DIY rođendanski ukrasi za nezaboravnu proslavu: Donosimo ti pet kul ideja

DIY rođendanski ukrasi su ono što satima guglaš i gledaš lijepe fotkice… Ali, nikako da se baciš na posao! Ne brini, zato smo mi ovdje. Snovotvorci su pronašli 5 kul DIY ukrasa koje ćeš lako izraditi i sve uzvanike njima oduševiti. Male i velike!

1. Neka sve slatko bude još slađe

Za ovaj najslađi ukras trebaš jednu naajslađu fotku svog mališana koju ćeš isprintati u više primjeraka. Ovisno o broju uzvanika. Pripremi još i ljepilo, šareni papir od kojeg ćeš izraditi najslađe kapice i ukrasne štapiće ili slamke na koje ćeš zalijepiti svoju kreaciju. Voila! Sigurni smo da ćeš ovom dekoracijom izmamiti svima osmijeh na lice.

2. Personaliziraj party najdražim motivima

Autići, cvjetići ili možda lik Olafa? Najdraže igračke i likovi tvog mališana su sljedeći DIY rođendanski ukrasi kojima ćeš oduševiti sve. I malog slavljenika i njegove prijatelje.

Motive koje želiš pretvoriti u DIY rođendanske ukrase možeš nacrtati na debljem bijelom papiru ili isprintati. Bit će još slađi ako zamoliš dijete da ti pomogne! Zajedno možete obojati motive i dodati šljokice.

Na svaki pričvrsti na pozadinu selotejp i polijepi ih u prostoru gdje se ročkas održava. Ako je proslava na otvorenom, motive možeš povezati tankim užetom, ukrasnom vrpcom ili debljim koncem. Taj niz možeš onda objesiti na terasi ili oko stola gdje se događa ono najvažnije…

Puhanje svjećica!

Voliš DIY? Onda ćeš OBOŽAVATI našu rođendansku knjigu koju možeš SAMOSTALNO PERSONALIZIRATI od korice do korice! Ova će zabavna personalizirana priča biti idealan poklon za malenog slavljenika, jer će u njoj glavni lik biti UPRAVO ON.

3. DIY rođendanska lenta s ispisanim imenom

Može biti jedna, samo za glavnog lika ročkasa – slavljenika ili slavljenicu. Iliiii… Ako imaš viška vremena, za sve uzvanike možeš napraviti lentu od papira na kojoj je napisano ime osobe kojoj je namijenjena. Tako će se ekipa brže upoznati, svaki uzvanik će se osjećati posebno, a i svi dobivaju simpatičnu uspomenu na divan dan!

Za lentu trebaš papir, flomiće ili markere, škare i dobro ljepilo! Izreži oblik lente, a zatim bojama ukrasi kako želiš i ispiši ime. Za kraj, rubove lente zalijepi ili zaklamaj. To je to!

4. Dekorativne šarene zastavice

Boje, bojee i još boja!
Pretvori obične bijele zidove u magično šarenilo uz pomoć:

💫 kolaž papira ili hamer papira u boji
💫 papirnate trake
💫 običnog ljepila

Izreži trake od papira debljine 3 cm i savini svaki na pola. Izreži rubove u obliku kao ispod, ili možda u obliku koji ti želiš. Prepusti se mašti! 😀 Namaži ljepilo na papirnatu traku i svoje male diy dekoracije postavi na traku gdje je ljepilo. Naniži ih sve. Što više boja – to bolje!

5. Vrhunac partyja: DIY rođendanska piñata

Pripremi hrpu bombončića, poklončića i drugih malih slatkih čudesa kojima ćeš napuniti svoje DIY remek-djelo! Mi ćemo ti ovdje pokazati primjer kako izraditi piñatu u obliku najdraže ljetne poslastice. Najbolje da previše ne pišemo! Fotka ispod će ti sve objasniti, a mi ćemo ti prenijeti najvažnije detalje.

Za izradu pinjate pripremi:
💫 karton
💫 škare
💫 ljepilo
💫 ljepljiva traka
💫 konfeti, ukrasni papirići i motivi kojima ćeš ukrasiti pinjatu

Piñatu znamo da ćeš siiiiigurno napraviti za sljedeći ročkas. A nadamo se da su ti i ostale ideje “zapele za oko”. Prepusti se mašti i ne zaboravi – najvažnija je dobra zabava!

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete

Prijavi se i čeka te brdo iznenađenja

Prijavi se i među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga!