plastic free tvrtka

Tvornica snova je postala plastic free tvrtka!

Tvornica snova je postala plastic free tvrtka i dio inicijative Plastic waste free Croatia. To je mali korak za Snovotvorce, a veliki za okoliš. Svojim djelovanjem želimo inspirirati druge tvrtke i naše kupce na pozitivne promjene. Zbog naših malenih čitatelja na kojima svijet ostaje, na nama je dužnost razviti društveno odgovorno poslovanje usmjereno na smanjivanje ekološkog otiska.

Što to znači plastic free tvrtka?

Stvar je vrlo jednostavna! Snovotvorci su upotrebu jednokratne plastike sveli na minimum. Kante za otpad smo odvojili i na svakoj su vrlo jasne upute koje materijale bacamo u njih. Oprostili smo se od plastičnih slamčica i jednokratnih pribora za jelo, a čak i prilikom naručivanja klope provjeravamo kakva je točno ambalaža i pakiranje u kojoj hrana stiže.

Zašto je to važno?

Naša misija je osnažiti djecu i povezati obitelj. To činimo stvaranjem najljepših personaliziranih knjiga u kojima su djeca i roditelji glavni likovi. A kada pročitaju bajke i usmjere svoj pogled ka stvarnom svijetu, želimo da ugledaju prekrasne prizore nezagađenih oceana, kristalno čistih mora i bogatih šuma.
Zemlji i njenim stanovnicima naše malo, znači puno!

Snovotvorci razmišljaju održivo

Naš eko sustav širimo i izvan prostora Tvornice snova, na naše dobavljače, partnere i kupce. Sljedeći korak je tiskanje knjiga i svih popratnih materijala na recikliranom papiru. To je projekt na kojem trenutno aktivno radimo. Veselimo se svakom novom koraku koji pridonosi okolišu i unaprjeđuje naše društveno odgovorno i održivo poslovanje.

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete

Prijavi se i čeka te brdo iznenađenja

Prijavi se i među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga!