice i malima i velikima, tu smo mi da te razuvjerimo! Najtoplija personalizirana priča o divnom odnosu za čas će osvojiti njihova srca!

OLAKŠAJ SI kupnju darova: Obitelji i prijateljima predloži – raspodjelu rođendanskih poklona! 🎁

Dođeš na rođendan, a kad ono - slavljenik ili slavljenica se VEĆ IGRAJU s istim onim darom koji ti držiš u rukama... Kako se takvi scenariji ne bi ponavljali, donosimo super vodič za raspodjelu rođendanskih poklona

Postala si mama i želiš to obilježiti zauvijek? Imamo 4 ideje kako sačuvati uspomenu na prve bebine dane ❤️

Prvi dani prođu brzo poput treptaja oka pa sigurno tražiš način kako ćeš zabilježiti prve bebine dane koji će se pretvoriti u uspomenu za cijeli život. Pomoći ćemo ti s par ideja: u nekima je bebač glavni, a u nekima mu se pridružuje cijela obitelj - na tebi je da izabereš!

VODIČ ZA BAKE: Kako provesti najljepše trenutke s unucima?

Zajedno vrijeme baka i unuka jednostavno je NEPROCJENJIVO! I razna istraživanja su potvrdila da druženje ovog super dvojca povećava razinu sreće, kako kod klinaca, tako i kod bake. A iz svake minute provedene zajedno, nastaju najljepše uspomene za cijeli život!

Kada i kako s djecom razgovarati o novcu? Osnovne financijske pojmove treba im pojašnjavati od malih nogu

Koje pojmove dijete treba znati, kako ih naučiti odgovornom raspolaganju novcem i podučiti štednji, pojasnili su Carmen i Miro Tariba iz Callidusa - Ustanove za obrazovanje odraslih

Komentari baka na najljepši božićni dar rastapaju srca: Usreći je i ti poklonom koji mami i osmijeh i suze radosnice

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete

Prijavi se na newsletter i čeka te brdo iznenađenja

Prijavi se i među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga