Što pokloniti za krštenje?

Sezona krštenja je tu! Otkrij dar za bebu koji je do sada raznježio na tisuće novopečenih roditelja

Ovdje si vjerojatno jer ti je stigao poziv za krštenje jednog malenog anđela. Svijeća i košuljica su spremne, restač je rezerviran, crkvena zvona već zvone. Dan se opako brzo približava. Ali...što pokloniti za ovu posebnu prigodu?

Krštenje je važan dan u životu djeteta kada se posebno naglašava značaj obitelji i bližnjih. Zato je bitno darovati nešto unikatno, dirljivo i emotivno – nešto što će dodatno povezati obitelj. U nastavku otkrivamo sve o unikatnom poklonu za krštenje koji će rastopiti roditelje i oduševiti bebača!

Hit poklon za krštenje

Već i ptice na grani znaju da je knjiga univerzalno dobar poklon. A još je bolja ako je personalizirana. Rimovana bajka „Kako sam došao na svijet?“ je dugogodišnji hit poklon za krštenje. Zašto?  Jer su u njoj glavni likovi – upravo mama, tata i beba.

Najbolje poklone za krštenje pogledaj OVDJE.

Dokaz ove tvrdnje je činjenica kako ovaj dirljivi personalizirani bestseller dobije u prosjeku svako peto novorođeno dijete u Hrvatskoj. Štoviše, u Hrvatskoj je čak 40 tisuća bebača postalo glavnim junacima ove bajke. A najbolje od svega je što je svaka od tih 40 tisuća knjiga potpuno jedinstvena!

Zašto baš ova knjiga?

Znamo što se pitaš – po čemu je baš ova knjiga toliko posebna? Za početak, knjiga sadrži junake koji nose imena bebe i roditelja, a možeš kreirati i ilustrirane likove u knjizi koji će izgledati baš kao pravi.

Ima li tata gustu crnu bradu, smeđe oči i punđicu ili je pak ćelav s plavim očima? Je li mama kovrčava plavuša ili je brineta s bob frizurom? A beba – ima li plave okice kao mama ili smeđe na tatu? Ti biraš.

Ali ne brini, kreiranje knjige nije tlaka, već proces od samo nekoliko jednostavnih koraka.

Duhovita i dirljiva priča

Osim personaliziranih likova, knjiga sadrži i predivnu priču. Riječ je o bajci koja na topao, ali i šaljiv način otkriva kako bebe uistinu dolaze na svijet: po jednom posebnom receptu iz jedne posebne kuharice. Glavni sastojci recepta su, naravno, mama i tata.

Cijela obitelj u priči

Da – baš cijela! Već smo spomenuli kako su u ovoj priči glavni junaci upravo roditelji i beba, ali u priču možeš ubaciti i 10 imena osoba koje su bliske djetetu. Tako sporedni likovi u priči mogu postati bake i djedovi, braco i seka, stričevi, ujaci i tete – ali i krsni kumovi.

Vječna uspomena

U knjigu se može ubaciti i obiteljska fotka, a najljepše želje za krštenje mogu se upisati u posvetu koja će biti otisnuta na prvoj stranici knjige. Time će ova knjiga postati ne samo odličan poklon, već i najljepša vječna uspomena na ovaj poseban dan.

Ako nemaš ideje što napisati u posveti, ne brini! Inspiraciju možeš pronaći OVDJE.

Ovu toplu bajku će obitelj nebrojeno puta čitati iznova i postat će omiljeno štivo u kućnoj knjižnici! Personaliziraj knjigu u par koraka i istakni se najoriginalnijim poklonom za krštenje!

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete

Prijavi se i čeka te brdo iznenađenja

Prijavi se i među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga!