VELIKI GIVEAWAY! Tvornica snova i Dea Flores nagrađuju kreativce

[GIVEAWAY] Snimi unboxing knjige iz Tvornice snova i osvoji Dea Flores paket zdravlja. Svaki mjesec nagrađujemo najkreativnije uratke!

Hej ti, vjerojatno si ovdje jer si naručio/la personaliziranu knjigu jednom posebnom mališanu. Dostavljač ubrzo je pokucao na vrata. Donio ti paketić magije; knjiga je predivna. Umotana i spremna za darivanje. 🎁 Ali, uočio/la si nešto što je privuklo tvoju pažnju – giveaway naljepnicu na pakiranju koja izgleda nekako ovako:

Savršeni dar za klinca već imaš, ali mislili smo kako i ti zaslužuješ poseban poklon. Zato – sudjeluj u našem giveawayju! Imaš priliku osvojiti paket hrvatskog brenda kozmetike Dea Flores u vrijednosti od 250 kuna.

Sve što ti je potrebno za osvojiti nagradu je mobitel i malo kreativnosti, a do svog paketa zdravlja možeš doći u samo 2 jednostavna koraka:
 
1.       Snimi video unboxinga knjige (zapamti – što maštovitije, to bolje! 😉)
 
2.       Objavi video na svojem Instagram storyju (ne zaboravi označiti @tvornica_snova kako bismo mogli vidjeti tvoj unboxing ☝️)

I to je to! Na kraju svakog mjeseca Snovotvorci vijećaju i nagrađuju najkreativnije uratke. Prijavi se što prije jer možda baš ti budeš među sretnim dobitnicima ovog mjeseca. Želimo ti puno sreće! 🍀

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete

Prijavi se i čeka te brdo iznenađenja

Prijavi se i među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga!