Naš najveći projekt zabava je za cijelu obitelj: Otkrivamo kako do njega možeš potpuno besplatno!

Personalizirana kuharica za djecu i odrasle donosi recepte, genijalne priče i prekrasne ilustracije ne samo za mališane, nego za cijelu obitelj.

Zekin namaz 🐰
Tko se boji brokule još? 🥦
Snagatorske pločice 💪🏼
Sendviči u šetnji 🍞
Bubamarina salata 🐞

Što prvo pomisliš kad čuješ ova imena? Vjerujemo kako ti knjiga s receptima nije prva ideja…

No, što ako ti kažemo da smo pripremili – PRIČO-KUHARICU, knjigu koja je zapravo personalizirana kuharica za djecu i odrasle.

To znači samo jedno – ZABAVA ZA CIJELU OBITELJ! 🎉

Tvornicu snova kao lidera u izradi i prodaji personaliziranih knjiga prepoznao je Lidl! Povjerio nam je suradnju na jednom od svojih najvažnijih ovogodišnjih projekata, Skuhaj priče svoje.

Lidl i Tvornica snova udružili su snage i osmislili jedinstvenu personaliziranu pričo-kuharicu, stvorenu za zajedničke trenutke kuhanja, druženja i zbližavanja roditelja i djeteta kroz cijelu godinu.

Nakon 18 mjeseci rada i truda nastala je pričo-kuharica koju prikupljanjem bodova u Lidlu, dok obavljaš svoju redovnu kupovinu, možeš osvojiti potpuno besplatno! Personalizirana kuharica za djecu i odrasle donosi recepte, genijalne priče i prekrasne ilustracije ne samo za mališane, nego za cijelu obitelj.

Dvije kuharice za djecu i odrasle s 28 fantastičnih recepata

Personalizirana kuharica za djecu i odrasle dolazi u dvije varijante:

  • Mamina mala kuharica/Mamin mali kuhar
  • Tatina mala kuharica/Tatin mali kuhar

Najbolje od svega? Dijete je GLAVNI LIK i ovih knjiga! 🧑🏼‍🍳👩🏻‍🍳

Kroz personalizaciju postaje mali šef kuhinje. Pri kreiranju mališanovog lika, možeš birati detalje poput boje kože, boje i oblika očiju, frizure i boje kose, uz posvetu i osobnu fotografiju.

I još nešto, zbog čega će se osjećati stvarno POSEBNO – na svakoj ilustraciji mališan nosi kuharsku kapu sa svojim imenom! 😍

Svaka knjiga donosi 14 recepata – razlikuju se u Maminoj i Tatinoj kuharici. Priča se da su recepti u Tatinoj kuharici jednostavniji, no to ćemo ipak prepustiti vama da ocijenite! 😊

Mislili smo na sve pa će mali i veliki kuhari kroz cijelu godinu imati ideje što kuhati.

Tako personalizirana kuharica za djecu i odrasle donosi:

  • božićne 🍪
  • jesenske 🌰
  • ljetne 🍧
  • uskrsne 🥮
  • rođendanske recepte 🎂

Super stvar: svaki od recepata nastao je u suradnji s gastro-blogerima, a tim Tvornice snova svaku pripremu jela dodatno je obogatio.

Pitaš se kako? Prate ih geeeenijalne priče i prekrasne ilustracije zbog kojih će dijete posegnuti za pričo-kuharicom i onda kada samo želi čitati priče!

A sad kad smo spomenuli recepte za Božić (podsjetnik – iza vrata je!) i čitanje kao omiljenu obiteljsku aktivnost, za tebe imamo još jednu poslasticu. Nije gastro, nego vezana za knjige, a pomoći će ti riješiti i pitanje koje se sve češće javlja na kraju godine:

ŠTO DAROVATI DJETETU ZA BOŽIĆ?

Pa, riješili smo ti tu slatku blagdansku muku jer u Tvornici snova imamo prijedlog za

NAJORIGINALNIJI BOŽIĆNI POKLON!

Sigurno misliš – je l’ stvarno i dalje postoji dar koji će stvarno oduševiti mališana, izmamiti mu osmijeh na lice i rastopiti srce? Mi kažemo – POSTOJI!

Radi se o knjizi!

Pomišljaš li sljedeće: Još jedan dar koji će na polici skupljati prašinu? Biti zaboravljen nakon otvaranja darova i dva listanja? Pasti na dno police? Moždaaa, da je riječ o običnoj knjizi. No, naslovi koje ti mi predlažemo su sve, samo ne obični.

Zabavni, uzbudljivi topli, personalizirani, za cijelu obitelj, trajna uspomena… Da, upravo su takve božićne personalizirane knjige Tvornice snova koje dijete neće ispuštati iz ruku.

A znaš zašto? Jer je i u božićnim avanturama tvoj mališan GLAVNI LIK!

Sad kad je tvojoj potrazi došao kraj, sve što još trebaš je izabrati između nekoliko priča:

Želiš li božićnu priču koja grije srca ❤️, naš je prijedlog Čarolija badnje noći, knjiga s kojom duh Božića nikad nije bio stvarniji.

Ovo je knjiga s kojom ćeš djetetu pružiti nemoguće, ono o čemu sigurno mašta svakog Božića – badnju noć s Djedom Mrazom. 🎅🏼

Najljepša božićna bajka otkriva tajnu o orkestru koji čitavu badnju noć svira uspavanku zbog koje svi ljudi na svijetu spavaju. Uspavanka je posebna jer Djeda drži na sigurnom od znatiželjnih dječjih pogleda i tako pridonosi čuvanju božićne čarolije.

Noooo, što ako jedno dijete slučajno ostane budno? I što ako je to baš TVOJE DIJETE? Personalizirana božićna knjiga donosi sve odgovore! 💫

Naš drugi prijedlog je najzabavnija pahuljasta pustolovina za dva, tri, ili četiri klinca. Jednim poklonom razveseli braću i sestre i tako ih potakni na zajedničko čitanje.

Radi se o Gradu snježnih jahača, priči zahvaljujući kojoj će se djeca naći u središtu čudnovate snježne pustolovine.

Razlog je jako neobičan – nigdje u svijetu ne pada snijeg pa je vrijeme da tvoji mališani uskoče u pomoć! ❄️

Otkrit ćemo ti samo par stvari koje ih u avanturi čekaju, a zbog kojih personalizirana knjiga postaje najljepši poklon ispod božićne jelke: jahat će na živućim divovskim pahuljama, susretsti i divovske snjegoviće, letjeti po zraku u vlaku, družiti se s Djedom Mrazom… I na kraju, ono najvažnije – SPASIT ĆE BOŽIĆ! 🎄

Pogledaj naše najprodavanije naslove

Sad kad imaš najbolji božićni poklon za klince, možeš se s ostatkom obitelji baciti na pripremu naaaaajukusnijih recepata iz naše pričo-kuharice. Sigurni smo da ćeš u njoj pronaći i recept za najslađi Božić.

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete

Prijavi se i čeka te brdo iznenađenja

Među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga!