7 zapanjujućih tajni o najcool poklonu za rođendan

„Sretan ti beskrajni rođendan!“ jedna je od novijih knjiga u našem izdanju u kojoj glavni junak (tvoje dijete) slavi svoj rođendan. Priča obiluje šašavim likovima i događajima te personaliziranim elementima koji ne krase samo tekst, nego i ilustracije. Tako je svjećica na torti upravo u obliku broja rođendana koje dijete slavi, a ime slavljenika proteže se i na divovskim čestitkama kojima je ukrašena slavljenička soba.

Donosimo 7 top-čuvanih tajnih sastojaka uz pomoć kojih smo skuhali najcool rođendanski poklon na svijetu:

1. Pošalji slavljenika u rođendansku avanturu

Dodaj ime djeteta i gledaj kako se magično pojavljuje na koricama. Dijete ne slavi rođendan samo u stvarnosti, nego i u priči. I to kakav rođendan – beskrajni, vječni, ponavljajući. A koje dijete ne bi poželjelo slaviti rođendan svaki dan?

2. Slavljenik će se izgubiti u priči

Od divovske torte, preko šume satova, do najrođendanskije sobe na svijetu s bezbroj poklona i torti – sve su to momenti koji će potpuno okupirati njegovu pažnju. Jedini rizik pri tome jeste da će u potpunosti ignorirati goste na svojoj zabavi.

3. Knjiga zna točno koji rođendan dijete slavi

Upiši koji rođendan dijete slavi, i svjećica na torti će se magično pretvoriti baš u taj oblik, a ako pažljivo gledaš, među brojnim detaljima otkrit ćeš i balon u obliku broja rođendana koje dijete slavi. Nema šanse da će posumnjati je li u priči uistinu riječ o njemu.

4. Pretvori slavljenika u junaka priče

Biraj između čak 3840 mogućih kombinacija personalizacije i kreiraj ilustrirani lik koji u potpunosti nalikuje djetetu. Plava ili crna kosa? Pletenice ili jež frizura? Nosi li naočale ili ne? Pažljivo odaberi i gledaj iznenađenje na slavljenikovom licu kad u knjizi sam sebe prepozna.

5. Otkrij 5 šašavih likova koji u priči također slave svoje rođendane

Vještica, div, jednorogica, beba zmaj i kraljević iz priče slave svoje rođendane baš na isti dan kao i glavni junak. Slučajnost, ili? U priči ništa nije slučajno, a zašto i oni slave svoje beskrajne rođendane, otkrit ćeš samo ako ostaneš pažljiv do zadnje stranice.

6. Za ilustriranje ove knjige bilo je potrebno 816 sati

Naš talentirani ilustrator Alex utrošio je ukupno 816 sati kako bi knjiga obilovala detaljima zbog kojih će se dijete u priči izgubiti. Dodatnih 97 sati utrošio je u crtanje svih opcija izgleda glavnoga lika. Rezultat – slasniji od rođendanske torte.

7. Našoj autorici Andrijani ovo je jedna od najdražih priča, kao i urednici Andi

Našoj autorici Andrijani ovo je 11. priča po redu, a brojka koja opisuje užitak osmišljavanja svake stranice, kaže, puno je veća. Urednica Anda Bukvić Pažin svojim je istančanim okom (ali i uhom) učinila da priča još bolje funkcionira. I tako je, kroz beskrajnu zabavu, nastala priča “Sretan ti beskrajni rođendan!”

Tko stoji iza najrođendanskije personalizirane knjige na svijetu?

Drago nam je što ste pitali. Mi smo Tvornica snova, online izdavač personaliziranih knjiga za djecu i odrasle. Uz pomoć moderne tehnologije pripovijedanje činimo nezaboravnim. Naše knjige u Hrvatskoj ima više od 350.000 djece, a želja nam je da baš svako dijete ima svoju personaliziranu priču koja će mu svakom stranicom zrcaliti njegovu beskrajnu posebnost, maštovitost i hrabrost.

Najpopularniji rođendanski pokloni

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete

Prijavi se i čeka te brdo iznenađenja

Prijavi se i među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga!