Znamo put do savršenog poklona za mamu ❤️ Oduševit će je, nasmijati i izazvati suze radosnice

Mama, kao najposebnija osoba u životu, zaslužuje i naaaaajposebniji poklon! Bilo da kao tata s djecom tražiš dar za mamin rođendan ili Majčin dan, bilo da želiš savršen poklon za prijateljicu, sestru ili kumu koja je rodila ili, možda, želiš kao mama razveseliti svoju mamu - uskačemo ti s nekoliko prijedloga koji nikog neće ostaviti ravnodušnim!

Mama… ❤️ Teško je uopće naći toliko lijepe riječi s kojima je možemo opisati
 
Jedinstvena je osoba u životu, ne samo u djetinjstvu, nego i kada narastemo – volimo čuti zanimljivosti iz njezinog dana, prepričati joj što nas veseli ili muči i tu smo za sve što joj treba, kao što je ona uvijek tu za nas.

I zato, uvijek tražimo načine kako je još više obradovati i staviti joj osmijeh na lice.
 
Naravno, da bismo je razveselili kakvim znakom pažnje, ne treba nikakva posebna prilika.
 
Osim prigoda poput rođendana ili Majčinog dana, pokloni za mamu ‘prikladni’ su i za sasvim obične dane, onda kada joj ga poželimo uljepšati i pomno izabranom sitnicom pokazati koliko mislimo na nju. 🌸

Pokloni za mamu koji će izmamiti suze radosnice

A kad su u pitanju pokloni za mamu… Trudimo se da on ne bude običan i ‘svakodnevni’!
 
Jedna od najposebnijih osoba u životu zaslužuje i najposebniji dar, zar ne? ✨

No, nekad baš ponestane ideja pa je možda ‘zapneš’ u osmišljavanju tog savršenog dara. Ipak, nemaš frke jer ti mi uskačemo u pomoć. 
 
Naši prijedlozi poklona tako mogu biti super ideja kada tata s djecom traži dar za mamin rođendan ili Majčin dan, a mogu poslužiti i kao prijedlog kojeg će jedna prijateljica kupiti drugoj koja je rodila…

I mama, naravno, može obradovati svoju kćer koja je postala majka! Ona je svjesna koliko su bitni znakovi pažnje, kao i koliko su važne sitnice ‘od jedne mame drugoj’, pogotovo kada su povezane tako posebnim odnosom, onim mame i kćeri. ❤️

Pokloni za mamu na koje je teško ostati ravnodušan

Klikni na opciju koja te zanima!

Personalizirane knjige

Kad su u pitanju najbolji pokloni za mamu… Ma, ne samo za mame, već za SVAKOG, knjige se uvijek nalaze na samom vrhu liste

I nakon čitanja, ostaju kao jedna divna uspomena, a osobama koje daruju mogu pomoći izraziti emocije koje bi možda ponekad teško izrazili riječima.

Volimo knjige, a pogotovo kada su PERSONALIZIRANE! 😍
 
Tada cijeli dar dobiva jedno novo ruho i, moramo reći, postaje JOŠ BOLJI! 
 
A kad se traže pokloni za mamu, onda želimo samo najbolje, zar ne? 🎀

Dakle, za personalizirane knjige možemo reći da su savršeni pokloni za mamu pa Tvornica snova ima i nekoliko prijedloga u kojem je dijete zvijezda takvog dara, no roditelji ostanu ganuti na cijelu priču. 

Ako još sumnjaš u personalizirane knjige kao najbolji dar koji NEĆE samo skupljati prašinu na policu, donosimo ti i par razloga koji će te uvjeriti:

Zbog personalizacije, knjige se iz dara pretvara u uspomenu za čitav život.

Personalizirane knjige izazivaju emocije i kod ostatka obitelji, i to prije svega suze radosnice koje je teško zadržati.

Povezuju CIJELU obitelj, kroz jednu od omiljenih i najvažnijih aktivnosti – zajedničko čitanje!

Mamina najdraža osoba na svijetu, njezin mališan, zvijezda je personalizirane knjige – koliko je to samo cool?

Sada kada znaš da je personalizirana knjiga poklon koji tražiš, maksimalno ćemo ti olakšati potragu pa donosimo i prijedloge nekoliko naslova.

GDJE JE NESTALA BAKA?

Želiš li kao mama iznenaditi svoju mamu, imamo jedan sasvim netipičan prijedlog, kojim ćeš se sasvim sigurno istaknuti i iznenaditi je – izaberi personaliziranu knjigu ‘Gdje je nestala baka?’. Riječ je o jednoj pustolovnoj potrazi, neobičnoj avanturi u kojoj su glavni likovi baka i unuci – a možeš ubaciti do čak šest likova!

Ovakvom ćeš knjigom mami dati do znanja koliko je bitna osoba – ne samo u tvom životu, nego i u životima njezinih najdražih unuka!

Personalizirana knjiga fantastičan je izbor jer ima još jedan cilj! Ona će, kroz sate i sate koje će djeca i baka provesti u zajedničkom čitanju, oni će se dodatno zbližiti. ❤️ A, vjerujemo, za mamu, odnosno baku, nema ljepšeg dara od tog. 🥺

Priča koja zbližava

Personalizirana knjiga fantastičan je izbor jer ima još jedan cilj! Ona će, kroz sate i sate koje će djeca i baka provesti u zajedničkom čitanju, oni će se dodatno zbližiti. ❤️ A, vjerujemo, za mamu, odnosno baku, nema ljepšeg dara od tog.

MAMINO BLAGO

Kakav bi ovo popis bio, a da ne ubacimo priču koja slavi najveću ljubav, onu između mame i djeteta! ❤️
 
Osim lika mališana, u ovoj knjizi možeš kreirati i mamin lik, što će mamu sigurno i oduševiti i nasmijati i rastopiti.

Kad su likovi spremni, kreću na jednu ludu avanturu o kojoj ti ne želimo previše otkrivati, već samo reći da za cilj imaju pronaći blago koje se ne skriva niti u jednoj škrinji! 

Puno više od knjige

Za mamu, ovakva je priča uspomena koja traje puno, puuuuno duže od samo jednog čitanja knjige, a za dijete avantura koju će željeti čitati ponovno i ponovno! 

KAKO SAM DOŠAO NA SVIJET?

Posljednje, ali ne i manje važno… Za kraj smo ostavili naš bestseller, knjigu koju je u 2021. dobilo svako 5. dijete rođeno u Hrvatskoj. 👶🏻 Impresivan podatak koji potvrđuje o kakvom je genijalnom poklonu za riječ, pa se svakako treba pronaći i u užem izboru darova. 

Volimo je opisati kao najtopliju personaliziranu priču, što je čini i divnim izborom za svaku mamu jer njoj želimo poklone koji nose samo takve, najljepše epitete! ❤️
 
Iako je cilj rastopiti mamu, na ovu knjigu neće ostati imuna cijela obitelj, što je super recept kako da dar za mamu preraste u divne obiteljske uspomene koje traju cijeli život! 

O čemu se radi u priči? Evo samo kratki teaser, prepuštamo da u društvu mame, kojoj je dar namijenjen, otkriješ cijelu čaroliju: rimovana priča na šaljiv i topao način otkriva kako bebe dolaze na svijetu – po jednom posebnom receptu iz jedne posebne kuharice! 

O čemu se radi u priči?

Evo samo kratki teaser, prepuštamo da u društvu mame, kojoj je dar namijenjen, otkriješ cijelu čaroliju: rimovana priča na šaljiv i topao način otkriva kako bebe dolaze na svijetu – po jednom posebnom receptu iz jedne posebne kuharice! 

POGLEDAJ PREDIVNE TRENUTKE ZBLIŽAVANJA

Šalica s citatom ili internom forom

Ako je mama jedna od onih osoba kojoj dar započinje kavom ☕, a završava toplim čajem, onda je šalica jedan od najpraktičnijih poklona. Ovaj ‘svakodnevni’ predmet možeš upotpuniti nekim njezinim najdražim citatom ili ubaciti zajedničku internu zafrkanciju.

Cvijeće

Šareni, mirisni buket cvijeća jedan je od onih darova koji baš nikad ne izlazi iz mode! 💐 Svi vole cvijeće, pogotovo jer paše svakoj prigodi. Takav dar nije ‘trajna’ uspomena, no riječ je o divnoj gesti, pogotovo kada je buket sačinjen od maminog naaaaajdražeg cvijeća!

Bonus savjet: ako, kao tata, s djecom tražiš savršen način kako razveseliti mamu, umjesto u cvjećarnu, odi s klincima na livadu i napravite DIY buket. 

Mirisna svijeća

Ako je mama za koju tražiš poklon ljubiteljica mirisa, onda je mirisna svijeća zgodna ideja! Mirise uvijek povezujemo s najdražim ljudima i najljepšim uspomenama, a svaki put kad upali svijeću, sjetit će se trenutka u kojem ju je dobila i momentalno razvući osmijeh na lice. 🥰

Modni dodatak

Umjesto nakita koji je čest izbor kad su u pitanju pokloni za mame, razmisli o daru kao što je marama. Takav je dodatak pravi modni klasik kojeg će mama nositi godinama, a svaki put kad ga njime zaokruži odjevnu kombinaciju, sjetit će se tko joj je maramu darovao! 

Nadamo se da smo ti našim savjetima olakšali izbor – potrudili smo se pokriti sve izbore, od onih praktičnih pa do personaliziranih koji se od dara pretvaraju u uspomenu za cijeli život! 

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete

Prijavi se i čeka te brdo iznenađenja

Prijavi se i među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga!