Ne znaš što pokloniti mami za Majčin dan? 7 razloga zašto ovom fantastičnom poklonu bruji cijeli Internet!

Majčin dan je iza ugla, a ti još uvijek mozgaš o tome što pokloniti? Pokloni mami ovaj poseban dar za Majčin dan i definitivno ćeš ju rastopiti i pokazati joj koliko je posebna! + Unuci će biti O-DU-ŠEV-LJE-NI!

Ups! Pa mi smo zaboravili napomenuti o čemu je uopće riječ! Naravno, pričamo o personaliziranoj knjiz„Gdje je nestala baka?“, koja će postati omiljeno štivo i izvor beskrajne zabave za najmlađe, ali i one malo starije. A upravo to ju čini savršenim poklonom za Majčin dan!

U nastavku pročitaj 7 fantastičnih činjenica zbog kojih ćeš odmah poželjeti kreirati ovu knjigu!

1. Glavni likovi su baka i unuci

Da, dobro vidiš. Knjiga je personalizirana! To znači kako svi bakini unuci mogu postati GLAVNI JUNACI ove knjige i u priči ZAJEDNO tražiti svoju baku. Upiši njihova imena, kreirajte njihov izgled i gledajte kako se likovi unuka magično pojavljuju na koricama (i između njih).

2. NOVE opcije personalizacije

Mi Snovotvorci poznati smo po tome kako kreiramo jedinstvene i magične priče za djecu i roditelje. A nakon bebača, klinaca svih uzrasta, roditelja i prijatelja – bio je red da i bake dođu na red! 😉 Zato smo u radnju ove personalizirane knjige smjestili upravo baku i 1, 2, 3, 4, 5 ili čak 6 unuka. To je najveći broj personaliziranih likova do sada!

Ali to nije sve! Osim odabira boje kose, kože i tipa frizure, prvi puta se pojavljuje i opcija odabira konstitucije ilustriranog lika. Baka može biti punašna ili vitka, kako bi što više nalikovala onoj u stvarnosti.

3. Dokazano oduševljava svaku baku

Ne, ne pričamo u prazno – stvarno imamo dokaze! Putem Trustpilot platforme prikupljamo recenzije kupaca, a čak 98% kupaca se složilo – ovo zaista je najoriginalniji poklon i najljepša vječna uspomena. Za Majčin dan, rođendan, Božić – ili tek tako! Pročitaj reakcije oduševljenih baka u nastavku.

“Djevojčice imaju priču o meni i njima u obliku knjige. Vole to da im se pokaže i čita. Drago mi je da unuke i ja imamo uspomenu za pamćenje. Neka je došao red i na nas bake, konačno!”

“Knjiga koja je premašila naša očekivanja. Iako imamo već tri knjige Tvornice snova, ova je zbilja nešto posebno! Tekst, ilustracije, sve je tako divno osmišljeno. Kod bake suze radosnice, a kod djece je knjiga izazvala opće veselje. Red čitanja, red smijeha. Zbilja fenomenalno!”

“Baku smo i nasmijali i rasplakali. Ne sumnjam da će i djeca uživati kad je budu čitala s bakom.”

4. Priča topla kao bakini zagrljaji

Ovo je otkačena i topla priča o unucima koji su izdali tražilicu za svojom bakom koja je odjednom nestala bez traga. No, gdje bi baka mogla biti?
Djeca počinju koristiti svoju bujnu maštu kako bi otkrila što se moglo dogoditi, a svaki scenarij je luđi od prethodnog. Na tom putu potrage otkrivaju zašto je njihova baka najbolja baka na svijetu.

Knjiga je razveselila i nasmijala moje unuke i mene. Samo nastavite tako pa ćemo se opet družiti!
-baka Ana K.

5. Pretvori šašavu priču u najljepšu uspomenu…

…tako što ćeš u knjigu za bake i unuke unijeti dodatnu kapljicu čarolije! Ubaci fotku bake sa svojim omiljenim mališanima i najslađu posvetu koju će baka htjeti čitati iznova i iznova.

6. Naručivanje je jednostavno kao 1, 2, 3!

1. Upiši imena bake i unuka

I gledaj kako se pojavljuju na naslovnici knjige i u cijeloj priči.

2. Kreiraj izgled bake i unuka

Odaberi frizuru, boju kose i kože – izgledat će kao pravi!

3. Besplatno dodaj fotografiju i posvetu

I mi ćemo ih otisnuti na prvoj stranici knjige.

7. Nijedan poklon nije potpun bez ČESTITKE

Čestitka u kojoj se iskazuje ljubav prema baki savršena je za svaku prigodu, a posebno će uljepšati Majčin dan!

Naruči odmah i garantirano stiže do Majčinog dana!

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete

Prijavi se i čeka te brdo iznenađenja

Prijavi se i među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga!