BOŽIĆNI POKLON KOJI ĆE SE DUGO PAMTITI

Otkrivamo tajnu najoriginalnijih božićnih poklona 🎁 Pod borom ih je već dobilo na desetke tisuća klinaca!

Imamo super vijest, potraga je pri kraju! Odgovoriš li potvrdno na sljedeća pitanja, imamo za tebe najbolji božićni poklon ikad kojeg će se klinac uvijek sjećati!

Dolazi najljepše, najraskošnije i u srcima najtoplije razdoblje u godini, no i dalje te muči jedna stvar – božićni pokloni za djecu. Tražiš one idealne, to je dar kojim ćeš razveseliti svog malca, koji će mu staviti osmijeh na lice, rastopiti srce… Neki božićni pokloni stvarno su jedinstveni, a imamo par ideja za darove koje će još dugooo pamtiti!

Bit Božića je u zajedništvu, no ipak želiš vidjeti taj osmijeh od uha do uha kad mališan raspakira svoj poklon za Božić koji je nestrpljivo čekao.

Božićni pokloni za djecu koji se dugo, dugoooo pamte

Imamo super vijest, potraga je pri kraju! Odgovoriš li potvrdno na sljedeća pitanja, imamo za tebe prijedloge za najbolje božićne poklone ikad kojih će se klinac uvijek sjećati!

Sanja li tvoj klinac o velikim pustolovinama?

Druženje s divovskim kornjačama na Galapagosu, upoznavanje polarnih medvjeda na sjevernom polu ili možda skakanje po lijanama kakve prašume? Gotovo smo sigurni da i tvoje dijete mašta o pustolovini u kojoj je glavni junak koji spašava svijet, a sad to može postati kroz savršen božićni poklon.

Pokušava li svaki Badnjak uhvatiti Djedicu na djelu?

Nakon fine večere na Badnjak tvoj malac odlazi na „spavanje“?
Kao svaka mama praviš se da ne čuješ nemirno meškoljenje ispod pokrivača pa i sama odlaziš u krevet. Oko ponoći čuješ korake koji se „tiho“ šuljaju do strateške pozicije u kući – one s koje se savršeno vidi božićno drvce.

Koliko je samo Badnjaka tvoj mališan proveo bosonog čekajući Djedicu. Na kraju ga nekako uspiješ uvjeriti da je zaspao taman prije nego se Djed ušuljao kroz dimnjak.

Jedva čeka snijeg?

Prvi snježni dan svake zime za tvoje je dijete kao drugi rođendan.
Čim ugleda prve pahulje tvoj je klinac spreman za akciju.
Rukavice, kapa, šal i prije nego mu stigneš reći da zakopča jaknu već je vani. Povratak na toplo slijedi tek kada nosić počne nalikovati maloj crvenoj loptici, a ruke više ne mogu oblikovati ledene grude.

Oke, uvijek se ima snage za onu još jednu s kojom najviše voli pogoditi baš tebe, nasred dnevnog boravka.

Najdraži blagdan mu je Božić?

Uskršnji zečići su slatki. Bojanje jaja može biti zabavno.
Ali Božić, Božić je skroz druga priča i tvoje malo čudo svake godine nestrpljivo odbrojava dane do tog čarobnog blagdana.

Moramo priznati da i sami spadamo u klub najvećih fanova Božića, a kako i ne bi. Iako nas generalno čišćenje kuće i minus na računu, nakon što ste u blagdanskoj kupovini “izredaju” svi božićni pokloni i hrana za blagdanski stol, svake godine na trenutak pretvore u Grincha, na kraju nas duh Božića uvijek dohvati.

Teško mu je odoljeti kada vidimo odsjaj lampica u malim okicama. A ni miris kuhanog vina nije na odmet.

Savršen poklon za Božić je tu, potraga je gotova!

Ako si na sva pitanja odgovorila potvrdno, imamo za tebe super vijest.

Potraga je gotova jer imamo onaj savršeni božićni poklon – pravu pravcatu božićnu pustolovinu u kojoj je tvoje dijete glavni lik.

Personalizirana knjiga „Čarolija badnje noći“ poslat će ga u neočekivanu pustolovinu i to zajedno s Djedom Mrazom! Tvoj će klinac postati superheroj koji će Djedici pomoći u spašavanju Božića.

Ne brini, ako tražiš poklon za dvoje, troje ili čak ČETVERO djece, oduševit ćeš ih sve s personaliziranom zimskom bajkom „Grad snježnih jahača“.

U ovoj pahuljastoj pustolovini Djed Mraz pozvao je baš tvoje klince u pomoć zbog jednog čudnovatog razloga – nigdje u svijetu ne pada snijeg. Klinci će krenuti na ludu avanturu, upoznati čarobna stvorenja i na kraju spasiti Božić!

Na tebi je samo da odabereš jedno od naših ukrasnih pakiranja: božićno ili magično! I pokušaj ne zaplakati od sreće kad se klinci prepoznaju u knjizi.

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete

Prijavi se i čeka te brdo iznenađenja

Prijavi se i među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga!