Napravili smo test SAVRŠENOG božićnog poklona: Originalan dar vs. obična igračka

Prosinački dani u znaku su potrage za poklonima. Jasno je, trebaš originalan poklon koji tvojem klincu stavlja osmijeh na lice!

Prosinac je tu, grad je okićen, počelo je paljenje adventskih svijeća što znači da je krenulo i – ODBROJAVANJE DO BOŽIĆA! 🎉

A prosinački dani, osim u divnom božićnom raspoloženju, u znaku su i potrage za darovima. Ideja je jasna – trebaš ORIGINALAN poklon koji će mališanu izmamiti osmijeh na lice. 🎁

Kad razmišljaš o darovima, sigurno ti na pamet padaju sljedeće ideje:

  • plišanac
  • autići i kamioni
  • puzzle
  • akcijska igračka ili lutka

Ako smo ti pročitali misli, onda ti je jasno kako to nije – originalan poklon kakvog tražiš. A sad ćemo ti reći i ZAŠTO:

PLIŠANAC
Slažemo se, na prvu je neodoljiv. Pogotovo oni ogromni, veliki poput tvog klinca. Da, to je dar koji će izazvati sjaj u očima, pomislili bi – baš originalan poklon.

Ipaaak, ipak… Bez obzira na to što je o mekan i nježan, plišanac je u isto vrijeme i pun prašine i brzo će završiti ili ispod kreveta ili u kutu s ostalim plišancima. Tvojem su mališanu sigurno bili zabavni pa… približno jedan dan. I onda pali u zaborav. Postali su samo jedan u nizu.

Misliš li i dalje da je plišanac stvarno originalan poklon?

AUTIĆI I KAMIONI
Kad gledaš kutiju s igračkama, sigurno pomisliš – ima li im kraja?

Moraš priznati, stvarno dobro izgledaju, razrađeni su do najsitnijeg detalja, no… Čini li se i tebi da ih ima POSVUDA? Nekad nam se čini da su svugdje, osim u kutiji s igračkama. Ispod tepiha, u kauču, pa staneš na nekog, pa evo jednog i u kuhinji, gdje definitivno ne bi trebao biti!

Zaključak: ima ih i previše.

PUZZLE
Slagalice su genijalne. Zabavne su i odlične za djetetov razvoj, ali i super aktivnost za cijelu obitelj.

No, ponekad ipak samo za tebe. Jer si ti ta osoba koja na kraju završi slažući ih. Dijete je možda već odustalo kad prve dvije puzzle koje je uzelo s hrpe nisu odgovarale jedna drugoj.

Je l’ moramo reći i da će nekoliko slagalica misteriozno nestati već prvi dan pa će puzzle ostati – nedovršene.

Slučaj ‘originalan poklon’ – potraga se nastavlja!

AKCIJSKA IGRAČKA ILI LUTKA
Za ovakve igračke nekad mislimo da je najbolje da ostanu u kutiji. Kao kod kolekcionara. Čitave. 😅

Da, znamo, namijenjeni su igri, ali jednom kad dospiju u ruke mališana – ruka je na jednoj strani, noga na drugoj, dodaci su negdje među ostalim igračkama. Ma, i odustaneš od ponovnog sastavljanja.

Malca sve to vjerojatno i zabavlja, a ti samo gledaš kako, iz minute u minutu, igračka gubi svoj prvotni smisao… I pomisliš: druge godine ću pametnije.

Ok, sad smo prošli najtipičnije igračke, a još ne nudimo rješenje za originalan poklon.

Strpi se još malo, ideja ide u nastavku. ⬇️

VRIJEME JE ZA JEDINSTVEN I ORIGINALAN POKLON

Riječ je o: PERSONALIZIRANOJ KNJIZI! 💫

Je l’ ti prva pomisal: ‘Stvarno, knjiga?!’. Mi kažemo: ‘DA, KNJIGA!’.

A sad ćemo ti reći i zašto:

Superjunaci, jedna od gore navedenih ideja, kao igračke su super! Ali, pazi ovo!

U našoj knjizi – tvoj mališan postaje SUPERJUNAK!

E, to već zovemo originalnim poklonom.
Zbog toga znamo, ali i zbog desetaka tisuća prodanih primjeraka, da nije riječ o daru koji skuplja prašinu na polici, nego mu se dijete iznova i iznova vraća.

Realno, kako i ne bi kad na stranicama personalizirane knjige postaje glavni lik najuzbudljivijih, preludih avantura, u društvu zanimljivih likova.

Sigurno se pitaš KAKO? Jako lako, kroz nekoliko klikova i uz kapljicu čarolije. ✨

Odaberi knjigu, kreiraj lik djeteta tako da uneseš ime, prilagodiš frizuru, boju kose i ostale detalje.

Tu je i još jedan emotivan moment – osobna posveta. 🥺 Ti je napiši, a mi ćemo je tiskati besplatno na prvoj stranici knjige.

A da bi poklon bio još posebniji, ne zaboravi i na fotku mališana. Neka se zna tko je superjunak priče!

Znaš što je još super? Ne samo da će uživati kao glavni lik, nego će takva uloga i podići njegovo samopouzdanje zbog vaaaažnih zaduženja koje ima kao junak priče.

Pitaš se, o kakvim zaduženjima pišemo? PAZI SAD!

U ‘Gradu snježnih jahača’ mališani su pozvani u pomoć jer nigdje u svijetu ne pada snijeg. ❄️
U ‘Gdje je nestala baka?’ nalaze se na jednom prevažnom zadatku – izdali su tražilicu za svojom bakom koja je nestala bez traga!
Tu je i priča ‘Plastelinko i ja’, o jednom čudesnom danu u kojem tvoje dijete postaje pravi, pravcati superjunak! Spasit će ptiće koji su ispali iz gnijezda, zaustaviti jureći automobil i, najvažnije, naučiti što zapravo znači biti superjunakom.

Kao što smo ti rekli, pred njim je toliko važnih zadataka! A kad u knjigama svakog od njih napravi SAVRŠENO, osjećat će se odlično.

Vjerujemo kako će i sve junačke stvari koje je dijete odradilo u knjizi pozitivno utjecati i na njegovo samopouzdanje. 💪🏼

Tu je, naravno, i maštabeeeeskrajna mašta!

Jednom kad uđe u uzbudljiv svijet naših personaliziranih priča, njegovim idejama i maštanjima jednostavno nema kraja. Razgovaraj s njim nakon što pročitate knjigu zajedno, sigurni smo da će te iznenaditi svojim razmišljanjem.

Pitaj ga je li ga očarala Badnja noć ili kako mu je bilo u čudnovatoj snježnoj pustolovini.
Sigurni smo i da će ga oduševiti likovi poput Slonovskih ptica, Rodana i ludih trkačica – kad pročitate personaliziranu knjigu, s ovim prezanimljivim likovima možete smišljati nove priče!

Ne samo da će to kod djeteta potaknuti i kreativnost i maštu, nego će na zabavan način učiti nove riječi i širiti svoj vokabular! Dakle, i zabavno i poticajno za dječji razvoj.

Još kad lude priče počne izmjenjivati s bratom ili sestrom – pa zabavi nema kraja!

Sadržaj smo potpuno prilagodili klincima – svaka knjiga će ih i radnjom i detaljima uvući u svoj svijet kojem će se poželjeti vratiti te čitati opet i opet.

No, znaš li što je još SUPER?

Prije nego je počne listati, knjiga će sigurno završiti u mališanovim ustima.

Nooo, NEMAŠ BRIGE! I dizajnom i izradom prilagodili smo je najmlađima. ❤️

Dakle, imamo certifikat da su naše boje i materijali u potpunosti bezopasni pa nije problem ako bebač svoje nove zubiće oštri na našoj knjizi.

Ono najvažnije i najljepše ostavili smo za sam kraj – emocija koju stvara personalizirana knjiga. 🥰

Bez obzira na naslov koji odabereš kao poklon za mališana, jedno je sigurno: svim knjigama je zajedničko da će izazvati pregršt najljepših emocija!

I znaš što je najbolje? Ne samo kod mališana koji poklon otvara ispod božićne jelke, nego i kod osobe koja daruje.

Pripremi maramice – dok gledaš kako dijete uživa i smije zabavnoj radnji knjige, nek’ te ne iznenadi poneka suza u oku. Teško je suspregnuti emocije kad vidiš toliku radost u djetetovim očima. 🥺

I to je jedan od razloga zašto kažemo da su personalizirane knjige idealan dar, ne samo za klinca nego za cijelu obitelj. Povezuju obitelj, stvaraju divne uspomene i postaju omiljena zajednička aktivnost, pogotovo u ovim hladnim danima.

Da rezimiramo:

  • tvoj mališan = glavni lik, dakle originalna
  • knjiga = sigurne boje i materijali ☑️
  • zabavna = nema skupljanja prašine
  • zanimljive priče = potiču beeeskrajnu maštu
  • uz posvetu i fotku = ima li ljepše uspomene kad naraste? 😍

Personalizirana knjiga Tvornice snova ➡️ položila test kao SAVRŠEN BOŽIĆNI DAR i, uz to, ORIGINALAN POKLON!

Jer personalizirana knjiga nije samo knjiga, nego više od nje – postaje omiljena zajednička aktivnost, najzanimljiviji dar kojem će se dijete vraćati opet i opet! A jednom kad naraste, imat će uspomenu na divan Božić iz djetinjstva.

I još nešto:

To nije dar samo za dijete, već i dar roditeljima. Jer, jednom kad vidiš tu sreću u očima zbog najboljeg božićnog poklona, vjerujemo da ti ništa više ne treba. ❤️

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete

Prijavi se i čeka te brdo iznenađenja

Prijavi se i među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga!