7 fantastičnih tajni iz jedne od naših senzacionalnih knjiga (P.S. odlična je i kao dar za Božić)

SAVRŠEN božićni dar za djecu… Hm, je li i knjiga jedan od darova o kojima razmišljaš? Na prvu, možda malo monotono ili nešto što će završiti u kutu sobe…

No, što ako je PERSONALIZIRANA? E, pa to skroz mijenja priču i čini se kako je idealan dar za djecu samo par klikova udaljen od tebe. 🎁

Ako se dvoumiš, izgleda kako je tvojoj dilemi došao kraj, pogotovo kad vidiš sedam super stvari koje donosi naš božićni hit, personalizirana knjiga Grad snježnih jahača. Riječ je o pahuljastoj, prezabavnoj pustolovitni u koju možeš dodati čak četiri lika i tako djecu smjestiti u nezaboravnu avanturu u kojoj će baš oni spasiti Božić.

1. U epsku priču možeš dodati i do četiri lika

Ne pretjerujemo kad kažemo da je ‘Grad snježnih jahača’ najbolji božićni poklon za djecu. Ikada! Priča je osmišljena za više od jednog lika pa tako u njoj možeš kreirati lik 2, 3 ili 4 djece, što znači da će tvoj mališan uživati u društvu braće i sestara ili prijatelja. Personaliziraj izgled likova i dodaj njihova imena, a zatim gledaj kako uživaju u činjenici da su glavni junaci prezabavne pustolovine.

2. Djeca će u priči uživati satima – zaboravit će na ekran!

Ponekad je izazovno, pored ekrana mobitela, tableta i TV-a, djeci dočarati čaroliju knjiga. No, s personaliziranim knjigama to nije nikakav problem jer će se dijete, kako u priči iz ‘Grada snježnih jahača’, tako i u ostalima, izgubiti – satima! Odraslima je jednostavno zakon kako ih knjiga magično uvuče u svoj prezanimljiv svijet, a oduševljeni roditelji ističu kako je knjiga prekrasna i djeca u njoj uživaju satima, iznova i iznova!

3. Riječ je o STVARNOnajoriginalnijem poklonu

Osim što je dar kao dar zakon, i njegovo je kreiranje odliiiična zabava! Kroz proces gemifikacije, lik u knjizi potpuno prilagodi djetetu. Bilo nam je u interesu da svako dijete pronađe lika što sličnijeg sebi pa smo omogućili kupcu da bira između više od 6 tisuća varijacija izgleda lika. Rezultat? Stvarno se radi o najoriginalnijoj i najboljoj zimskoj bajci i savršenom božićnom poklonu za četvero braće i sestara.

4. Za stvaranje knjige trebalo je 8760 sati!

Svaka knjiga Tvornice snova je kompleksan i kreativan proizvod. Vrijeme produkcije ovisi o broju stranica, likovima, varijacijama izgleda likova i ostalim peronaliziranim detaljima, kao i preprekama koje se mogu pojaviti u produkciji. Za ‘Grad snježnih jahača’ trebalo je oko godinu dana, odnosno 8760 sati rada na jedinstvenoj personaliziranoj knjizi.

5. S ovakvim poklonom bit ćeš najveća faca!

Svi mi volimo vidjeti da je osoba uložila poseban trud u osmišljavanju savršenog poklona za nas. E, pa, sad ti budi ta osoba koja će ispod božićne jelke staviti dar koji, ne samo da je najbolji ikad, nego pokazuje da je u njega uložen poseban trud i najveće emocije. Sigurni smo da ćeš u očima djeteta biti najveća faca kada dijete otvori poklon obogaćen personaliziranom notom, knjigu u kojoj je baš ono glavni lik!

6. Priče su osmislili genijalni kreativci

Iza svake priče stoji autorica Andrijana Majstorović koja već 11 godina, zajedno s timom Tvornice snova, osmišljava tematiku novih priča i ideje pretače u djelo. Za ilustracije u pahuljastoj pustolovini zaslužan je nagrađivani ilustrator Aleksandar Zolotić koji je tekst nadopunio predivnim ilustracijama i likovima koji izgledaju baš poput pravih!

7. Više od 100 tisuća knjiga stavilo je osmijehe na lica

Čarobni svijet Tvornice snova razveselio je mnoge mališane i njihove obitelji! Više od 100 tisuća prodanih primjeraka naših knjiga stavili su osmijehe na lica malih i velikih. To potvrđuju i recenzije zadovoljnih kupaca koji kažu kako djeca čitaju knjige, svaki put s istim užitkom i veseljem. Uz to, u avanturama iz Tvornice snova uživaju i mnogi poznati: Ella Dvornik, Marijana Batinić, Ana Gruica, Iva Šarić, Maja Šuput, Marko Babić, Jelena Marinović…

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete

Prijavi se i čeka te brdo iznenađenja

Prijavi se i među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga!