Tvornica snova je NAJBOLJI WEBSHOP u kategoriji Najbolje korisničko iskustvo (UX) u 2024.!

Tvornica snova je ovogodišnji dobitnik prestižne nagrade udruge e-Commerce Hrvatska u kategoriji Korisničko iskustvo (UX)!

5 godina, 5 nagrada

Ovo je 5. nagrada koju je naš web shop osvojio u posljednjih 5 godina i ujedno nama najdraža do sada, jer je u današnjem online okruženju razviti web shop s najboljim UX-om uistinu veliki uspjeh za naš tim i potvrda truda koji ulažemo sve ove godine.

Više o EcommAwards dodjeli nagrada

Ukupno 92 hrvatska web trgovca prijavili su se na šesto natjecanje eCommAwards, a svečano proglašenje pobjednika održano je 16. travnja u zagrebačkom Sky Office centru.

Tvornica snova je na ovogodišnjoj dodjeli odnijela pobjedu u kategoriji Korisničko iskustvo, a uz to je dobila i još jedno prestižno priznanje – nalazi se u TOP 10 WEBSHOPOVA U HRVATSKOJ.

U ime Tvornice snova nagradu je preuzeo CEO Goran Galetić:

“Prva verzija našeg webshopa nastala je 2012. godine i od tada smo podosta toga naučili. Naša snaga leži u personaliziranoj ponudi, ali to jednako tako predstavlja i glavni izazov jer klijent u prvom koraku zajedno s nama dizajnira knjigu, a tek onda se radi sam proizvod. Proveli smo puno analiza stranih shopova te pažljivo pratili ponašanje naših korisnika, utvrdili gdje gubimo kupce, radili na internim edukacijama i implementirali preporuke struke kako bi komunikacija prema korisnicima bila što transparentnija i uspješnija. Jako nam je drago da smo osvojili nagradu za korisničko iskustvo i zbog toga što upravo lansiramo novu verziju shopa koja će svjetlo ekrana ugledati krajem travnja” – najavio je Galetić dodajući kako je osim webshopa sve važniji i b2b kanal kroz suradnju s velikim trgovačkim lancima kao što je Lidl.

Hvala vama, dragi kupci i partneri – bez vas to ne bi bilo moguće!

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete

Prijavi se i čeka te brdo iznenađenja

Prijavi se i među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga!