DJED MRAZ je odlučio: Ovo je ULTIMATIVNI popis najboljih božićnih poklona

Bjelobradi dopisnik sa Sjevernog pola donosi ti listu darova s kojima nećeš pogriješiti

Ho, ho, ho!

Sad kada je malčice zahladilo, a Božić je iza ugla, pisma mi stižu sa svih strana svijeta. Naravno, pišu mi malci koje marljivo proučavam i smještam na listu dobrih ili…hmmm…onih malo manje dobrih… Međutim, svake godine dobijem i upite od stotina roditelja i odraslih koji traže poklone za najmlađe. Ali ne bilo kakve poklone – one koji će djecu izuti iz toplih božićnih čarapa. E, zato ti sad, zavaljen u svoj naslonjač i uz šalicu tople čokolade i malo ruma (ne osuđuj, ovo je stresno razdoblje), pišem ovo pismo – kako bih ti otkrio ultimativnu listu božićnih poklona.

I sve ih možeš pronaći baš na jednom mjestu – u čarobnoj Tvornici snova, koja kreira najljepše personalizirane knjige u kojima su upravo djeca glavni likovi.

S Tvornicom snova surađujem duuugi niz godina i već smo zajedno razveselili na desetke tisuća djece, a danas ti donosim listu svih personaliziranih naslova kojima možeš razveseliti male i velike na božićno jutro (za slučaj da Rudolf malo skrene s puta i ja ne stignem na vrijeme).

“Dijete koje je spasilo Božić“

Ovo je najnovija personalizirana knjiga iz Tvornice snova, a sigurno će postati omiljena tisućama mališana. U ovoj uzbudljivoj priči, dijete koje voliš postaje pravi pravcati junak koji spašava Božić kada cijeli grad zaboravi na njega. Upiši ime, odaberi izgled glavnog lika i ovog Božića djetetu pokloni uspomenu koja se pamti zauvijek.

Uskoro u prodaji!

“Sretan prvi Božić!”

Ako je tvojem mališanu ovo prvi Božić ikada, moraš ga obilježiti na najposebniji način. Neka tvoja beba postane glavni junak ove tople priče koja je zapravo puno puno više od toga – ovo je najljepša blagdanska uspomena, onaj poklon koji se čuva i pamti.

“Sretan Božić!”

Ova personalizirana božićna priča kroz nježnu rimu i magične ilustracije tvoje dijete vodi na čudesno badnje putovanje. Dijete će obići cijeli svijet – od južnoga pola do afričkih savana i putem otkriti kako pingvini, žirafe i ostale životinje slave Božić.

P.S. I mene ćeš sresti na jednoj ilustraciji – osobno mislim da kamera dodaje par kilograma…

“Grad snježnih jahača”

E ova je knjiga posebna jer u njoj mališani postaju moji glavni pomoćnici i spašavaju me iz božićnih nevolja. U ovu pahuljastu pustolovinu možeš smjestiti dvoje, troje ili četvero djece, što ovo čini idealnim poklonom za braću i sestre jer će ih dodatno zbližiti. I naravno, dati im priliku da upoznaju mene. Ho, ho, ho!

“Čarolija badnje noći”

Ohh, ne bih ja bio ja kada ne bih upao u još neke nevolje. Ovoga puta – baš na badnju noć… Ali, tvoje dijete mi može pomoći! Samo trebaš upisati ime tog posebnog mališana te odabrati izgled ilustriranog lika. I pustolovina može početi!

“Gdje je nestala baka?”

U ovoj priči se ne radi o Božiću, ali je svejedno jedan od najposebnijih poklona koje smo moji sobovi i ja ikada dostavili. Zašto? Jer su glavni likovi u priči upravo djeca i njihova baka. A postoji li posebnija veza nego veza između bake i njenih mezimaca?

Zato, ako ovog Božića želiš jednoj posebnoj baki uljepšati blagdane – ova personalizirana knjiga je pravi odabir.

I to je to! Želim ti predivne blagdane, prepune toplih uspomena i najljepših poklona.

Tvoj Djed Mraz

P.S. Preuzmi i moje personalizirano pismo za mališane!

Baka Mraz se svake godine žali kako se moramo modernizirati – zato ti ovo pismo stiže na e-mail adresu (i to brže nego što ga Komet može dostaviti). Ne brini, možeš ga isprintati kod kuće i tako djetetu izmamiti osmijeh od uha do uha!

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete

Prijavi se i čeka te brdo iznenađenja

Među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga!