O NAMA

Zašto su personalizirane knjige Tvornice snova jedan od najpopularnijih poklona zadnjih nekoliko godina

Ako još niste čuli za Tvornicu snova, pripremite se na ulazak u magični svijet personaliziranih knjiga koji će vaš očarati!

Personalizirane knjige Tvornice snova polako, ali sigurno stižu u svaki kutak zemaljske kugle. Donosimo čak 9 razloga zašto su personalizirane knjige domaćeg izdavača Tvornice snova tijekom godina oduševile na desetke tisuća mališana!

1. Spoj stare dobre knjige i najmodernije tehnologije

Ovo podrazumijeva da ćete svoju tiskanu knjigu sami kreirati u svega nekoliko jednostavnih klikova na web stranici. Proces personalizacije knjige je prije svega zabavan, intuitivan i prilagođen mobilnim uređajima. Ono što je mnogima najvažnije prilikom online narudžbi je da svoju personaliziranu kreaciju, prije kupovine, odmah vide i dožive u samoj knjizi. Tvornica snova pak nudi mogućnost besplatnog listanja svih knjiga prilikom personalizacije, tako da korisnik personaliziranu knjigu može koristiti potpuno besplatno kao eBook. Naravno, ako želi, može se odlučiti i za kupovinu fizičkog primjerka personalizirane knjige.

2. Ilustrirani likovi u knjizi su kao pravi + vaša osobna posveta + fotografije

Kroz jednostavan proces personalizacije koji nalikuje igri, u svega par klikova ćete kreirati ilustrirani lik koji potpuno nalikuje mališanu kojem darivate knjigu. U mnogim knjigama je moguće kreirati i izgled roditelja, što može biti još zabavnije….posebno ako tata ima gustu bradu i svega par dlaka na glavi. 😉
U svakoj knjizi možete napisati i svoju osobnu posvetu, koja se tiska na drugu stranicu knjige. Vaše riječi će ostaviti trajni pečat i od knjige stvoriti uspomenu koja će se zauvijek čuvati.
U knjigu možete unijeti i dvije fotografije koje će se otisnuti: jedna uz posvetu, a druga na stražnje korice knjige.

Reakcije mališana kada ugledaju svoju fotku, a onda i svoj lik u knjizi su neprocjenjive – obećajemo!

3. Priče koje osnažuju djecu i povezuju obitelj

Svrha poslovanja Tvornice snova je da svojim pričama osnažuje djecu i povezuje obitelj. Ovo podrazumijeva da smislenom personalizacijom oplemenjuju priču i svakom stranicom svakom djetetu zrcale njegovu bezgraničnu posebnost, maštovitost i hrabrost.
Misija Tvornice snova je zbližiti i povezati članove obitelji u zajedničkim trenucima čitanja i druženja. Nije mala stvar grliti se s nekim u priči. To prirodno vodi i do zagrljaja u stvarnosti, a oni se pretvaraju u najtoplije uspomene.

4. Paket stiže na kućni prag u roku 5 radnih dana

Svaka personalizirana knjiga se proizvodi prema narudžbi kupca te je samim time svaka unikatna i tiska se u samo jednom primjerku.

To podrazumijeva i nešto duže vrijeme isporuke od ostalih, nepersonaliziranih proizvoda. Ipak, Tvornica snova s proizvodnjom u Hrvatskoj, razvila je sofisticirano softversko rješenje koje omogućuje kupcima isporuku personalizirane knjige na odabranu adresu unutar 5 radnih dana.

Ali ni to nije sve. Prilikom narudžbe, moguće je odabrati i ukrasno pakiranje, tako da unikatni poklon za vašeg mališana stiže na željenu adresu, odmah spreman za darivanje. Iz svog kauča ćete morati ustati samo da otvorite vrata dostavljaču. 🙂

5. Ako pogriješite prilikom personalizacije i narudžbe, ispravak je jednostavan i automatiziran

Prilikom narudžbe personaliziranih proizvoda, nije neuobičajena pojava da kupac želi promijeniti neke personalizirane podatke poput naziva, slika i slično. Web shop Tvornice snova ima mogućnost automatske izmjene narudžbe putem linka u mailu potvrde narudžbe, kojeg kupac prima odmah nakon kupovine.

Kupac se jednim klikom može vratiti u svoju personaliziranu kreaciju i jednostavno napraviti izmjene koje želi. Također, u sklopu maila potvrde narudžbe, kupac u prilogu dobiva fotografije koje je učitao, s točnim prikazom kako su fotografije učitane, tako da može biti siguran da će personalizirana knjiga za voljenog mališana stići točno onakva kakva treba biti.

6. Želiš u personaliziranu knjigu uključiti roditelje djeteta? Može!

Izrađivati lik djeteta je zaista zabavno. Ali zamislite kako je fora izrađivati ilustrirani lik mame. Ima li dugu plavu kosu, smeđu ili kovrčavu, zelene oči, naočale? Naravno, ne smijemo zaboraviti na tate. Birate ima li jež frizuru, dugu kosu, vojničku… Tata je možda ćelav, uredno obrijan, ima dnevnu ili dugu sijedu bradu, možda brkove… Odaberete još i boju očiju i naočale (ako ih nosi) – i tata postaje isti kao pravi!

Tvornica snova ima čak 4 knjige u ponudi u kojima je moguće, osim personalizacije lika djeteta, personalizirati i lik mame i tate. U ponudi se nalazi knjiga “Kako sam došao na svijet?”, koju je u 2020. godini dobilo svako peto novorođeno dijete u Hrvatskoj. Također postoji i verzija za blizance – “Kako smo došli na svijet?”. U knjizi “Tatino blago” su pak glavni likovi su dijete i tata, a u knjizi “Mamino blago” dijete i mama.

7. U bogatoj ponudi mogu se naći priče s 2, 3 ili čak 4 glavna lika – idealno za braću i sestre!

Želite knjigu u kojoj su glavni likovi brat i sestra, dva brata, dvije sestre ili čak troje ili četvero? Tvornica snova ima čak 2 takve personalizirane knjige.

Značajan broj roditelja koji imaju dvoje i više djece, žele pokloniti jednu personaliziranu knjigu u kojoj su sva djeca glavni likovi i u kojoj zajedno proživljavaju nezaboravnu avanturu. Ovo je posebno praktično ako idete u posjet nekome tko ima više djece – jednom knjigom uveselit ćete sve mališane garantirano najoriginalnijim poklonom.

Personalizirana knjiga “Ptičji eldorado” donosi nezaboravnu pernatu i edukativnu avanturu za braću i sestre, dok je personalizirana knjiga “Grad snježnih jahača” jedinstvena po tome što ju je moguće personalizirati za dvoje, troje ili čak četvero djece.
Također, Tvornica snova u ponudi ima personaliziranu knjigu “Plastelinko superjunak”, u kojoj je moguće personalizirati dva lika koji nisu nužno u bratsko/sestrinskom odnosu. Ova knjiga je zbog toga omiljeni odabir i idealan poklon za prijatelja iz vrtića ili škole.

8. Povezivanje najsuvremenijih tehnologija – Tvornica snova u tom smislu donosi potpunu inovaciju na tržištu

Tvornica snova koristi najsuvremenije softversko rješenje u sinergiji s Print-On-Demand tehnologijom kvalitetnog digitalnog otiska vrhunske kvalitete. Automatizirani proces narudžbe i proizvodnje garantira vrhunsku kvalitetu otisnute personalizirane knjige i kratak rok isporuke, čak i u periodima velikog broja narudžbi, poput Božića ili posebnih akcijskih prodaja.

Uz to, Tvornica snova na tržište donosi i druge inovacije. U ponudi ima edukativnu knjigu za učenje abecede “Kako ću spasiti abecedu“. U sklopu knjige se nalazi i mobilna aplikacija “Slovarica“. Mobilna aplikacija može se preuzeti potpuno besplatno na Google Play-u i Apple Store-u. Dijete u sklopu aplikacije može igrati igru “memory“ te tako skupljati bodove, kojima kasnije “otključava” priče za svako slovo. Priče u aplikaciji prate priče u knjizi, tako da se dijete nakon upotrebe aplikacije, rado vraća knjizi. Na ovaj način, Tvornica snova razvila je inovativan i na globalnoj razini jedinstveni model u kojem djeca uče slova kroz igru. Pri tome se koriste i prednosti suvremene tehnologije putem kojih se uči izgovor slova, istovremeno vračajući dijete knjizi, kao temeljnom alatu za stjecanje znanja. Tvornica snova ovaj projekt je razvijala 18 mjeseci, a u procesu razvoja intenzivno je sudjelovalo 8 osoba (pisci, ilustratori, dizajneri, glumci, programeri, digital marketing eksperti i dr.)

Na kojoj razini je odrađena finalna izvedba projekta, govori činjenica da je za izgovor slova i čitanje priča u aplikaciji “Slovarica” angažiran poznati hrvatski glumac Zoran Pribičević, čest glas u sinkronizaciji najpoznatijih animiranih filmova.
Aplikacija je preuzeta preko 10.000 puta. Valja spomenuti i mnogobrojna svjedočanstva kupaca čija su djeca naučila slova uz knjigu “Kako ću spasiti abecedu” i besplatnu mobilnu aplikaciju “Slovarica”. Spomenuta svjedočanstva mogu se pronaći među brojnim komentarima kupaca na Facebook stranici Tvornice snova.

9. Osim knjiga, nude i BESPLATNE personalizirane sadržaje

Svake godine razvija se nekoliko novih BESPLATNIH projekata, kojima Tvornica snova uveseljava tisuće i tisuće djece diljem Hrvatske i regije. Primjerice, personalizirano pismo Djeda Mraza i personalizirana bojanka Tvornice snova uveselili već preko 150.000 mališana.

Tvornica snova već godinama ulaže značajna sredstva i napore u produkciju web aplikacija i kvalitetnih besplatnih personaliziranih sadržaja te tako odaje zahvalnost svojim kupcima koji ju podržavaju od osnutka 2011. godine.

Također, besplatni personalizirani sadržaji su odličan putokaz za nove korisnike, koji još nisu upoznati s proizvodima Tvornice snova i koji kroz npr. besplatnu personaliziranu bojanku mogu bolje upoznati rad i proizvode kojima Tvornica snova ispunjava svrhu svog poslovanja, a to je stvaranje PRIČA KOJE OSNAŽUJU DJECU I POVEZUJU OBITELJ.

Zašto pokloniti personaliziranu knjigu Tvornice snova?

Naravno, postoje prekrasne knjige za djecu koje nisu personalizirane, a samim time su i cjenovno prihvatljivije. Takve knjige su svakako za preporuku, jer kada se bira poklon za dijete, knjiga je uvijek mudriji i plemenitiji odabir, iako znamo da se naše dijete neće uvijek složiti s time. 😉
Možete se pak odlučiti darovati poklon koji je unikatan i biran s pažnjom. Poklon koji će oduševiti dijete i njegove roditelje. Poklon koji možete naručiti u svega nekoliko klikova na svom mobitelu i koji stiže na vaš kućni prag u roku 5 dana.

Uvjeravamo vas da s personaliziranom knjigom Tvornice snova neće pogriješiti. Kao dokaz toj tvrdnji, pozivamo vas da pročitate reakcije i komentare stotina kupaca, koje možete pronaći na Facebook i web stranici Tvornice snova.

Trenuci zbližavanja uz personalizirane knjige

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete

Prijavi se i čeka te brdo iznenađenja

Prijavi se i među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga!