7 urnebesnih činjenica o personaliziranoj rođendanskoj priči koju će svaki slavljenik obožavati!

Koji slavljenik ne bi poželio da njegov ročkas traje vječno? Saznaj kako ova personalizirana rođendanska pustolovina omogućuje upravo to!

1. Moj rođendan – moja priča

Upravo tako. Slavljenik slavi svoj dan i on zaslužuje svoju priču. Misliš da je to nemoguće? Kod nas je jednostavno ko udisat zrak: upiši ime slavljenika, kreiraj njegov izgled, odaberi rođendan koji slavi i ta-daan – samo njegova rođendanska priča je tu.

2. U ovoj priči slavljenik će pronaći najdivovskiju tortu na svijetu

I ne samo da ćeš je pronaći, nego i kušati. No, zato ćeš se morati poslužiti ljestvama. Srećom, taj će se trud isplatiti jer je torta jako ukusna. No nevolja je u tome što je i čarobna. Što će se dogoditi? Otkrit ćeš kad prožvačeš zalogaj.

3. Ovo je knjiga u kojoj slavljenik dobije na stotine rođendanskih poklona

Malih i velikih. Okruglastih i kockastih. U kutijicama i kutijetinama. S bezbroj različitih ukrasnih papira i mašnica. Svi se ti pokloni nalaze u najrođendanskijoj sobi na svijetu – s crvenim tepihom, balonima i divovskim čestitkama koje ti čestitaju rođendan. Baš kako i zaslužuješ.

4. Knjiga u kojoj slavljenik rođendan slavi svaki dan, do u beskraj

Vrijeme je stalo, satovi su se ukočili, a to je ispalo baš zgodno. Sad možeš slaviti i slaviti i slaviti. Osim ako se ne umoriš i ne zgrabiš jedan leteći balon koji će te odvesti u novu pustolovinu. A ne sumnjamo da hoćeš.

5. Otkrivamo: Vještice polažu vozački ispit za upravljanje letećim metlama

I to tek na 135. rođendan. Vještica iz ove priče još nije položila ispit. A sanja o letu na najnovijem modelu – patviž 505.

6. Otkrivamo: i bebe-zmajevi nose pelene

I dudaju dude. Nevolja je u tome što se te dude često i zapale.

7. Pažljivo biraj, ovdje se rođendanske želje ostvaruju!

Iako svaki slavljenik obično pusti mašti na volju prilikom puhanja svjećica, nakon čitanja ove priče više nikada nećeš bezbrižno zatvoriti okice i puhnuti u svjećice, bar ne prije no što dooooooobro promisliš. Jer, želje se ostvaruju!

Pogledaj vesele slavljenike koji su postali glavni junaci svoje rođendanske pustolovine

Sretan ti beskrajni rođendan!

PERSONALIZIRANA KNJIGA O ROĐENDANU DJETETA

Odaberi personaliziranu knjigu za svoje dijete

Prijavi se i čeka te brdo iznenađenja

Prijavi se i među prvima saznaj za ekskluzivne popuste, novosti, pogodnosti i još puno toga!