Neobična priča za laku noć koju će tvoje dijete htjeti čitati svake večeri

Jednom davno bila jedna majka koja je isprve pogodila točno onu priču za laku noć koju dijete želi čuti…
Ovo ne mora biti samo bajka, već prava pravcata istinita priča! Saznaj 5 fantastičnih činjenica o personaliziranom hitu „Mjesečeva uspavanka“ koji će postati omiljena priča za laku noć svakog mališana – jer baš on postaje glavni junak u knjizi.

Tvoje dijete je glavni lik

Glavom i bradom! Ova priča za laku noć obraća se baš tvom mališanu, a i ilustrirani lik u knjizi izgleda baš kao on. Kladimo se da ne se ne možeš sjetiti niti jednog djeteta koje bi ostalo ravnodušno kada bi prepoznalo sebe u priči.

Najljepši stihovi za najslađe snove

Ovo nije obična priča za laku noć. Ne, ne. U ovoj rimovanoj priči tvoje dijete odlazi na putovanje koje nikada neće zaboraviti. Na leđima Gospodina Mjeseca proputovat će cijeli-cjelcati svijet; od južnoga pola do afričkih savana i upoznat će brojne male prijatelje koji se također spremaju na spavanje.
P.S. Ritmični rimovani stihovi i nježne ilustracije učinit će da ova priča za laku noć zaista ima efekt uspavljivanja.

Plišani prijatelj u priči

Znamo da odlazak na spavanac nije potpun ako dijete ne zagrli svog omiljenog plišanca. Zato se tvom mališanu u priči pridružuje i njegov posebni plišani prijatelj. Da, da. Možeš birati između čak 6 plišanih životinja koje će pratiti dijete na njegovom putovanju oko svijeta.

Posebni detalji koji čine razliku

Ono što ovu priču za laku noć čini posebnijom od bilo koje druge je i iznenađenje koje se krije na prvoj stranici knjige. Tamo će te dočekati fotkica djeteta i predivna personalizirana posveta.

Unikatan poklon i vječna uspomena

Bilo da knjigu poklanjaš svom djetetu ili daruješ drugo dijete koje voliš, s ovim poklonom nećeš pogriješiti. Personalizirana uspavanka je najljepši dar koji možeš darovati djetetu.

Jer ne daruješ samo puku knjigu, već djetetu razbuktavaš maštu, educiraš ga, razvijaš ljubav prema pisanoj riječi i osiguravaš tople obiteljske trenutke koji se pretvaraju u uspomene koje traju zauvijek.
A to je zaista neprocjenjivo.

Kreiraj svoju knjigu “Mjesečeva uspavanka”

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete

Prijavi se i čeka te brdo iznenađenja

Među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga!