Personalizirana božićna bajka

Ne znaš što darovati djetetu koje ima sve? Imamo super ideju – pustolovina s Djedom Mrazom!

Što pokloniti djetetu koje već ima sve što želi i sve što mu je potrebno? Kao najbolji božićni poklon, pošalji ga u pustolovinu s Djedom Mrazom koju nikada neće zaboraviti!

Što pokloniti djetetu koje već ima sve što želi i sve što mu je potrebno? Kao najbolji božićni poklon, pošalji ga u pustolovinu s Djedom Mrazom koju nikada neće zaboraviti!

Poznata je stvar kako je današnje klince vrlo zahtjevno impresionirati poklonima. Stoga vjerujemo da i ti, kao i mnogi drugi roditelji, muku mučiš s kupovinom onog poklona koji će dijete ostaviti bez daha, tražiš nešto što će s razlogom biti najbolji božićni poklon. Zato smo mi u Tvornici snova kreirali najbolji božićni poklon koji će garantirano nadmašiti sve ostale – personaliziranu priču Čarolija badnje noći u kojoj se tvoje dijete upusti u nezaboravnu avanturu s Djedom Mrazom.

U nastavku saznaj zašto je upravo ova čarobna bajka savršeni poklon zbog kojeg će tvojem mališanu ovo božićno jutro postati najbolje do sada!

6 razloga zašto je personalizirana knjiga “Čarolija badnje noći” najbolji božićni poklon

1. PRIČA JE POTPUNO PERSONALIZIRANA
Postoji li išta ljepše od preslatke božićne pustolovne bajke? Postoji – bajka u kojoj je baš tvoje dijete glavni junak cijele priče! Naime, u ovu personaliziranu priču možeš ubaciti ime i prezime djeteta te odabrati karakteristike ilustriranog lika koji će neodoljivo podsjećati na tvog mališana. Tako ćeš djetetu omogućiti ono nemoguće – da upravo ono provede badnju noć s Djedom Mrazom.

2. SAVRŠEN SPOJ KORISNOG I ZABAVNOG POKLONA
Roditelji misle kako obično moraju birati između korisnog i zabavnog poklona. No, s našom personaliziranom bajkom ne postoji ta dvojba. Naime, poznato je kako čitanje s djecom potiče kreativno razmišljanje, proširuje njihov vokabular i znanje o svijetu te poboljšava njihove jezične vještine i vještine slušanja. Dakle, ne samo da će Čarolija badnje noći beskrajno zabaviti tvojeg najdražeg i najmlađeg člana obitelji, nego će vaše zajedničko čitanje uvelike pomoći njegovom razvoju. Savršena kombinacija, zar ne? 😉

3. PREZABAVNA PUSTOLOVNA PRIČA
Ne bi bilo fer kada bismo toliko hvalili ovu božićnu bajku, a da ti barem malo ne naslutimo što se u njoj zbiva. Čarolija badnje noći otkriva tajnu o orkestru koji čitavu badnju noć svira uspavanku zbog koje svi ljudi na svijetu spavaju. Ta uspavanka Djeda Mraza drži na sigurnom od znatiželjnih dječjih pogleda i tako pridonosi očuvanju božićne čarolije.
No, što se dogodi ako jedno dijete slučajno ostane budno? I što ako je to baš tvoje dijete?
Jedan je način da saznaš odgovore na ova pitanja! 😉

4. PREDIVNE ILUSTRACIJE
Između korica ove knjige nećeš pronaći samo preslatku priču, već i ilustracije koje savršeno nadopunjuju radnju i čaroliju čine potpunom. Vidjet ćeš Djeda Božićnjaka i njegove vjerne pomoćnike – pingvina Pikija, papagaja Arka, kita Toma, preslatke sobove i onog najvažnijeg junaka cijele priče – svoje dijete! Ilustrirani lik djeteta u knjizi imat će istu boju kose i očiju kao i tvoj mališan, a možeš mu odabrati i tip frizure pa čak i ubaciti naočale ako ih nosi. Hrpa je mogućnosti personalizacije, a rezultat je unikatan ilustrirani lik koji savršeno oslikava izgled tvog djeteta.

5. MOŽEŠ UBACITI FOTKE I POSVETU
Kakva bi to savršena knjiga bila bez posvete? U Čaroliju badnje noći možeš upisati najljepše božićne želje i ta će posveta biti tiskana na prvim stranicama knjige. Kao šećer na kraju, ubaci i 2 fotkice djeteta – jedna će fotografija biti iznad posvete, a druga će biti otisnuta na stražnjim koricama. Upravo će to ovaj poklon učiniti najboljim ikada.

6. NAJLJEPŠA USPOMENA
Najslađi razlog ostavili smo za kraj. Naime, svi ljubitelji pisane riječi znaju da se knjige čuvaju i da se uz one posebne priče vežu vječna sjećanja na drage ljude i lijepe životne događaje. Stoga, ovo nije samo personalizirana priča, već i uspomena uz koju će djetinji blagdanski duh i čarolija Božića trajati zauvijek.

Stoga, prelistaj knjigu, personaliziraj ju i kreiraj vječnu uspomenu za svoje dijete!

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete

Prijavi se i čeka te brdo iznenađenja

Prijavi se i među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga!