Mamino i Tatino blago

Zašto će vam ova personalizirana knjiga osvojiti srce?

Personalizirane knjige Mamino i Tatino blago omogućuju ti da u knjizi kreiraš likove sebe i djeteta. Uz preko 60.000 opcija personalizacije likovi će izgledati kao pravi.

A, da – stigao je i taj dan: NOVA KNJIGA JE TU!
I moramo priznati – najbolja je do sada.
Kako i ne bi bila kada priča o najposebnijoj ljubavi – onoj između mame i djeteta. (Bez brige, možeš ju personalizirati i za tatu!)
U nastavku pročitaj zašto je „Mamino blago“ (odnosno, „Tatino blago“)
NAJBOLJA PERSONALIZIRANA KNJIGA. IKADA. IGDJE.

Jer ju je kreirao pobjednički tim – ekipa koja, jednom riječju, zna što radi (ups, ipak su 3 riječi u pitanju!). Pobjednički tim sačinjava ukupno 15 ljudi (Čekaj, ponovit ćemo ti i riječju: PETNAEST) koji su na projektu vrijedno radili pune 2 godine (DVIJE. Dobro si čula.)
Uz našu autoricu Andrijanu Majstorović, tim programera, tehničkog urednika Kristijana Vrbanića, dizajnericu Laru Žigić, ovoga puta imamo i neka nova lica na koja smo jako ponosni: Anda Bukvić Pažin kao urednica te Aleksandar Zolotić kao ilustrator. Riječ je o suradnjama zbog kojih slobodno možemo reći da je ovo slikovnica koja konkurira najboljim svjetskim izdanjima (tako je barem novinarima rekla naša direktorica Andrijana, a tko smo mi da proturječimo 😊).

2. Magično, ali s kapljicom realnosti

Tako mi radimo personalizirane knjige. Kreiramo magičnu priču (jer priče bi takve i trebale biti, to im je posao) – u ovoj, na primjer, možeš pronaći dvoglave sirene i kamene divove, jedan ludi brod bez kormilara, knjiške moljce koji jedu knjige i šepave kuhare i pričljive papagaje… Zatim u tu magiju kapnemo jednu magičnu kapljicu ralnosti. U ovom slučaju tebe. I tvoje dijete.
To ste vi. Jedna kapljica. Tako malena, a opet dovoljno moćna da pokrene cijelu priču.

3. Likovi – ko’ pravi

Personalizirana knjiga ne može biti najbolja na cijelome svijetu ako nije uistinu personalizirana. Zato u ovoj biraš između, pripremi se…. UKUPNO 66.048 OPCIJA u kreiranju svoga lika i lika svoga mališana. Nema šanse da vam neće u potpunosti nalikovati.
Priznajemo, original je uvijek najljepši, ali mi smo oduševljeni i ovim našim kopijama. Pogledajte neke od naših avatara. I nemojte zaboraviti: cijeli tim ljudi, punih godinu dana radio je na tome da izgledaju ovako šarmantno, i da ih bude toliko. 66.048 – WOW!

4. Pametna personalizacija

Nije bilo lako izgraditi 66.048 opcija avatara. To zahtijeva puno crtanja i programiranja. Ali to je samo mali dio posla koji se veže uz kreiranje personalizirane priče.
Kvalitetna personalizirana priča sadrži univerzalnu temu (nađite nešto univerzalnije od ljubavi mame za svoje dijete) obrađenu na fantastičan način (tko se može mjeriti s kamenim divovima, ha?) te pametno iskorištenu personalizaciju.
Na primjer, skrivenu personalizaciju koja vas iznenadi tijekom čitanja.
Jedva čekamo da otkrijete zagonetku!

5. Jači zagrljaji (i pokoja suza)

I, na kraju, najbolja personalizirana knjiga te mora dirnuti.
Zato je najbolje da te odmah upozorimo: Plakat ćeš. Jako.
Nećeš odmah. Najprije ćeš se smijati i širiti oči u čuđenju dok sa svojim djetetom budeš putovala kroz priču. Ali na zadnjim stranicama, jamčimo ti: grlo će se stisnuti, a oči „zastakliti“, kako bi rekao naš ilustrator Aleksandar. p.s.: Ne brini, klinac će biti ok (osim što će te malo češće grliti).
„Mama! MAMAAAA!“
„Petra?“ Mama je stajala na ulazu u knjigovežnicu i izgledala je zabrinuto.
Petra potrči najbrže što je mogla i baci joj se u zagrljaj. „Više nikuda ne želim bez tebe, osobito ne na gusarske brodove i u potragu za blagom!“
I, što još čekaš? Bolju nećeš pronaći 😊
Naruči svoj primjerak već danas.

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete

Prijavi se i čeka te brdo iznenađenja

Prijavi se i među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga!