7 fantastičnih činjenica o personaliziranoj knjizi za bake

„Gdje je nestala baka?“ personalizirana je priča u kojoj baka iznenada nestane pa njezini unuci upotrijebe svoju bujnu maštu kako bi se dosjetili gdje je mogla otići i kako bi je vratili u svoj zagrljaj.

Donosimo7 fantastičnih činjenica koji ovu knjigu čine najljepšim poklonom – toplijim od bakinih zagrljaja i slađim od bakinih keksića:

1. Knjiga okuplja sva bakina zlata u jednoj priči.

Da, dobro ste čuli. Svi bakini unuci mogu postati junaci ove knjige i u priči ZAJEDNO tražiti svoju baku. Upišite njihova imena, kreirajte njihov izgled i gledajte kako se likovi unuka magično pojavljuju na koricama.

2. Baka u priči izgleda ko’ prava

Je li baka vitka ili punašna? Ima li plavu ili crnu kosu? Nosi li punđu ili mini val? Nosi li naočale? Na sva ta pitanja odgovorite u nekoliko klikova i kreirajte lika koji će joj nalikovati.

3. I ne samo baka! Biraj između 3350 mogućih kombinacija izgleda unuka

Ubaci u priču 1-6 bakinih unuka koji izgledaju baš ko’ pravi. Nosi li najstarija unuka naočale, kakvu boju kose ima srednji unuk, a najmlađa unučica – nosi li kečke ili repić? Biraj između čak 3350 mogućih kombinacija izgleda koje je pripremio naš vrijedni ilustrator Kyle i gledaj kako tvoja priča postaje uistinu personalizirana.

4. Prva stranica čuva najtopliju uspomenu

Na prvu stranicu priložite fotografiju bake i njezinih unuka, a možete i osmisliti posvetu ili se poslužiti nekom od predloženih na stranici. Nema bake koja će na ovo ostati ravnodušna.

5. Baku u priči otmu vanzemaljci

Zato što ima najbolje ideje, pa je logično da su baš nju odabrali kao primjer visoko razvijenog ljudskog bića. Baka zna kako utješiti, zna kako nasmijati, priča najbolje priče i peče najfinije kolače.

6. Baka u priči odlazi na put oko svijeta

Posjetit će Eiffelov toranj i toranj u Pisi, pustili zmiju da joj plazi oko ruke i jahati dvogrbu devu, vozit će se na brodu i u vlaku. Jer je neustrašiva i može sve na svijetu.

7. Poklon koji kreiraš u nekoliko minuta, a čuva se cijeli život

Možeš li zamisliti ljepši poklon za baku? Ne, stvarno, izazivamo te. Zamisli.
Ne možeš? I mislili smo.

Stisni gumb niže i u nekoliko klikova kreiraj knjigu za svoju baku.

Tko stoji iza ovog najšašavijeg i najtoplijeg poklona za baku?

Drago nam je što ste pitali. Mi smo Tvornica snova, online izdavač personaliziranih knjiga za djecu i odrasle. Uz pomoć moderne tehnologije pripovijedanje činimo nezaboravnim. Naše knjige u Hrvatskoj ima više od 250.000 djece, a želja nam je da baš svako dijete ima svoju personaliziranu priču koja će mu svakom stranicom zrcaliti njegovu beskrajnu posebnost, maštovitost i hrabrost.

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete

Prijavi se i čeka te brdo iznenađenja

Prijavi se i među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga!