PROBLEMI S POKLONIMA

POTRAGA ZA POKLONOM: 6 problema s kojima se svi susrećemo, a mi imamo rješenje!

Donosimo 6 najčešćih problema prilikom traženja poklona za dijete i jedno jednostavno i unikatno rješenje.

Ako i ti muku mučiš svaki puta kada trebaš pokloniti nešto jednom posebnom mališanu, dobrodošao/la u klub. Ali ne brini, imamo jednostavno rješenje koje je do sada odabralo na tisuće mama.

1. Nemam inspiracije, a želim pokloniti nešto posebno

🤩 RJEŠENJE:

Ako nas pitaš (a vjerujemo i puuunoo drugih ljudi), dobra knjiga je univerzalan savršen poklon. A koji klinac ne bi volio imati knjigu u kojoj je baš on glavni junak zabavnih pustolovina? Knjige Tvornice snova u potpunosti su personalizirane. To znači da će se kroz cijelu priču protezati ime djeteta i da će glavni ilustrirani lik u knjizi neodoljivo nalikovati njemu. Knjigu kreira sam kupac – upisuje ime djeteta i ostalih likova te odabire druge personalizirane sitnice – spol, boju kože, kose, očiju, tip frizure, naočale i još brdo preslatkih detalja.

2. Želim pokloniti nešto što mu nitko drugi neće pokloniti

🤩 RJEŠENJE:

Čitaj gore! 👆 Svaka personalizirana knjiga Tvornice snova je potpuno unikatna. U knjigu možeš ubaciti dvije fotke djeteta i posebnu posvetu u kojoj se mogu izraziti najbolje želje i najtoplije emocije. Ovi detalji učinit će knjigu jedinstvenom i tako ćeš osigurati poklon koji nitko drugi neće imati, a nitko drugi ga neće moći niti nadmašiti. 😉

3. Želim pokloniti nešto korisno, u čemu i roditelji mogu uživati

🤩 RJEŠENJE:

Zajedničko čitanje knjiga idealan je način za zbližavanje s djetetom, a u knjigama u kojima cijela obitelj može biti dio priče osjećaj povezanosti postaje još izraženiji. Personalizirane knjige Tvornice snova sadrže zabavne i edukativne pustolovne priče koje osnažuju djecu, grade samopouzudanje, razvijaju maštu i povezuju obitelj.

4. Želim pokloniti nešto što odgovara prigodi i uzrastu djeteta

🤩 RJEŠENJE:

Bilo da je riječ o poklonu za tek rođenu bebu, za dijete vrtićke dobi ili već velikog školarca, u ponudi se može naći knjiga za svaki uzrast i prigodu. Bestseller „Kako sam došao na svijet?“ savršen je dar za rođenje bebe, krštenje ili prvi ročkas. „Kako ću spasiti abecedu?“ možeš pokloniti klincu koji uskoro kreće u školu kako bi što lakše savladao slova. „Sretan ti beskrajni rođendan!“ je superzabavni rođendanski poklon za klince (i odrasle 😉), a djecu će oduševiti i blagdanske personalizirane knjige, kao i knjige za roditelje i djecu, braću i sestre, prijatelje, blizance – ma za sve od reda.

5. Želim pokloniti nešto što ima trajnu vrijednost

🤩 RJEŠENJE:

Personalizirane knjige Tvornice snova nisu samo zabavni i originalni pokloni, već i predivne vječne uspomene na djetinjstvo i na osobu koja knjigu poklanja. A nije li to najbitnije? 😊

6. Nemam vremena za lutanje po dućanima

🤩 RJEŠENJE:

Za ovaj poklon nećeš morati besciljno lutati dućanima – samo se uputi na web shop i u par koraka odaberi knjigu, kreiraj i naruči. I to je to! Paket sreće stiže u 5 radnih dana, odmah spreman za darivanje. Osim toga, Tvornica snova ostat će tvoj #1 izbor pri odabiru poklona jer sve vjerne kupce vrednuje i nagrađuje njihovu odanost. Svaka sljedeća kupljena knjiga bit će 10% snižena, a svaka peta knjiga je potpuno besplatna!

Odaberi savršenu knjigu za posebnog mališana u svom životu, ubaci njega u priču i magična pustolovina može početi!

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete

Prijavi se i čeka te brdo iznenađenja

Prijavi se i među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga!