PROSLAVA ROĐENDANA I PROMOCIJA NOVE KNJIGE

Kako smo proslavili 10. ročkas? Insajderske informacije o partyju koji će se dugo pamtiti!

Zaviri i saznaj 10 superzabavnih činjenica o proslavi 10. rođendana Tvornice snova uz 10 behind-the-scenes fotki.

Prije točno 10 godina započelo je naše magično putovanje na kojem smo, našim personaliziranim pričama, razveselili i osnažili desetke tisuća djece i povezivali obitelji diljem Hrvatske i svijeta. Ovu okruglu brojku smo veselo proslavili i novu personaliziranu knjigu predstavili. U nastavku saznaj sve detalje (pssst – neke od njih do sada nismo nikome otkrili 🤫).

1. BESKRAJNO smo se dobro zabavili

Okej, prva činjenica je i više nego očita. Mi Snovotvorci obožavamo rođendane pa smo i vlastiti htjeli proslaviti u stilu. Svi uzvanici (ali i slavljenici) uživali su u ugodnim razgovorima, druženju s klincima i prefinoj klopi. Može li bolje? 😉

2. Predstavili smo našu najpersonaliziraniju knjigu do sada

Na partyju smo predstavili naš novi personalizirani rođendanski naslov – „Sretan ti beskrajni rođendan!“ Ovu smo knjigu najavili još u rujnu prošle godine, kada ju je u pretprodaji naručilo stotine i stotine mama, tata, baka i teta. Riječ je o našoj najpersonaliziranijoj knjizi do sada, pa nije ni čudo da smo ju htjeli podijeliti sa svima na poseban način.

3. Otkrili smo male tajne svog zanata

Osim detalja o novom rođendanskom naslovu, htjeli smo podijeliti i kako nastaju naše personalizirane knjige. Autorica Andrijana Majstorović podijelila je proces pisanja i traženja inspiracije za sve lude avanture koje pretače u riječi, dok su ostali Snovotvorci otkrili kako točno pretvoriti jednu takvu priču iz puke ideje u pravi personalizirani primjerak knjige.

4. Javio se i Snovotvorac iz dalekog Londona

Svim uzvanicima obratio se i ilustrator knjige Alex Patrick, koji je objasnio kako nastaju junaci naših šarenih pustolovnih priča te kako napraviti da izgledaju baš kao pravi klinci naših kupaca.

5. Kakav je to ročkas bez torte?

Za našu prefinu personaliziranu tortu, ali i sve ostale slatke delicije na partyju, pobrinula se ekipa iz Torterie Macaron, u čijem se predivnom prostoru i održala naša proslava. Hvala cijelom timu (što ste nam zeznuli dijetu 😉)!

6. O partyju su brujale sve Insta-mame

Već i ptice na grani znaju koliko volimo surađivati s poznatim mamama na Instagramu, pa ovaj party nije mogao proći bez njih. One su „zapalile“ društvene mreže dijeleći sve detalje s proslave sa svojim pratiteljima. Povele su i svoje mališane, koji su bili glavni i odgovorni za veselu atmosferu.

7. Klinci su se zabavljali uz bojanke

Marljive ručice naših najmlađih uzvanika zašarenile su stranice naših besplatnih personaliziranih bojanki i pažljivo su ispunjavale svaki list svojom maštom. I ti možeš preuzeti besplatni primjerak za svog mališana – samo klikni ovdje, upiši ime djeteta i bojanka stiže na tvoj mail u par minuta.

8. Na proslavu su bili pozvani svi!

Na društvenim mrežama održali smo jedan maleni giveaway, u kojem su najbrži i najvjerniji pratitelji osvojili primjerak knjige „Sretan ti beskrajni rođendan!“ i dobili mogućnost doći na proslavu i bolje se upoznati sa Snovotvorcima. Ako ne želiš propustiti ovakve ekskluzivne giveawayje, obavezno nas zaprati na Facebooku i Instagramu.

9. O partyju godine pričalo se i u medijima

Naravno, ovakav party nije mogao proći nezapaženo. Tako su o našoj rođendanskoj proslavi pisali Večernji list, Story, Miss7, Roditelji.hr i Žena.hr. 😊

10. Ročkas se zamalo nije ni dogodio! 🙈

Da, da, dobro vidiš. Naime, rođendanska proslava trebala se održati 2. veljače. Sve je bilo spremno – prostor, torta, gosti, knjige. Ali, dan prije događaja saznali smo kako ga moramo otkazati zbog epidemiološke situacije. Ipak, nismo htjeli odustati od proslave, već smo zabavu samo odgodili za neko ljepše vrijeme. Srećom, party se ipak održao i vjerujemo kako će svima još duuuugogo ostati u lijepom sjećanju.

Fotke s proslave pogledaj ovdje

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete

Prijavi se i čeka te brdo iznenađenja

Prijavi se i među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga!