5 prijedloga za najbolji poklon za rođendan koji će razveseliti klince

Prije nego kreneš tražiti idealan poklon za rođendan, prouči naše prijedloge koji će olakšati potragu i izbor, a razveseliti dijete.

Već i sama pomisao na poklon za rođendan klincima izmami osmijeh na lice pa uvijek sigurno pomno razmišljaš što darovati. Izbor nije uvijek jednostavan pa potraga za savršenim poklonom za rođendanom može potrajati. Prije nego se baciš na traženje (a mi imamo i par super prijedloga), dobro je usvojiti nekoliko korisnih savjeta.

Kad je u pitanju poklon za rođendan, pripazi da je on prikladan za dob djeteta, što je zapravo prva stvar na koju moraš misliti kad biraš dar. Razmisli o njihovim hobijima i zanimacijama pa neka izbor poklona za rođendan ide u tom smjeru. Neki darovi, poput knjiga, ostaju kao vječna uspomena pa, ne samo da će ih takav poklon za rođendan sad razveseliti, nego će ga se rado prisjetiti i za koju godinu. I zadnje, ali ne i manje važno, neka dar bude jedinstven. O tome zašto su personalizirani darovi najbolji darovi pisali smo ovdje, a darovi koji donose i element personalizacije, posebni su jer naglašavaju povezanost s osobom koju darujemo.

Poklon za rođendan koji se pamti

Sad kad smo na jedno mjesto stavili sve najvažnije savjete, u nastavku donosimo nekoliko ideja za genijalan poklon za rođendan, a sigurni smo da će olakšati potragu i, najvažnije, izmamiti osmijeh na lice slavljenika!

1. Dar za aktivnosti na otvorenom

Lopta, romobil, bicikl, role, set reketa za badminton ili tenis… Ako je izbor pao na ovakav dar za rođendan, mogućnosti su zbilja brojne. Prije nego kreneš u šoping, najbolje je razmisliti što dijete inače voli pa s odabirom poklona za rođendan krenuti u tom smjeru. Možeš i razgovarati s roditeljima mališana pa ćete zajedno pronaći dar koji će razveseliti dijete i uljepšati mu igru na otvorenom.

2. Poklon-bon, ali ne onaj tipičan!

Umjesto da kupite poklon za rođendan, možete se sami poigrati pa napraviti poklon-bonove. To nisu oni klasični bonovi na koje sigurno pomisliš čim čuješ taj pojam, nego kartice s omiljenim aktivnostima ili, recimo, slatkišima. Napravi komplet od desetak kartica, stavi ih u ukrasnu kutiju i reci mališanu kako svaki tjedan ima pravo „iskoristiti“ jedan bon. Na karticama mogu biti odlazak u kino, na omiljeni sladoled, u zoološki vrt, bon s kojim ćete zajedno napraviti najdraži kolač ili tortu. Razmisli o djetetovim interesima i onome što bi ga moglo razveseliti i aktivnosti prilagodi tome. Ovakav poklon za rođendan veselit će dijete još dugo poslije proslave rođendana.

3. Likovni pribor

Želiš li kod djece potaknuti kreativnost, kao poklon za rođendan odaberi likovni pribor koji će ga pretvoriti u malog umjetnika, a možda otkriti i neke nove, skrivene talente! Slobodno vrijeme provedeno u crtanju može biti jako maštovito i zabavno, a ako daruješ set tempera, vodenih boja, bojice ili pastele, zamoli mališana da i tebi nešto nacrta. Tako će se dijete zabaviti, a ti ćeš isto imati lijepu uspomenu.

4. Set za izvođenje eksperimenata

Ako je slavljenik ujedno i mali znanstvenik, onda je ovo dar od kojeg se neće odvajati! Odaberi mini-laboratorij, istraživačke setove ili igračke kroz koje će moći istraživati svemir. Takve će mu igračke pokazati koliko je znanost zabavna, a osim što će uživati u igri, takvi setovi su i edukativni. Ovakav poklon za rođendan može mališanu omogućiti učenje i istraživanje onog što ga posebno zanima. Ne moramo ni reći kako se ovo može pretvoriti u zabavu za cijelu obitelj!

5. Knjiga

Knjiga je jedan od onih poklona za rođendan koji će trajati duže i biti divna uspomena. Imamo prijedlog za jednu sasvim posebnu, za poklon za rođendan koji će omogućiti da rođendan traje – vječno! Riječ je o personaliziranoj priči Tvornice snova ‘Sretan ti beskrajni rođendan‘, u kojoj jedna djetetova želja promijeni sve. U zabavnoj priči jedna želja otpuše dijete u svijet gdje je sve moguće, pa čak i slaviti svoj beskrajni rođendan! Osim beskrajnog rođendana, ova knjiga nudi i personalizaciju. Možeš kreirati lik djeteta, upisati broj rođendana koji dijete slavi, napisati osobnu posvetu i dodati dvije fotografije. Pa bolje od ovog ne može!

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete

Prijavi se i čeka te brdo iznenađenja

Prijavi se i među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga!