KAKO SAM DOŠAO NA SVIJET?

Tražiš unikatan poklon za bebu? 6 činjenica o must-have poklonu koji će oduševiti cijelu obitelj!

Rođenje bebe treba se posebno obilježiti, a mi imamo najoriginalniji poklon za najljepše uspomene!

Pronalazak idealnog poklona za novorođenu bebu nije lak zadatak, ali mislimo kako je najbolji dar koji možeš pokloniti onaj koji će oduševiti bebača, a ujedno i raznježiti roditelje. 

Zato, pokloni im personaliziranu knjigu u kojoj su dijete, mama i tata glavni junaci! „Kako sam došao na svijet?“ je rimovana bajka koja je izazvala suze radosnice kod tisuća novopečenih mama (i ponekih tata). Vjerojatno se pitaš zašto je baš ova personalizirana priča posebna. U nastavku pročitaj čak 7 fantastičnih razloga!

1. Glavni junaci su mama, tata i beba

Ova priča je u potpunosti personalizirana. To znači da junake priče kreiraš upravo ti! Unosiš ime bebe, mame i tate, a onda stvaraš njihove ilustrirane likove. Izgledat će baš kao pravi! Biraš boju kose, očiju i tena, frizure junaka… A možeš dodati i naočale! Opcija personalizacije ima mnogo, a rezultat je predivna unikatna knjiga i savršen poklon za bebu. Krojen baš po tvojoj mjeri!

2. Priča koja izmamljuje suze radosnice

Zaboravi na rode! Ova rimovana priča na šaljiv i topao način otkriva kako bebe zaista dolaze na svijet: po jednom posebnom receptu iz jedne posebne kuharice. Glavni sastojci recepta su mama i tata. I dalje nam ne vjeruješ da je ovo najbolji poklon za bebača?

3. Dio priče mogu postati i drugi članovi obitelji

Znamo što se pitaš. A gdje su braco i seka? Što je s bakama i dedama? Ne brini, i oni mogu postati dio ovog poklona. U priču možeš ubaciti imena 10 osoba koje su bliske djetetu. Oni su posebni začini ovog magičnog recepta. Njihova imena ubacuješ u teglice na posljednjim stranicama!

P.S.: Ne brini ako ne znaš sva imena, mama ih može naknadno upisati rukom. 😉

4. Možeš ubaciti fotku i posvetu

Kako bi magija ove personalizirane knjige bila potpuna, u nju možeš ubaciti predivnu posvetu i fotografiju bebe i roditelja.

5. Poklon stiže superbrzo i u predivnom pakiranju

Kakav bi to savršeni poklon bio bez prekrasnog omota? Uz ovu predivnu knjigu možeš odabrati i najmedenije ukrasno pakiranje. Ako želiš da bebač što prije uživa u svojoj posebnoj priči, ne moraš brinuti, poklon dostavljamo na kućni prag u roku od 5 radnih dana!

6. Najljepša uspomena na prve zajedničke dane

Knjiga ne sadrži samo prekrasnu priču o ljubavi, personalizirane junake i predivnu posvetu. Ova priča je najljepša uspomena koja će duuuugo grijati srca cijeloj obitelji i buditi iznova nostalgiju za prvim zajedničkim danima.

Kreiraj najbolji poklon za bebu odmah i pokloni cijeloj obitelji uspomene koje će trajati zauvijek! 😍

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete

Prijavi se i čeka te brdo iznenađenja

Prijavi se i među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga!