Snovotvorci savjetuju

Što pokloniti djetetu za rođendan? Imamo ULTIMATIVNI VODIČ za poklone!

Donosimo vam 4 zlatna pravila koja će vam olakšati kupovinu rođendanskih poklona za mališane!

Kupovina rođendanskih poklona za djecu ponekad je pravi izazov jer se nerijetko desi da pokloni završe u zaboravljenoj hrpi, skupljajući prašinu. Kako izbjeći ovakav scenarij? Imamo rješenje! Donosimo ti 4 ultimativna zlatna savjeta kako kupiti najbolji rođendanski poklon. Bilo da želite darovati jedan veliki poklon ili nekoliko sitnica, slijedite ova pravila i definitivno nećete pogriješiti.

1. ISPUNITE ŽELJU
Prvo pravilo je jednostavno – poklonite djetetu ono što želi. Pažljivo slušajte mališana, možda će vam sam reći što bi htio dobiti.

Ako ste prepušteni samima sebi, uzmite u obzir dob mališana i obratite pažnju na njegove interese. Igračke su uvijek siguran izbor, ali djeci obično brzo dosade pa savjetujemo da pokušate pronaći zabavnu aktivnost koja će djetetu biti interesantna. Poklonite mu dan u igraonici, sat klizanja, izlet u lunapark, ulaznice za Zoološki vrt ili za novi crtić u kinima. Mogućnosti su neograničene, a zadovoljstvo zagarantirano.

2. DARUJTE KNJIGU
„Knjige su najbolji pokloni jer sadrže cijeli novi svijet u sebi, a puno je jeftinije kupiti nekome knjigu nego pokloniti cijeli svijet.“ N. Gaiman

Tko se ne bi složio s ovim citatom? Ako nas pitate, knjige su zaista savršeni poklon. Knjiga je uvijek sigurna opcija – to je nešto što se čuva zauvijek i što se nikada neće baciti. Igrače dođu i prođu, ali knjige su vječne uspomene. Jedna od prednosti knjige jest što se u nju može napisati osobna posveta, zbog koje knjiga dobiva dodatnu emotivnu vrijednost.
Kao novost na tržištu pojavile su se personalizirane knjige koje garantirano oduševljavaju sve mališane koji ih dobiju. Zato, ako ne znate koju knjigu darovati, poklonite djetetu rođendansku knjigu u kojoj je baš ono glavni junak.

„Sretan ti beskrajni rođendan“ je fantastično zabavna personalizirana priča o samom slavljeniku. U priču možete ubaciti ime i dob djeteta, ali i kreirati lika koji će neodoljivo nalikovati djetetu. Osim toga, možete ubaciti personaliziranu posvetu i dvije fotke djeteta. Ovi će posebni detalji poklon učiniti unikatnim, a knjigom ćete mališanu omogućiti putovanje u pustolovni svijet koje definitivno nikada neće zaboraviti.

“Prekrasan poklon za najljepše uspomene, naša djevojčica je oduševljena!” – Martina B. M.

3. POKLONITE KORISNI DAR
Ako ne možete saznati što dijete želi, poklonite mu nešto što treba.
Primjerice, ako se bliži nova školska godina, poklonite mu novu školsku torbu. Ako je pak upisao novu sportsku aktivnost – trebat će mu nova sportska oprema. Ovako ćete biti sigurni da novci nisu bačeni u vjetar i da će dijete poklon zaista i koristiti.

4. POKLONITE ODJEĆU
Odjeća može biti praktičan, ali i vrlo zabavan poklon, posebice ako znate što dijete voli. Primjerice, za djevojčice to može biti šarena haljina u kojoj će se osjećati kao princeza, a za dječaka majica s omiljenim likom iz crtića. Ipak, djeca odjeću prerastu dok kažete keks pa imajte na umu da je to jedan od poklona za koje ne biste trebali izdvojiti veliku svotu novaca.

Za kraj imamo bonus savjet – što god poklonili, potrudite se da dijete uz rođendanski poklon veže samo lijepe uspomene, da mališanu izmamite osmijeh na lice i najvažnije – da poklon bude od srca.

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete

Prijavi se i čeka te brdo iznenađenja

Prijavi se i među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga!